Tak ten dung v HS :D celkom sranda, dal som všetko na tom "easy" mode ale teraz to už nejde. Skúšal som aj ten class chalange na 2 bossa...45hp a musim mať priesta, možno som aj rád že to padlo :D Tak som to už celé prešiel...celkom "meh" Za ostatné krídla sa bude platiť 700g? :/ 700g za 9-11 nových kariet...nič moc
@M1on Tanky baví, ale ty, které chci (KV-1; T-34-85; T-44; Tiger; Panter; Hetzer) už mám a chci si čekání na nový obsah něčím zkrátit. Tak jsem si prohlédl postavy dostupné v Dotě a zjistil jsem, že by mě to přeci jen mohlo bavit :-P
@DanielSvatoš: Já už jsem zahájil důkladnou přípravu. V autě teď na dlouhých štrekách poslouchám Toulky českou minulostí 150-200, abych nasál dobovou atmosféru a mohl po vydání spustit správný a kvalitní hate na historickou akurátnost. :-) Jestlipak více, co pravil král Zikmund o husitském poselstvu v roce 1421 při svém pobytu v Kutné Hoře?
@DanielSvatoš : Jásná páka, v digitální edici. Přes kickstar jsem to nestihl, takže jsem backoval až když spustili vlastní portál. Vím jen o tom, že je možné průběhu foundingu změnit vybranou platformu, to se píše někde ve FAQ. Popravdě je to první projekt, do kterého jsem kdy dal touto cestou peníze, ale jsem si jistý, že nebudu litovat.
Pokud jde o crusadery, tak to jsem úplný salát, zkoušel jsem to za menší země (za nějaká hrabství v Irsku a za Navaru) a většinou mě do 20 let vyklepli. Europa Universalis mi šla mnohem líp.
Ještě mě napadlo, znáte někdo The Guild 2: Renaissance? Kdysi jsem to hrál, je to takový simulátor měšťanského života v raném novověku. Má to sice mouchy, ale námět je neotřelý.
To už tuším ohlásili před E3, že budou vydávat dva díly téměř zaráz. Přece jenom, když investovali tolik času do vývoje Black Flag a AC3, je škoda kvůli nové technologii hodit všechny assety do kanálu, když stačí splichtit nějaký obsah a "plnohodnotná hra" je na světě.
@JoeGyry mě se líbí nápad hrát za templáře protože mi vždy připadalo že se snažej o nějaký řád který by mohl fungovat kdežto asasíni jim to vždycky zničem a okecávají to blbosti jako že jsme se narodili jako zvířátka takže tak máme žít :D
Komentáře
Tak som to už celé prešiel...celkom "meh"
Za ostatné krídla sa bude platiť 700g? :/ 700g za 9-11 nových kariet...nič moc
Jestlipak více, co pravil král Zikmund o husitském poselstvu v roce 1421 při svém pobytu v Kutné Hoře?
Pokud jde o crusadery, tak to jsem úplný salát, zkoušel jsem to za menší země (za nějaká hrabství v Irsku a za Navaru) a většinou mě do 20 let vyklepli. Europa Universalis mi šla mnohem líp.
Ještě mě napadlo, znáte někdo The Guild 2: Renaissance? Kdysi jsem to hrál, je to takový simulátor měšťanského života v raném novověku. Má to sice mouchy, ale námět je neotřelý.
>Assassin Creed
>Hráš ale ako Templár
>???
>Profit