„Ano, kdybychom tak měli zlato,“ vložil se do hovoru X. „Běda, moji páni, v našich sklepeních jsou místo truhlic se zlatem jen krysy a švábi. - krátim, aby to nebylo tak snadný :)
@Tergas je to někdo jinej z Malé rady. - Já jsem pochopil, že oba citáty patří jednomu a tomu stejnýmu... Jinak jsi fakt blízoučko
Pro jistotu dám celý citát
Ano, kdybychom měli zlato,“ vložil se do hovoru X. „Běda, moji páni, v našich sklepeních jsou místo truhlic se zlatem jen krysy a švábi. Opětovně jsem napsal myrským bankéřům. Pokud budou souhlasit, že splatí dluh koruny vůči Braavosu a udělí nám novou půjčku, možná bychom nemuseli zvyšovat daně. Jinak…“
To tipujem na epilóg, kedy Kevan vysiela chudáčika lenivého nového majtra mincí do Braavosu, ktorý je nakrklý, že od neho žiadajú, aby si plnil pracovné povinnosti.
Komentáře
Pro jistotu dám celý citát
Ano, kdybychom měli zlato,“ vložil se do hovoru X. „Běda, moji páni, v našich sklepeních jsou místo truhlic se zlatem jen krysy a švábi. Opětovně jsem napsal myrským bankéřům. Pokud budou souhlasit, že splatí dluh koruny vůči Braavosu a udělí nám novou půjčku, možná bychom nemuseli zvyšovat daně. Jinak…“
:D