Hra o trůny 4x10 - Děti - Ice & Fire

upraveno 17. června 2014 v 4. řada
17810121317

Komentáře

• @Kalam Mekhar
    ty budes asi radne arogantni clovek, kdyz musis porad nekoho napadat a hodnotit lidi podle toho co cetli-necetli a kdy to cetli a kdy se kde zaregistrovali...takovy lidi jsou jen k smichu :D

dil se me hodne libil..jediny co me mrzelo byla Tysa...ale udelali to tak ze tam v kontextu ani nechybela...ale me tam chybela.
    Pak se me moc nelibili kostlivci a firebally...jinak nejlepsi dil 4 rady.
  • Mě to nedá a musim se zeptat jak to tady chodí. Znamená to že člověk který přečetl knížky před rokem je pochopil úplně jinak než člověk který je přečetl třeba před 5 lety a nemá právo k nim mít názor? Znamená to že když jsem je přečetl teprve před rokem že mám menší právo se k nim vyjadřovat než "ti staří mazáci"? Pokud to takhle máte tak s tímhle fórem asi končím :D
  • @pavel Ono by to Tywinovi každopádně bylo jedno. To, co říkáš, je opravdu jenom výklad, nevšimla jsem si, že by tomu něco nasvědčovalo. Já jsem se rozhodla, že ty spoilery zkrátka nebudu brát zbytečně vážně (část je a bude způsobená tím, že Martin zkrátka nehází všechno čtenáři do tváře - třeba účast Olenny na Joffreyho smrti)). Martin tvrdí, že při psaní ságy na seriál nebude brát ohled, tak mu holt asi budu muset věřit ;-)
  • @JoffreyWater
    zkracene receno...ano tak to tady chodi :D (ne nejsem ten starej mazak)
  • @Blackfish Samozřejmě, že mají lepší gradaci děje, jelikož GoT nemají žádnou. Vikings mají i lepší logiku děje, nikdy jsem tam neviděl něco tak ujetého jako kovadlina vs. John. Samozřejmě, že už na GoT koukám jen kvůli kritice a tomu co zas pokurvili, kvůli zábavě jsem na to koukal jen první sérii. Že považuješ Ice and Fire s Pánem prstenu za nejlepší co fantasy nabízí jen potvrzuje, že jsi toho chlapče moc nečetl, jelikož obě sérky už jsou překonány a mohl bych ti napsat klidně dva tři autory, kteří píší lépe. No ono hate, flame to používají většinou jedinci, kteří se nedokáží vyrovnat s oprávněnou kritikou.
  • @JoffreyWater Ten kdo začal číst dříve jako Flanker nebo já, si dokáži udržet odstup a zdravý rozum. Jedinci co začali čist po seriálu jako ty a 90% zdejšího fora jsou nakaženi hypem, čili jejich názor není pro mě relevantní.
  • @pavel
    mam na to stejnej pohled ikdyz bych k tomu dodal ze si nejsem jistej jestli by to tywin nechal jen tak, ale tvurci vedeli ze ho tyrion stejne odpravi, takze to nechali v tu chvili otevreny, jako ze si to s ni vyridi pozdeji...takze vlastne uz nevyridi :D
  • @Kalam Mekhar Ty jsi taky nakažený prosimtě :D
  • @Kalam Mekhar Tvuj názor zase není relevantní pro mě, myslet si můžeš co chceš.
  • @JoffreyWater Samozřejmě že není, většina zdejšího uřvaného fora fanboyu se nedokáže vyrovnat s kritikou.
  • @Kalam Mekhar Je rozdíl mezi kritikou a stupidním nařčením někoho z něčeho.
  • @Kalam Mekhar Ale tak chápu že máš potřebu dokazovat sám sobě že jsi lepší než ostatní.
  • @JoffreyWater Nebreč pořád. Neměl jsi tu lhát a vymýšlet si báchorky, pak by jsme tu nevedli tuhle nesmyslnou diskuzi...
  • @Kalam Mekhar Nevim proč bych měl o tomhle lhát, kdyby to tak bylo tak to přiznám, nemám potřebu o tomhle lhát.
  • Co se týče Varyse odjíždějícího s Tyrionem - já jsem to tak pochopila i z knížky, že Varys původně nechtěl odjet, ale když se dozvěděl o vraždě Tywina, tak se radši uklidil, protože by ho obvinili z puštění Tyriona a spoluúčasti na vraždě Tywina. Z knihy bylo logický, že odpul stejnou lodí jako Tyrion. Tyrion pak byl na lodi celou dobu zavřenej v podpalubí, takže Varyse na palubě nemohl vidět - tudíž ani my čtenáři. Ale kdo čte mezi řádky, tomu to bylo jasný.
  • Ale i tak, názor že člověk který začal číst knížky až po shlédnutí seriálu (netvrdím že je to můj případ) má na knížky zkreslený názor je dost invalidní.
  • @Kalam Mekhar
    kdyz ten ten nazor tupych fanboyu nezajima, tak proc na nej reagujes jeste tupejsima komentarama o nadlidech?
    Proc teda komentujes tech 90% nakazenych lidi a trollis tady, jako bys byl neco vic?
    Ve skutecnosti je to obracene...jses k smichu :D

@Terezička
    to sedlo jako prdel na hrnec ;)
  • Prostě bych to shrnul. @Kalam Mekhar se zajímal o názor na seriál od člověka který četl knížky před shlédnutím seriálu. Já mu svůj názor sdělil, ale jelikož jsem seriál hodnotil pozitivně, což nezkousl, tak mě obvinil ze lži. Shrnuto podtrženo. Tím tuhle debatu ukončuji, což jsem měl udělat už dávno.
  • upraveno 17. června 2014
    @JoffreyWater Jak jsi sám napsal, začal jsi s knížkami tento rok, pak jsi shlédl show, pak jsi se registroval 8.5.2014. Vše ani ne za rok. Tak opravdu tomu nevěřím...
  • @Kalam Mekhar No ano to se skutečně nedá stihnout, časově to nevychází... :( Každopádně to obvinění ze lži zdá se závažné! Požadovala bych boží soud!
  • Este by ma zaujimal nazor ludi, ktori pokladaju napr. uder Jonovej hlavy o kovadlinu, pripadne 11 uderov Brienne kamenom do hlavy Hounda , pripadne jeho kopnutie okovanou botou a podobne detaily za prehnane (co samozrejme su, ale su zabavne).....vas by naozaj bavilo pozerat sa na suboj cojaviem Brienne a Ohara (0,00001 percent sance ako tu ktosi pisal) kde by Ohar raz sekol, Brienne by vypadol mec z ruk a potom by jej povedzme roztal hlavu jednym uderom a cele by to dokopy trvalo dve sekundy ? Ci potom sa zase budeme stazovat ze akcnych scen je malo ?
    OMG, ved je to film, serial ktory ma zabavat....nechapem naco rypete do detailov, rypte do logiky, deja, motivacii postav a pod...
  • JayJay
    upraveno 17. června 2014
  • Já už se k tomu prostě vyjadřovat nebudu! :D
  • Jak říká @Madelin "I demand a trial by combat"! :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.