Na novinářské projekci The Knick (docela dost zaujalo, hlavně styl a atmosféra) jsem dostal přístup k HBO GO, takže teď zas trávím ponejvíc času na filmy/seriály u nich. A k mému překvapení mě zatím nejvíc uchvátila Terapie. Už dřív jsem jí zkoušel, ale nechytlo mě to až tak. Teď jsem tomu dal novou šanci a kolem 10. dílu se to zlomilo tak, že jsem se od toho pak už nemoh odtrhnout. Rodenovi to nesmírně sedí. Pokud vám nevadí, že se seriál prakticky odehrává v jedné místnosti, herci 1:1 a vše stojí na dialozích, jděte do toho. Jako bonus vás to určitě na mnoha místech donutí k úvahám o vlastním životě, takže ušetříte za vlastní psychoterapii :-)
@alek A americkou verzi s Gabrielem Byrnem a Miou Wasikowskou In Treatment jsi viděl? Já jsem sice sledoval jenom dny se Sophií a Ginou, ale i tak jsem byl z toho odvařený jako už dlouho ne.
@heavy_head vlastně jsem tehdy zachytil jen pár dílů na ČT2 snad, ale chystám se teď na to. BTW, ten výběr dnů chápu, já měl taky tendenci v český verzi sledovat hlavně ty dvě ženské linky.
Koho to tam Grantham přistihnul s Jimmym, teda pokud to není nějak blbě setříhané?
Údajně má v páté sérii mít Lady Edith ještě větší smůlu, což nevím jak může být vůbec možné :D:D Doufám že aspoň Bates s Annou už budou mít větší "štěstíčko" :D
@Gepeto Čtvrtá nebyla špatná, v tom začátku se člověk ještě vzpamatovává z toho co se stalo na konci třetí řady..
Isabel by ti na to řekla, že sestřenka Violet měla první čtyři série výraznější roli :D Nedokážu si představit kdo by jí mohl pak zastoupit, to aby přijela natrvalo Ta ženská..
úúú teším sa na DA. ja osobne len dúfam, že už nenechajú Batesa s manželkou tak melodramaticky trpieť. snáď im vymyslia inú dejovú líniu, pretože to bol doteraz pre mňa jediný (opakovaný) kaz. samoúčelné trpenie, ktoré sa dalo vyriešiť v dvoch dieloch.
Díky za tip, Na doživotí vůbec neznám. Taky jsem teď opakoval svoje top - Wonder Years, Newsroom, Spin City - krutý odchod M. J. Foxe mě vždycky dostane.
BTW, proč jen 6 sérií Pohotovosti? Dál už tě to neba? Mně nejvíc utkvěly právě ty pozdější, osmá zejména.
Newsroom jsem opakovala taky vlastně, ještě před Na doživotí. Pohotovost mě baví celých 8 sérií, pak už to jde prudce z kopce. Ale těch 6 mám originální DVD, a tak byly po ruce. Zbytek musím někde najít v divx. Navíc v závěru 6. série odchází Carol, tak je to taková paralela s jiným mým oblíbeným seriálem s ní v hlavní roli - The Good Wife (kde očekávám zrušení seriálu po příští sérii).
Ad Downton Abbey - chtěla jsem nad tím seriálem zlomit hůl už po třetí řadě, ale pokud se shodnete na tom, že čtvrtá nebyla špatná, tak to možná ještě zkusím. :-) I když tu první už jistě nic nepřekoná...
@Arutha To je len taká chabá obhajoba :D To preto, lebo nechápem to, že mnohí Claru nemajú radi. Mne proste príde ako typická učiteľka. Nie je tak naviazaná na Doktora, čo sa mi páči a príde mi, že veci berie z nadhľadom a je inteligentná. Také typu Rose a Martha pred UNITom by urobili len to, čo im je nakázané, také ako Donna si tú cestu fakt nezávislo užívajú (stále mám v hlave tú scénku, kedy chcela zachrániť ľud Pompeiský, nepýtala sa, proste nezávislo konala), trocha aj Amy, no tá mi prišla zase moc naviazaná na Doktora :)
Komentáře
Údajně má v páté sérii mít Lady Edith ještě větší smůlu, což nevím jak může být vůbec možné :D :D Doufám že aspoň Bates s Annou už budou mít větší "štěstíčko" :D
@Gepeto Čtvrtá nebyla špatná, v tom začátku se člověk ještě vzpamatovává z toho co se stalo na konci třetí řady..
BTW, proč jen 6 sérií Pohotovosti? Dál už tě to neba? Mně nejvíc utkvěly právě ty pozdější, osmá zejména.
Pohotovost mě baví celých 8 sérií, pak už to jde prudce z kopce. Ale těch 6 mám originální DVD, a tak byly po ruce. Zbytek musím někde najít v divx. Navíc v závěru 6. série odchází Carol, tak je to taková paralela s jiným mým oblíbeným seriálem s ní v hlavní roli - The Good Wife (kde očekávám zrušení seriálu po příští sérii).