Pc gaming(xbox, ps)

upraveno 5. května 2011 v Komunita
1111112114116117172

Komentáře

• upraveno 13. srpna 2014
    @Gepeto Kterej myslíš? =D Zaklínače? :D
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    upraveno 13. srpna 2014
    @M1on Nie Roller Coaster :D čakal som, že to skončí nejakým rýchlym spádom a až na konci trate nádpis. Vlastne som kvôli tomu stratil polminútové čakanie v živote.
  • Jednoznačně nejlepší z dneška :dance: :dance: (stejnak za to může 2 steps from hell)
    2SFH v tom kladie určite veľkú rolu, ale aj spracovaním je to dobré. Ten štýl ako kamera ide a spomalí, taktiež vymenovanie jednotlivých triednych aspektov a dokonca aj ich pridanie na konci (tá dievčina(?) z temnej mágie mi pripomína Aryu :D Komické ako jej to tam zažnulo a zhaslo). Na začiatku mi to znelo klišovito, ale našťastie sa to vylepšilo.

Akurát sa mi nepáči ten asi-ork. Ako vytrhnutý z WarCraftu. Neviem kto kradol od koho v tomto prípade, ale príde mi, že s konceptom orka od seba kradú navzájom a všetci kradú zo základu Tolkienových orkov. A aj vo Warhammeri sú podobní. Nejdem zisťovať kto to mal prvý, možno dokonca ide o základný vzhľad z folklóru, ale namiesto aby niekto prišiel s aspoň trochu kreatívnejšou možnosťou, tak sú všade orkovia rovnakí. Ak by som do hry pridával orka, tak by som to spojil so slovom orca a učinil ho čiernym s bielymi črtami a hodil ho do ľadovejších alpínskych hôr.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @M1on Tož uvidíme, šestka mě tak nudila, že jsem jí ani pořádně nerozehrál, podobně jako čtyřka. Snad to bude víc jako pětka.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Ne. Prostě ne. Dokud neobnoví všechny základní suroviny které v 6 dílu zrušili tak to bude k ničemu. Městský náhled ok, ale jinak to zatím zní dost divně. Nejlépe by udělali kdyby se úplně odklonili od konceptu posledních dílů a vystavěli to na stejném principu jako fungovala trojka.
  • Na co potřebovat 3D mapu. Kolikrát ji musim otáčet, abych viděl co je za stromem.
    @M1on Perfektne spravené. Páči sa mi ten detail zmenenej minulosti v úvode. BTW už sa vie kto bude hlavným bossom?
  • @Gepeto Nevim ja z Wow znam max ty trailery =D
  • @Gepeto no Warlordi Dreanoru :D
  • Mluví se o jednom z těchto:

1. Gromm Hellscream
    2. Gul'dan
    3. Medivh
    4. Kil'jaeden
  • @Gepeto skor by som povedal že hlavný Boss TBC bol Illidan, SWP síce bol posledný dung ale celý TBC sa od úvodného videa cez Outland dungy točil okolo toho dostať sa do BT a zabiť Illidana. Tak ako na WOTLKu bol hl boss Lich King a nie ten Drak ktorého meno už ani neviem.
  • @Gepeto Nebyl final boss na TBC Illidan ?

Musím říct, že se mi ta myšlenka "zmena historie" docela líbí. Ale asi bude chybět Thrall :-(
    Jako finál bosse vidím Gul'dana. Podle mě to Sargeras být nemůže. Když jsem četl Válku prastarých, tak proti němu by nezmohl nikdo nic. Ani spojení všech ras, aspektů a polobohů co tehdy chodili po světě.
  • a čo sa týka Sargerasa tak na neho stačil raid preto lebo bol len z polovice "summonnutý". Zároveň ti ale pomáhali aj Modrý draci a úlohu tam mala tuším aj samotná Sunwellm ktorá nejako získala ľudskú podobu (komixy nečítam takže neviem o čo tam presne šlo)
  • Tam to bylo trošku složitější. Ale jak říkáš, pomáhali všichni draci, polobohové a stejně by ho nezastavili. Ale jeden ork se obětoval, skočil do portálu za Sargerasem a na vteřinu odlákal jeho pozornost tím, že ho zasáhl sekerou do nohy. Bylo to jak stípnutí komára ale stačilo to na odvedení pozornosti, v té vteřině mu zavřeli aspekti portál a neprošel. Kdyby prošel, tak ho nikdo ani nazraní.
    Jinak to nejsou komiksy, ale klasická kniha
    @JoeGyry No, preto tam bolo to teoreticky.

@Dlady Myslel som Sargerasa v Medivhovi. Síce je pravda, že neviem aký silný bol on. Ako sa vlastne podarilo Medivhovi/Medivha oslobodiť?
  • @Dlady ale ja som mal na mysli komixy, knihy som bohužiaľ čítal a odvtedy považujem pána Knaaka za najhoršieho spisovateľa fantasy na planéte.
  • @Dlady Válku prastarých chváli každý ja som čítal jednu knihu ktorá vlastne bola o ničom ale hl. postava bola Jaina. Prestal som to čítať asi v 3/4 knihy pretože sa tam fakt nič nedialo. V ďalšej knihe bola hl. postava Thral a bol tam vlastne popis toho ako sa z gladiatora stal vodcom klanu. Neskutočná nuda mal som to na dovolenke a asi len preto som to aj vydržal do konca keďže na pláži nebolo čo robiť.
    Klincom do rakvy alebo tzv tri krát a dosť bola jeho kniha s drakom v názve možno Dračí rytier kto vie. Pripomínalo mi to moje pokusy písať knihu keď som mal 14 rokov. Maximálne tuctová postava a každá, doslova KAŽDÁ kapitola musela mať nejaký súboj, bitku, duel proste niečo kde by hrdina znova a znova vyhral a porazil oponenta. Ani túto knihu som od majstra Knaaka neprečítal a hoci Válku prastarých chváli každý, ja sa budem riadiť Vaasom
    K H7:
    Tak už jsou známi všechny jednotky Lidí. A jelikož to bude Vlčí vévodství. Nebudou mít grify, ale zlovlky :-s
  • Mimochodem kdo volil ? a koho?
    A co budete volit příště pravděpodobně kobka vs peklo
    @M1on http://forum.heroes-centrum.com/viewtopic.php?f=32&t=6900
    Jj, vypadá to, že Svatyně nebude. Škoda, docela jsem si ji oblíbil.
    Já hlasoval pro trpaslíky. Mno, vedou Elfové a docela s přehledem. Jestli budou v druhé anketě Temní a Démoni. Tak tam nakonec asi bude celá elfská parta.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.