Hra o trůny 4x10 - Děti - Ice & Fire

upraveno 17. června 2014 v 4. řada
imageHra o trůny 4x10 - Děti - Ice & Fire

Dle slov scénáristů o nejlepším finále Hry o trůny vůbec se máme na co těšit. Jak už bývá u desátých dílů zvykem, i tento je díky stopáži 66 minut delší než všechny předchozí díly čtvrté řady.   Neočekávaný příjezd změní poměry za Zdí. Dany … celý článek

Read the full story here

1235717

Komentáře

• Překlad může vyjít současně s originalem. Ten překlad se dá udělat před vydáním, HoT je populární i v jiných zemích než USA.
  • a575 napsal(a):

Překlad může vyjít současně s originalem. Ten překlad se dá udělat před vydáním, HoT je populární i v jiných zemích než USA.

To je pravda, ale mě osobně se ještě nestalo, že by nějaká kniha vyšla současně s orig.
  • kde to sledujete? na mim oblíbenym teevee.sk to ještě neni a eserialy.cz mi nefachaj, a na kinotipu to taky neni
  • já z torrentů 720p ale určitě to je už i na uloz.to a koukal jsem že i na serialycz.cz ale nevím jak s titulkama... já používám anglický.. protože některý ty dialekty nedávám..
  • upraveno 16. června 2014
    pirátská zátoka ;) enjoy

No tak jako, Sever moc fajn, a stejně jako v knize se mi Branova linka zdá moc divoká.... 3 děti a idiot cestují za zeď? No Coldhands to jistil ale tady není..... Stannisův příchod se mi líbil. Ale že ho tak rychle našel toho Manceho mezi divokýma :D Souběh Mel s Jonem je dost slibný...

Brienne versus Ohař, jejich souboj byl skvělý, i slza ukápla, já mám postavu Ohaře strašně rád, v seriálu to ještě ten herec podtrhoval. Nesmí umřít ať BeWe vezmou jiní, ať všechny vezmou Jiní, jen ať ohař žije.

Tyrion skvěle, kapánek naděje od bratra a potom..... naprostá bezmoc, nevíra v to co se stalo, vztek na vše. Varys nevím jestli odjede s ním, a to asi chtějí vystřihnout Mopatyse? Ale po tomhle bych se nedivil....

Čekal jsem dokonce potitulkovou sekvenci s lady Kamenosrdce a ono nic... no připravili se o cliffhanger....

Daenerys nemám rád a konečně se jí to začíná sypat.... prodej otroka, smrt dcery..... jen ať si uvědomí co dělá a jak to dělá, nápovědku má člověka z druhé strany světa, otrokyni co je zamilovaná do eunucha a onoho eunucha.... no vládni s tím co máš...
  • Mám dotaz, nevíte kde se dají shlédnout nebo stáhnout všechny série GoT s original dabingem s cz titulky? Český dabing je hrozný a s titulky nikde nemůžu sehnat kompletní série, ani na uložto, nevíte někdo o něčem?
  • Ohař podle mě neumře, jinak by tu skálu ze který padal udělali mnohem vyšší, a celá ta jeho smrt by byla vyvedená jistě mnohem víc explicitně.
    Podle mě by ho Martin nezachraňoval, kdyby neměl něco udělat.. Jestli se to bude týkat jeho brášky nebo něčeho úplně jiného... Kdo ví.
  • @JoffreyWater Pirátská zátoka + edna.cz pro titulky, s jejich seedy mám díl ani ne za pět minut a to můj net někdy kulhá.
  • V tom mém prvním komentu ze začátku diskuze jsem psal že ty cgi (některý) vypadaly dost bídně, ráno jsem koukal na ne-hd verzi a na naší plazmě přes hdmi.. jak jsem psal, nic moc, ale teď jsem se koukal na 720p na notebooku a nebylo to tak špatný, víceméně v pohodě.

