Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1211212214216217394

Komentáře

• @M1on Sakra, ta Catwoman má ale svaly =D
  • upraveno 13. května 2014
    .
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Má nějak malá ouška. Takový smutný, sklopený, jak kdyby provedl něco špatného a teď se bojí že dostane novinama přes čumáček.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @M1on Vyzerá ako zronený psík :D

..
  • @Thorar a proč vypadá tak....tak, tak podivně?
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Dreamer udělal loužičku :-)

Asi to dodělaj počítačově, nebo to je jen zkouška, tohle by asi u lidí neprošlo, málo se to blejská.
  • @Dreamer Ta fotka je laděná jak millerovi komixi
  • @M1on aha, komiksy neznám jsem zvyklá na krunýř, jako u Nolana nebo Burtona, tohle vypadá nějak ehm živě. :oops:
  • Je tam dosť nabúchaný, ak Ben takto nabral tak palec hore. Oproti tomu kostýmu čo mal Bale mi príde teraz Batman viac ako Bane ale to nie je vôbec zlé. Asi chceli aby oproti Supermanovi vyzeral hrubšie. Páči sa mi aj logo na hrudi.
    @Dreamer U Burtona měl Batman problém otočit hlavou, když se chtěl podívat do strany musel se otočit celým tělem vypadalo to docela srandovně. Myslim, že i v Nolanově verzi byla na to narážka, že mu Freeman udělá lepší masku, aby mohl otáčet hlavou =D
  • @M1on joo, v Nolanovi, to bylo a myslím, že je o tom řeč i v bonusech, ne že bych je viděla :anxious:
  • upraveno 14. května 2014
    @Arutha Tak je to kultovy film, ktorym nic neskazis.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    :D To si to proste pýtalo
  • upraveno 17. května 2014

• wtf Raccoonov hlas? Mohli tam dať radšej nejakého profesionálneho voice actora a nie Coopera ktorý proste len rozpráva.. :D

