Hra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire
Hra o trůny bude pokračovat 5. a 6. řadou - Ice & Fire
Hra o trůny si hned prvním dílem připsala rekord v podobě 6,6 milionu diváků na první odvysílání (3. řada měla cca 4,4 milionu). Očekává se, že během této řady dojde k překonání historického rekordu kabelových telvizí – ten drží seriál HBO The Sopranos, který už pomalu předává trůn.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Fajn no tak to vypada, ze Hostina a Tanec budou 5. a 6. serie presvedcili jste me :D (ale porad ve me zustava sklamani z 2 serie kde toho bylo oproti knize hrozne malo... rekneme, ze to byla dan za to, ze to byl novy serial)
A zacinam verit tomu, ze na konci tyhle serie bude velke prekvapeni a tedy slavnostni oznameni data vydani Vichru :) to by bylo symbolicke ;)
Ono to zaznělo v jiném kontextu, ale: It's a fantasy! :o)
A tady je rozhovor s Martinem a nezda se me znej, ze by kaslal na to jak serial rychle postupuje a nechal to byt at jedou az do konce klidne driv jak knihy...
Martin řekl, že doufá, že jej nedoženou, vychází z předpokladu, že je materiál na další 3 řady (tj. Vichry by byly osmou -a asi i devátou- řadou) (což spíše nevypadá) a nabízí alternativu, že kdyby nestíhal (vichry nebo sen), tak si mohou odskočit do starší historie (Dunk, Targaryeni,...), materiálu je dost. A pak že by Sen taktak stihl.
Otázka je, jestli seriálem "mohou" skočit jinam a na kolik sérií skutečně rozdělí stávající knihy.
... a jak říkám, já jsem pesimista,... ale co, mě seriál dotlačil ke knihám a případný seriálový spoiler mě neodradí.
Jen jsem reagoval na to, že tu někdo psal, že z toho udělají deset a více sérií když HBo jasně prohlásilo že jich chtějí 7 maximálně 8.
takže tažko vyhovieš všetkím :-$
Túto sezónu už bolo obsadené dieťa lesa a trojoký. Branovu linku roztiahnu maximálne na túto a budúcu epizódu, ak sa tam objaví raz za uherský rok na jednu scénu. Čo asi tak s ním budú tri série robiť? Dany tam v podstate nič iné nerieši, len sa rozplýva nad Daariom. Fakt si to neviem na tri série predstaviť. Ale tak oni prekvapujú furt, je to možné.
Inak je rozkošné, ako si myslíš, že to natiahnu, len aby počkali na Vichry. Názor tvorcov je asi:
,,Fuck the readers. Fuck the book. Fuck the author.". Sami sa nechali slyšet, že ak to GRRM nestihne, pôjdu si podľa svojho. Nie žeby to doteraz nerobili. Oni to nebudú naťahovať kvôli GRRM.
A pokojne by som sa s tebou stavil, že "Tanec nebude rozdelený na dve série, ktoré budú obsahovať Vichry". Tanec bude už na konci tejto série
takže plus tá ďalšia (v ktorej určite nebudú Vichry) a mám vyhraté :P ...
Dorne? Volantis? :-)
Jo, Dorne to bude téměř stoprocentně, ale je dost možné, že tam natočí i něco z Essosu, třeba ta města kolem Rhoyne (pokud v seriálu bude boattrip).