Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1224225227229230394

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    @JoeGyry Takže si mohla povedať "Ahá, Avengers, bodaj by tak neexistovali" a tu zrazu svet bez Avengers a koniec filmu :D
  • Tak víme jak dopadne chudák Ultron...

@JoeGyry btw. neměla náhodou nějaký magic děti s Visionem..? To mi přijde nejúchylnější =D
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No ohýbání reality mi zní o něco méně nudně jako střílení světýlek. Ale na druhou stranu, jak napsal Gepeto, neumím si to nějak představit, k čemu to může být dobré pro film. Prostě si vytvoří realitu, kde bude věčně svítit sluníčko, všichni na ni budou hodní a bude moct sníst tolik malinové zmrzliny, kolik si jen usmyslí. Prostě: "Ach ne, běží na mě Ultron a chce mě zabít." blik! "Uf! jsem ve světě ve kterém ultroni neexistují." Konec filmu.
    Leda by ty schopnosti byly jen v nějaké omezené formě. Něco jako Elizabeth v Bioshocku. Že by jen otevírala trhliny do jiných realit a ty nějak využívala v boji.
  • @Montezuma3 Ale prd to je přece super schopnost pro producenty v hollywoodu :D
  • @pavel tak Vision je robot s ním deti nemohla mať. Ale tak veľmi si ich priala že vlastne za pomoci ohýbania reality ich stvorila :D. Lenže tie deti používal nejaký démon tak sa ich rozhodli zabiť a vymazať jej spomienky na to že ich kedysi vôbec mala.
    No ona si spomenula začala s ničením Avengerov.

Tá vlastnosť je pre mňa nudná preto, lebo vlastne nemá obmedzenia. Jej sila sa mení v závislosti od autora a nikdy neviem čo od nej čakať.
    @JoeGyry Ďalší problém je, že (to beriem z vašich príspevkov, ja marvel komiksy nečítam) sa mi zdá, že pletú fantasy a sci-fi. Raz sa hovorí o mutantoch, ktorí sú telepati, a tu zrazu čarodejnica a démoni. U tej Scarlet witch to ešte vyzerá, že "čarodejnica" je laické pomenovanie a je to normálne mutantka. Ale tí démoni už mi prídu moc fantasy. Ibaže by to ešte oželeli, že sú z nejakého z tých x stromových Thor svetov.

@Montezuma3 Mám taký pocit, že aj v Doctorovi Who bol Omega, ktorý vedel ovládať realitu. No práve tam to využili tak, ako by som s tým pracoval ja. Omegovi švihlo v bedni a vytvoril si alternatívnu realitu, v ktorej uväznil Doctora a hral sa tam s ním. Bol to koncept jednej epizódy (plus tuším knihy o Neznámom, Omegovi a Rassilionovi) a zaopatrili to tým, že mu bachlo v bedni.
  • už tu bolo veľa povedané. len zhrniem, že podľa toho čo sme videli v post-scénach, tak SW a QS budú "výrobkami" hydry/lokiho.
    superschopnosť SW je v ohýbaní reality, ktovie ako to spracujú, aby nebola prisilná.

