TV seriály
Hra o trůny se chystá do vysílání na jaře roku 2011. Jaká bude její konkurence? Poradí si HBO s vycházející hvězdou na produkčním poli stanicí Starz a jejími projekty Spartacus, Pillars of the Earth a zejména pak fantasy Camelot? V pozadí bude jistě číhat i projekt od tvůrců Tudorovců Borgias. Nebo bude největším oříškem sesterský projekt Boardwalk Empire? Či překvapí někdo jiný?
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Vím, některé seriály se časově přímo nepotkají, ale to nemůže diskuzi nijak škodit a to tu tu jde hlavně. Takže se nenechte omezovat těmihle mými žblepty. :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Předpokládám, že dál je vysvětleno jak se v roce 1900 dostal černoch k titulu na Harvardu a té úžasné evropské praxi.
P.S: Tak podle wiki byl první černošský doktor už kolem poloviny 19. stol. (je to tam přesně, ale neudržím myšlenku :-)
Movie deaths: The wild and the willing, Sinful Davey, A man for all seasons, 10 Rillington Place, The ghoul east of elephant rock, Spectre, Alien, The elephant man, Heaven's gate, The Osterman weekend, The hit after darkness, The black cauldron, Jake Speed, Spaceballs, Aria, Deadline, Little sweetheart, Scandal, L'Oeil qui ment, Monolith, Even, Cowgirls, Get the blues, Contact, The climb, All the little animals, You're dead, lost souls, Hellboy pride, Tabloid, The proposition, V for Vendetta, Outlander, Boxes, An Englishman in New York, Ultramarines, Whistle and I'll come to you, Tinker Tailor Soldier Spy
Jo, jsem trol a vím, že myslíš Lugosiho :D
@Everett_Young :evil:
@M1on Legends jo první díl mě dost navnadil, budu to sledovat.
Ten jej nos sa nedá pomýliť...
Když už tu byl Doctor zmíněn... Nevíte, kde by se dal sehnat fez? :)
Mimochodem dnes první díl s Capaldim. Jsem na něj dost zvědavej. To čekání bylo strašný.
Na jednu stranu mi bude chýbať starý štýl Doktora (taký vtipný a komický, až karikatúrny), ale tento nový "temnejší" sa mi akosi pozdáva. Dokonca by som možno povedal, že viac. Bojím sa, že ďalšie epizódy nebudú až také hlboké (čo na názov sedí), ale tá prvá bola úžasná. Téma Steampunku mi sadla a ten herec, čo hral toho hlavného robota, bol úžasný, ako v pohybe a výrazoch, tak v hlase. Capaldiho doktor je takisto skvelý materiál.
Navyše to bolo stále často vtipné (hoci za to možno môže viktoriánke trio). Páčila sa mi scéna s nástenkou (to som čakal :D ) a takisto Strax:
,,Vypadáš zase dobre."
,,Vďaka."
,,Tak nič, to bola hra svetla. Stále vyzeráš strašne."
A trocha špekulácie
Huh, práve som natrafil na teóriu (možno-spoiler):
Tak mě napadlo, že doktor neseděl lidem možná z důvodu, že neseděl Claře. Pokud je to tak, pak autoři předvedli pořádnej kus psychologie, aniž si toho sami diváci všimli, kromě obvyklejch stížností nevěda na co si stěžují... (jak skotské :D )
A spoileroidní otázka:
@Gepeto
2) Staršia verzia Clary. Zaujímavé.
3) TARDIS duša. Táto sa mi páči.
Aj tá ženská v Doctor's Wife ho označovala za lásku a priateľa a ako ju zbožňuje, bola šialená. Okrem toho záhrade vraj vyzerá tardisovito. Najmä tá fontána niekomu pripomína riadiacu konzolu.
4) Úplne nová postava
K spoilerodinej otázke:
Není těch označení "mezinárodně nejprodávanějšího fantasy románu" nějak hodně já myslel, že může být pouze jeden.