Hra o trůny 4x08 - Hora a Rudá zmije - Ice & Fire
Hra o trůny 4x08 - Hora a Rudá zmije - Ice & Fire
Do Krtince dorazí nečekaní návštěvníci. Malíček se bude zodpovídat ze svých činů. Ramsay se pokusí prokázat otci své schopnosti. Rozhodne se o Tyrionově osudu. Scénář: David Benioff & D. B. Weiss; režie: Alex Graves
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Celý díl hodnotím jak já, tak všichni okolo kladně. Našel bych nějaké drobnosti, ale...možná ani to ne. pokud jsem se někoho zeptal, který díl byl nejlpeší, tak tenhle. Na sto procent. Boj Oberyna? Skvělý. A mě se také líbil... nevím, co tu blbnete se štítem a helmou, vždyt seriálové souboje nikdy nebudou podle reality, jde o to, aby to dobře vypadalo (a to souboje fakt nemusely...) Já jsem pro :)
Dále se tu diskutoval smích... proč by měl být nepřirozený? Úplně to vyplynulo ze situace. Musela se už smát, jak jde vše do háje, pro ni i pro všechny okolo...
Narozdíl od zdejšího věčného rejpala nemám prakticky co vytknout, spokojenost a jen tak dál... (No možná ještě scéna šedého červa mi nepřišla zrovna suprčupr, ale chápu, proč tam byla a ta minutka mi hlavu neutrhla -- takovej luxus oberyn neměl. :D
SPARTAHORA. Osobně jsem o tom zápasu měl z knihy jinou představu (delší kopí a takový trochu Bronnovský styl boje, ostatně i menší zranění Hory, spíše jen škrábance, delší souboj), ale to rozmáčknutí mi v knize proti mysli nebylo (z hlediska logiky, z hlediska sympatií)... přišel mi tam Hora takovej magor, že jsem se divil, že poslední co Oberynovi řekl nebylo "Nejdřív jsem zabil tan její otravne potěr, pak jsem ji rozmáčkl hlavu a nakonec jsem ji znásilnil"... ale to by těžko mělo tu paralelu s Oberynovým louskáčkem...hold kdo neremcá, není v módě :)
Jinak...
Spokojení, nebo exploze hlavy ještě chcete rozebírat? Ne, není to možné, ne takovým způsobem. Byl to prostě overkill. Ostatně ty vaše vtípky to dokazují.
Každopádně názor v kostce - rozmačknout nemohl, a kdyby ano, tak by mozen vyšplouchl víc...