inak na moviezone je niekoľko výborných článkov na túto tému
  • JayJay
    upraveno 27. října 2014
  • @Everett_Young asi nechápem? Axis? Ja čítam len Uncanny a All New X-menov. Inak ma všetko nudí, nenávidím tie eventy. Nedávno boli tie Sins a teraz zas niečo...
    BTW najde sa tu nejaký fanda, ktorý by zoradil tie marvelácke filmy chronologicky? :D Keby si ich chcel niekto kuknúť tak, aby pochopil oč tam go. Akurát takto viem, že by som mal začať Thorom kvôli vysvetleniu Tessaraku (alebo akokoľvek sa to píše), ktorý sa potom objavil v Kapitánovi, a potom v Avengers. Ja som zopár z tých filmov videl, ale keďže som netušil, že si takto nadhádzujú loptu, tak by som ani nevedel, že v Avengers a Kapitánovi sa riešila jedna a tá istá vec a Tchora som musel vidieť druhý krát, aby som pochopil tomu záveru.
  • @Gepeto: Já myslím, že je to úplně jednoduché - ty marvelí jsou řazeny tak jak šly do kin s jedinou odchylkou v tom, že CA1 se většina filmu odehrává "v historii" za 2sv.v.
    Takže pořadí je myslím
    (Nevím, kam pasuje Hulk, ale to je jedno, toho nemám rád... - ale je někde před Thorem myslím...) IM1, IM2, Thor, CA, A (konec "fáze 1"), IM3, Thor2, CA2 a zbytek v plánu... Předpokládám, že Strážci patří asi těsně za CA2, ale zatím se odehrávají mimo Zemi, takže jistota není.
    Jinak k Tesseraktu - ano, jde o předmět z Odinovi pokladnice, který byl v Norsku - během 2sv.v. jej ukradl Red Skull - linie CA "končí" tím, že CA zamrzne na 70 let v ledu, tesseract spadne do oceánu, RS je teseractem odpařen někam pryč (aby se mohl vrátit, když budou scénáristi chtít). ve filmu CA pokračuje linie současnost, kdy jej najdou a ukazují mu, jak svět vyspěl (Zmlátí Furyho, že mu lže, že žádný černoch generálem není...). Avengers začínají, kde CA končí - Tesseract (někdy během té doby jej našel SHIELD) ukradne Loki, CA se zapojí, Thor se zapojí (mimo jiné jsou tam narážky na zničený Bifrost...) Hulk, a už to jede...
    @Jay Moment, Tesseract v Thorovi bola tá vec, ktorú strážil Ničiteľ? To, čo chceli čmajznúť Obri?
  • @Gepeto: No, já Thora naposledy viděl, když to běželo jako novinka v kině, nicméně wiki o tom udává "In 965 AD, Odin, king of Asgard, wages war against the Frost Giants of Jotunheim and their leader Laufey, to prevent them from conquering the nine realms, starting with Earth. The Asgardian warriors defeat the Frost Giants and seize the source of their power, the Casket of Ancient Winters." - takže jednak jde o další okénko do historie, jednak se to asi týká jiného předmětu...
  • @Blackfish já se chechtal pokaždý když TC si nějak ztranil "máš přeraženou páteř radší začnem od znova ...co?....BANG". a "počkej chvilku dej mi minutku BANG."
  • @Blackfish Když jsem se díval na Oblivion, akorát procházela mamina a ta jenom poznamenala, že kdyby měla leštit toliko lesklého nábytku, tak by se z toho zbláznila.. Asi nejzajímavější část celého filmu. Dopracoval jsem se ke konci jenom díky tomu že jsem některý scény popoháněl.

Jinak přidám další info do zdejšího Marvel okénka - že si Sherlock/Šmak/Khan Cumberbatch zahraje DoctoraStrange. Z čehož mám poměrně velkou radost, protože když jsem viděl ty obyčejný obličeje, které navrhovaly do téhle role charismatického mága.. no dopadlo to dobře! :)
  • Mě se v Oblivionu hrozně líbil ten bazén, nádhera.
  • upraveno 28. října 2014
    @stano Nějak ti z toho seznamu vypadl ten mravenec
  • hej hej už som na to došiel :D
    myslím že ale najhlavnejšie na tom je ten cap 3 a thor 3, keďže už sú známe ich podtituly
    upraveno 29. října 2014
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Se bojím zeptat co je Captain Marvel...

Jak tak čtu zprávy o připravovaných filmech DC Comics, tak bude příštích 5 let nechutně překomiksováno.
    Hm, a já bych chtěla film s Black Widow :(
    Nejlépe v kombinaci s Hawkeyem. Ideálně s jejich akcí v Budapešti (nevím o co šlo, ale ta hláška v Avengerech byla super).
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Zase vím co neuvidím :D
    @Nevada Niekde mi vyhodí ďalšieho uja v pritiahnutom oblečku, inde akúsi ženskú
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Šmarjá, oni budou křísit i Fantastickou čtyřku?!
  • upraveno 28. října 2014
    Captain Marvel je ženská hrdinka Marvelu, naproti ní je WonderWoman v DC.. A ten chlap co vám pod CaptainMarvel vyskakuje patří taky k DC.

Jsem zvědavej kdo zahrábne, když píšou že v Avengers3 bude obměněná parta.
  • Už se těším na Deadpoola a na Gambita.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.