• 0:25 bodaj by bol film plný takýchto praktických trikov/bábok a nie lacného CGI ako v ep. 1-3
  • Chápu že Guardians budou asi stranou od zbytku marvelácký série, ale je tam nějaká souvislost mezi těmi linkami? Vůbec nevím kdy se ten komiks odehrává..
  • @pavel Peter Quill/Star-Lord (hraje ho Chris Pratt) je napoly pozemšťan napoly syn kráľa "Sparatoi" čo je vlastne sústava planiet a ako názov napovedá je dosť militaristická. Keď bol kráľ ešte len princom havaroval na Zemi a nabúchal Peterovu mamku. Keď opravil loď odišiel a nechal synkovi šepciálnu zbran ktorú vie aktivovať len niekto s jeho krvou. Peter nebol veľmi obľúbený, neveril mame že jeho otec je kráľom dalekej galaxie a uveril až keď na Zem prišli nepriatelia Sparatoi aby zabili následníka trónu. Pri tomto pokuse mu samozrejme zabili mamku a on sa zachránil tým že aktivoval otcovu pištoľ. Toto je najnovší príbeh z Marvel NOW ktorý je vlastne soft reštart niektorých komixov. Starší príbeh je podobný s tým rozdielom že Petrova mamka prežije, Peter verí je jeho otec je kráľom Spartoi a preto sa prihlási do programu NASA aby sa za ním vydal do vesmíru.
    Nakoniec keď sa konečne stretne so svojím tatkom zistí že kráľ je pekný kkt, a že Zem je oproti iným rasám v Galaxii neschopná sa brániť proti možnému útok. Jasné ma pár výnimočných jedincov, ale ak by sa napr Spartoi rozhodla napadnúť Zem bola by neschopná sa brániť. A tak sa rozhodne poskladať dokopy skupinu ľudí a stať sa ochrancom našej Galaxie.
    V komixoch to je viac rozšírené tam je totiž Odin (ochranca našej Galaxie) mŕtvy a vládu ma v rukách Freya. No ostatné Galaxie tlačia na Freyu aby zničila Zem hlavne kvoli Phoenyx (Jean Grey, ale aj iným mutantom schopným získať schopnosť tejto vesmírnej entity) to samozrejme Peter nechce dovoliť :).
    Inak najnovším členom Guardianov bol Tony Stark a veľa ľudí si po Jarvisovej vete z IM 1 (niečo v zmysle že oblek bude schopný výletov do vesmíru) mysleli že aj RDJ sa objaví v Guardianoch no nakoniec nepodpísal zmluvu na toľko filmov.
    Guardiani su zväčša sami o sebe a veľmi nezasahujú do záležitostí na Zemi, zasahujú len keď iné sústavy ohrozujú Zem. Najnovšie sa objavili v All New Xmen kde pomohli skupine Xmenov vyslobodiť Jean Grey z rúk Shi'ar, ktorí ju chceli odsúdiť za niečo čo ešte nespravila (stupid time travel stuff.
    Ono Drax (ten zeleny nabuchany týpek) nie je mimozemšťan ale obyčajný človek ktorého Thanos (ten červený ujo zo scény po titulkách Avengers) premenil na to čo je teraz. A pri tejto premene (nechcenej) zabil aj jeho rodinu (chcel zabiť aj jeho). A on ma akýsi radar v sebe, ktorý mu vie povedať kde Thanos je. Predpokladám že tento príbeh nasledovať nebudú ale Thanos, sa snaží zničiť všetky Galaxie/svety (v komixe sa tak chce zapáčiť Smrti). Zároveň sa snaží zozbierať Infinity Gems (5-6 kamienkov ktoré majú neuveriteľnú moc) pár sme ich už videli modrý v Avengers, červený v Thor 2, a predpokladám že ďalší bude teraz v Guardianoch.
    Dá sa teda predpokladať že keď Thanos pozbiera všetky gemy rozhodne sa pomstiť Zemi za udalosti z Avengers 1. Takže možno v Avengers 3 uvidíme Avengerov a Guardianov pokope.
  • @JoeGyry ináč po pokreditovej scéne v capovi mám pocit, že šuter je i v lokiho palici
  • @stano jj presne ten som myslel. Nemyslel som Tesarakt ale tú vec s ktorou Loki ovládal iných. Ako ten gem teraz vytvára super hrdinov..neviem :D
  • Díky moc za obsáhlé vysvětlení! Jsem rád že to bude tedy propojený, myslel jsem že Marvel chtěl točit film úplně dějově odstřižený od zbytku té jejich "série", jsem rád že to tak nebude!
  • Tak som sa vrátil z X-menov. Bolo to dobré, Cpt. 2 bol pre mňa lepší ale to asi preto lebo v komixoch milujem X-menov zatiaľ čo Cpt. mi je ukradnutý. Čo mi vadilo:
    To že mala byť vyvážený budúcnosť a minulosť a všetky postavy mali mať rovnaký priestor sa samozrejme nesplnilo ale najvtipnejšia teda bola Anna Paquin...
    Storm, pane bože Halle Berry dosť!!!
    Berú moje obľúbená a zaujímavé postavy z komixov (Cyclops, White Queen), na plátne ich znásilnia, dojebú, urobia z nich šašov. Nasledovne ich zbytočné zabijú a potom ešte majú tu drzosť si ich brať nazad do úst. Toto platí skôr na celú Xmen filmovú sériu ale keď som tento film videl spomenul som si čo mi vadilo na filmoch od Foxu.
    Fox znova netočí filmy o X-menoch ale o Wolverinovi..malo sa to volať Time traveling Wolverine, ale na to som si už zvykol
    Zvyšok sa mi asi všetok páčil, hlavne Blink a interakcia jej schopnosti, Jennifer Lawrence a aj to že tam aj keď len na 4sec ukázali niektoré staršie postavy :)
    Maximoff (PETER????????) ušiel aj keď kostým otrasný, mám rád Peters-a no skôr mi vadili reakcie ľudí na neho. Smejme sa na trápnych veciach ako ochutnávanie omáčky z hrnca ale po rozhovore:
    Pietro: Takže ty vieš ovládať kov?
    Magneto: Áno.
    Pietro: Moja mama randila s chlapom, ktorý mal tu istú vlastnosť.
    trápne ticho len môj smiech do toho...
    Je mi jasné že nie každý pozná komixy ale aby som sa z celého kina zasmial len ja :/

Na scénu po titulkách sa čakať neoplatí.
  • upraveno 25. května 2014
    @JoeGyry Trápne ticho len môj smiech do toho = pro diváky sedicí v sálu i trapný smích.
  • @M1on no ja sa veľmi nesmejem, to bolo len prudké vypustenie vzduchu cez nos :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.