TV seriály

upraveno 23. ledna 2011 v Film a televize
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?

Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
1213214216218219362

Komentáře

• Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Nevada @M1on @Thorar (a všichni ostatní co jste chtěli koukat na Black Lagoon): Tak co, už máte dokoukáno? V případě že jo, jak se vám to líbilo?
  • @Montezuma3 Veď z akých iných, no nie? :D
  • upraveno 19. srpna 2014
    Haha, viděla jsem zatím první díl Knick až do chvíle, kdy nově příchozího černocha poslali do kotelny :-D
    Předpokládám, že dál je vysvětleno jak se v roce 1900 dostal černoch k titulu na Harvardu a té úžasné evropské praxi.

P.S: Tak podle wiki byl první černošský doktor už kolem poloviny 19. stol. (je to tam přesně, ale neudržím myšlenku :-)
  • A co Legends neříkejte , že to nikdo neviděl:P
  • Proč taky jo, když to vypadá, že Sean Bean neumře :-)
  • @brbr Jenom bych chtěla upozornit, že Sean Bean není tak velký přeborník v umírání na plátně/obrazovce, jak se může zdát. Daleko víc mrtvých postav má v životopise John Hurt. Nebo Bela Lugosi, třeba 8-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @svoa00 Myslím, že Brandon Lee je trumfne všechny :other:
  • @M1on
    image

Movie deaths: The wild and the willing, Sinful Davey, A man for all seasons, 10 Rillington Place, The ghoul east of elephant rock, Spectre, Alien, The elephant man, Heaven's gate, The Osterman weekend, The hit after darkness, The black cauldron, Jake Speed, Spaceballs, Aria, Deadline, Little sweetheart, Scandal, L'Oeil qui ment, Monolith, Even, Cowgirls, Get the blues, Contact, The climb, All the little animals, You're dead, lost souls, Hellboy pride, Tabloid, The proposition, V for Vendetta, Outlander, Boxes, An Englishman in New York, Ultramarines, Whistle and I'll come to you, Tinker Tailor Soldier Spy

image

Jo, jsem trol a vím, že myslíš Lugosiho :D

@Everett_Young :evil:
  • ja som práve naopak po mene poznal Bela Lugosiho a netušil som kto je John Hurt (až podľa obrázku som ho spoznal)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @JoeGyry War Doctor :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Everett_Young napsal(a):

... (a všichni ostatní co jste chtěli koukat na Black Lagoon): Tak co, už máte dokoukáno? V případě že jo, jak se vám to líbilo?

Já to vzdala někde v půlce, nechytlo mě to. Přišlo mi to jako slabší odvar Bebopa. Ale možná jsem na to jen neměla správnou náladu (a pak ani čas). Každopádně jsem to na pár měsíců odložila k ledu s tím, že to dostane ještě jednu šanci.
  • @M1on No, možná to zkusím až vyjde víc dílů :)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Everett_Young napsal(a):

@Nevada @M1on @Thorar (a všichni ostatní co jste chtěli koukat na Black Lagoon): Tak co, už máte dokoukáno? V případě že jo, jak se vám to líbilo?

Díky za připomenutí, zapomněl jsem na to :idea:

@M1on Legends jo první díl mě dost navnadil, budu to sledovat.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    image
  • Opravdový nebo fake?
    @M1on Údajne skutočné. Videl som rovnakú, akurát Doctor Who tam bol nižšie v zozname (čo by mohlo pravosť potvrdiť, ak to boli dve fotky od dvoch ľudí)
    upraveno 23. srpna 2014
    Kukám Elementary... A tu zrazu Natalie Dormer v hlavnejšej úlohe :D
    Ten jej nos sa nedá pomýliť...
  • Nos, oči a pusa :D
    Moja teória ohľadom OUaT bola pravdivá :dance:
  • upraveno 24. srpna 2014
    image

