Hra o trůny 4x10 - Děti - Ice & Fire
Hra o trůny 4x10 - Děti - Ice & Fire
Dle slov scénáristů o nejlepším finále Hry o trůny vůbec se máme na co těšit. Jak už bývá u desátých dílů zvykem, i tento je díky stopáži 66 minut delší než všechny předchozí díly čtvrté řady. Neočekávaný příjezd změní poměry za Zdí. Dany … celý článek
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
wetpaint.com/game-of-thrones/articles/2014-04-01-george-r-r-martin-announces
"Já si například Grenna oblíbil jak v knížce tak v seriálu a v seriálu mě jeho smrt dost vzala. " - tím pádem DaD v tomto odvedli dobrou práci.
Jinak doporučuju načíst pár knížek a pak se podívat na jejich adaptace. Nikdy nic není přesně. Já si pod úplně jiným příběhem představuju něco ve stylu "dobrý král Joffrey se svým milovaným strýčkem Tyrionem porazil zlou královnu Dany a s jejími draky porazil Jiné a jeho milovaná žena Sansa mu porodila dědice, happy end", nikoliv ty relativní maličkosti, co zmiňuješ ty. Teď se nebavím o kvalitě těch změn, ale o tom, že jsou vážně celkem bezvýznamné (až na změnu charakteru Stannise, to mě doteď trochu dráždí).
:D :D
Takze good luck vsem co si mysli, ze uvidime knihu (v originale bez prekladu) pred celou patou sezonou.
Robert Rosenberg
Brienne a Hound veľmi milé prekvapenie asi najlepšia časť seriálu.
Stará vrana je vlastne milý ujo čo ma náramok z drievok, obe oči a na zemi nejaku zvláštnu dekoráciu - obrovskú sklamanie. Radšej mohli uskromniť výdaje z toho boja kostier a fireballov na poriadny make up.
Kurva vs Trpaslík wtf, taká skúsená žena ako Shae by neporazila trpaslíka? V knihe som z toho mal lepší pocit.
to je snad jasny ze ho preklad nezajima...ja to smeroval na tu ceskou pani co to preklada...opravdu to musim vyvetlovat? :-?