Lepší než hrad Evil Queen v Once upon a time :D :D :D
  • k smrti Jojena Reeda: Už od tý vize co měl v Craster's Keep jsem věděl že umře, takže jste se na to v klidu mohli připravovat...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @pavel =D CGI v OUaT treba brať s rezervou... Tam jediné, čo nie je greenscreen sú lesy. Najvtinejšie je sledovať natáčanie vo videách, oni im pričarovali ešte aj poondiate kreslo a v origináli sedeli na zelenom kvádre.
  • jeste to dokoukavam ... ale uz ted reknu ... DEKUJI SEDMI, ze uz je konec.. jako te TV serie .. dalsich x mesicu budu mit od te sracky klid ... a to tech prvnich par minut vypadalo, ze by snad ... no jeste par minut a bude po vsem ...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Tak kostlivce a firebally si mohli nechat, ale jinak perfektní díl.
  • Lidi jako pan atman nepochopim... řeknou, že je to sračka, ale pořád na to koukaj... Milý pane Atman, když je to sračka, tak se na to prosivás nedívejte :)
  • Ať se klidně dívá, mě tyhle sebemrskači náramně baví... Je to jako na Filipínách, když se ti dementi nechávají dobrovolně křižovat.
  • ja u toho delam na pocitaci .. a tohlecto mi jede jako background :-)) a divam se na to uz jen ze sberatelskyho zajmu ... :-))
    a kdyz se vam to libi .. tak to je super .. aspon nekdo se najde ... priste to budou mit D&D o to jednodussi :-)))
  • tak hotovo, dil skoncil, letosni TV serie nastesti taky ... a vsech obhajcu bych se vazne a seriozne a bez snahy vyvolavat flame, rad optal ... Vam se to fakt libilo ???

teda aby bylo jasno ... opravdu me zajima nazor jenom tech, co taky precetli knizky. Na nazor novacku, co to videli ted poprve v TV a vlastne vubec nevi "vo co go" se*e pes .. volne prelozeno ... jejich nazor me vazne nezajima ...
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @atman Odpověď člověka co četl knížky a miluje je. Ano, líbilo. Po naprosto skvělé 4. řadě se nemůžu dočkat páté.
  • @atman Jak už jsem psal, já beru seriál jako jiný příběh než knížku, takže mě se to líbilo.
  • upraveno 16. června 2014
    ...
  • NesijícíKraken napsal(a):

Chápu to správně,že pokud Vichr zimy nevyjdou do vysílání příští série,bude Branova línie muset být buď utnuta nebo předběhnout knižní děj(a to snad ne...)? Tzn.,že Vichry můžeme čekat běhat následujícího třičtvrtě roku :-) (vánoční trh...)

ad vydani na podzim .. :-))))))))) ne ted vazne :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

nevyje to driv jak za 2 roky ..

a Branova serie ... pristi rok v TV serii Bran bude ... neco malo jeste z knizek zname .. a zbytek bude novej .... no a co ?

po tom co predvedli nikdo nebude vedet, zda to takhle s Branem skutecne bude (v knizkach), nebo zda to je jen nejaka fantazie scenaristu .. ostatne to nebude jen Bran .... pristi rok uz budeme koukat na vlastni tvorbu DD, a teprve po 2 letech a dalsich 5 budeme zjistovat, co z toho byla pravda nebo ne ..

jsem zvedavej, jak tady budete resit "spoilery" ... protoze uz ted nikdo poradne nevi co spoiler je a co neni .. :-))

.. ja uz tusim, ze se nakonec Martin bude prizpusobovat v knizkach tomu, co m DD nalajnujou :-)))))

• Ale je pravda že občas mám chuť dát tvůrce seriálu Ramsaymu na hraní.
  • Thorar napsal(a):

@atman Odpověď člověka co četl knížky a miluje je. Ano, líbilo. Po naprosto skvělé 4. řadě se nemůžu dočkat páté.

no tak to nas, bez urazky, potes panbuh :-) Mne uz se vazne libi jen nektery exteriery .. obzvlast priroda .. protoze uz i na tech mestech je videt, ze to odrbavaji ...

• Nitpicker ... kazdy, komu se to nelibi, nemusi byt nutne Troll, ne ? Nehodlam tu otravovat dalsi tyden .. ted, po skonceni dilu a serie, jsem proste plny emoci, ktere bych chtel vyjadrit .. to, ze jsou negativni, za to ja nemuzu :-)))
  • @atman Ale vždyť zrovna tenhle díl se knížky celkem držel, až na tu Brienne s Ohařem, Jojena a Jaimeho s tyrionem :D
  • Upřímně, bál jsem se že to bude překopanější.
  • Já se na to nové v seriálu ( momenty které nebudu znát dopředu z knih ) docela těším, přece jenom film je trošku jiný prožitek než kniha dokáže vás víc a pohotověji překvapit, ale zase je chudší o děj i postavy a pak až budu číst knihu bude mi líto, že vím co se stane a určitě mě zase rozčílí vše změněné a vypuštěné. :D Sice mám radši knihy ale přece jenom to bude úleva pořád nesrovnávat děj, teď se na seriál divám s přítelem a chvílemi mu vážně závidím jak je napnutý a netuší, co se stane. :D
  • @Thorar Jenže ty jsi filipínec co se nechává dobrovolně ukřižovat, tvůj názor se taky nepočítá :-P
  • @atman Chtělo by to asi speciální vlákno pro naštvané lidi, kde by se mohli vynadávat a ti nadšení by jim to pořád nekazili s tím jak jsou hrozní, že si pořád jen stěžují. :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.