Když už tu byl Doctor zmíněn... Nevíte, kde by se dal sehnat fez? :)
    Mimochodem dnes první díl s Capaldim. Jsem na něj dost zvědavej. To čekání bylo strašný.
  • Ak ma niekto zaludok a je zvedavy na najhorsi sucasny americky serial, klisoidny, politicky korektny a pateticky az hroza, nech si pozrie The last ship. Toto bolo varovanie.
  • @Hildegarda Videl som prvý diel a stačilo. Mal som z toho pocit, akoby len vypĺňali kolónky v šablóne amerických klišé.
    upraveno 24. srpna 2014
    DW8x1
    Na jednu stranu mi bude chýbať starý štýl Doktora (taký vtipný a komický, až karikatúrny), ale tento nový "temnejší" sa mi akosi pozdáva. Dokonca by som možno povedal, že viac. Bojím sa, že ďalšie epizódy nebudú až také hlboké (čo na názov sedí), ale tá prvá bola úžasná. Téma Steampunku mi sadla a ten herec, čo hral toho hlavného robota, bol úžasný, ako v pohybe a výrazoch, tak v hlase. Capaldiho doktor je takisto skvelý materiál.

Navyše to bolo stále často vtipné (hoci za to možno môže viktoriánke trio). Páčila sa mi scéna s nástenkou (to som čakal :D ) a takisto Strax:
    ,,Vypadáš zase dobre."
    ,,Vďaka."
    ,,Tak nič, to bola hra svetla. Stále vyzeráš strašne."

A trocha špekulácie
    Viem z informácií pomimo, že ta ženská je Strážkyňa Podsféry, avšak kto je to naozaj? To ako hovorila o Doktorovi ako priateľovi ma prekvapilo. Ako prvá mi napadla Riversongová, len to si neviem predstaviť ako.

Huh, práve som natrafil na teóriu (možno-spoiler):
    že je to Clara. V podstate všetky jej formy majú predestinované zomrieť pri záchrane Doktora, posledná epka sa volá Smrť v nebi. Možno nejaká budúca mŕtva Clara.
  • Tak dokoukáno. Páni. Jsem nebyl připravenej na to, jak moc rozdílnej novej doktor bude. A čekal jsem hodně. Pro plny zhodnocení budu muset sjet epizodu ještě jednou. Zatím jsem slyšel jen negativní krytiku, což ale moc nechápu proč, za předpokladu, že to všechno nebyly mlady bažanti (bažantice) hotovy do Smithe a Tennanta (ne že bych proti nim něco měl, doktořit to byli oba naprosto vynikající). Ale doktor je o změně a já jsem hrozně zvědavej, jak se s tím autoři dál poperou.

Tak mě napadlo, že doktor neseděl lidem možná z důvodu, že neseděl Claře. Pokud je to tak, pak autoři předvedli pořádnej kus psychologie, aniž si toho sami diváci všimli, kromě obvyklejch stížností nevěda na co si stěžují... (jak skotské :D )

A spoileroidní otázka:
    Ten robot skočil sám, nebo ho Doktor shodil? Sice říkal, že oba vědí, kdo z nich lže, číli by to měli vědět i diváci, ale já vážně nemám tušení. Ale ať už to bylo jakkoli, určitě to byl nejtemnější moment, co jsem v seriálu zatím viděl.

@Gepeto
    River? To nemůže bejt. Pokud by byla, pěkně by mě tím naprdli. Takhle zkazit moji oblíbenou postavu si snad nedovolej. Stačilo, že z ní neudělali companiona po tom, co odešla Amy a ani neukázali její odchod do knihovny... Tohle by bylo příliš...
    @ZoiD Tak sú aj iné možnosti, čo som našiel :D
    1) Missy => Mastress => Master, ženská regenerácia Vládcu. Divné.
    2) Staršia verzia Clary. Zaujímavé.
    3) TARDIS duša. Táto sa mi páči.
    Aj tá ženská v Doctor's Wife ho označovala za lásku a priateľa a ako ju zbožňuje, bola šialená. Okrem toho záhrade vraj vyzerá tardisovito. Najmä tá fontána niekomu pripomína riadiacu konzolu.
    4) Úplne nová postava

K spoilerodinej otázke:
    Myslím, že to má byť záhada série. Veď celkovo je to o tom, či sa Doktor zmenil na temnejšieho alebo nie. Myslím, že táto otázka bola stelesnená tu. Ak ho zabil, zmenil sa. Ak nie, stále dobrý Doktor. Ja si myslím, že stále dobrý Doktor. Ak teda dvanástka nie je Valeyard.
  • upraveno 25. srpna 2014
    http://www.edna.cz/shannara/clanky/novinka-stanice-mtv-shannara/
    Není těch označení "mezinárodně nejprodávanějšího fantasy románu" nějak hodně já myslel, že může být pouze jeden.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.