Průběh natáčení
Aktualizace měsíc do konce natáčení
Termíny a lokace
Šéfové HBO pro Variety řekli, že premiéra má být v druhé čtvrtině roku 2011, tedy v období od 1. dubna. Duben později potvrdil i GRRM. Natáčení první sezony končí 18. prosince. Produkce má 3 jednotky, dvě v Belfastu a jednu na Maltě. Filmování na Maltě již skončilo.
Pokud bude odsouhlasena druhá...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To je od Martina dost naivní představa, už proto, že tento seriál stejně jako knižní předloha není určen dospívající mládeži
Samozřejmě teenagerky nejsou cílová skupina, ale to nebyly ani u Pána prstenů a Legolas asi u spousty visel. Já myslim, že GRRM mohl tímhle bonmotem narážet taky zčásti na to, že minimálně představitel Robba je podle britských médií velká vycházející hvězda filmu, už snad i byl nějakými časáky vyhlášen - a teď jsem línej to hledat - nejlíp oblíkanou hvězdou? No něco takovýho :-) Takže jediný co Maddenovi zbejvá, je právě nějaký úspěšný projekt, což se od GoT očekává.
To je od Martina dost naivní představa, už proto, že tento seriál stejně jako knižní předloha není určen dospívající mládeži
Harry Potter taky nebyl a nakonec tak skončil. Legolase a Aragorna tu už zmínil Alek... cílové produkty teen-age jsou to, co je zrovna cool in a trendy. Pokud se GoT ve větší míře chytne, pak to bude GoT.
Už se těším jak se budete křenit na tu slash tvorbu čtrnáctiletejch fanynek :D
Harry Potter taky nebyl a nakonec tak skončil.
Opravdu? Já myslel, že od třetího dílu je to vyloženě pro náctileté.
Píše:
Legolase a Aragorna tu už zmínil Alek
Legolas ano. Mladý elfí hezounek. Ale Aragorn? To je blbost. Která náctiletá holka bude paf ze zarostlého, špinavého čtyřicátnika? Bude jich minimum...
Ale Aragorn? To je blbost. Která náctiletá holka bude paf ze zarostlého, špinavého čtyřicátnika? Bude jich minimum...
Co pak čtyřicátníka, ale on to byl osmdesátník. Alespoň podle knihy... :-)
Ale Aragorn? To je blbost. Která náctiletá holka bude paf ze zarostlého, špinavého čtyřicátnika? Bude jich minimum...
Jen tak jako z dívčího pohledu... Zarostlí mužní čtyřicátníci? Ano prosím. To funguje.
Já vím, že jsou muži slintající po pubescentních dívkách ...lolitkách ..I zde jsou...fanatičtí milovníci Sansy:-)))
Jistě, Legolas byl sladký, ale ten charakter Skutečného Muže™ vždycky tak nějak lákal víc. I co se třeba mého nejbližšího dívčího okolí týče.
Ušatá má vytříbený smysl pro mužné hrdiny, s obdivem tleskám.
Jistě, Legolas byl sladký, ale ten charakter Skutečného Muže™ vždycky tak nějak lákal víc. I co se třeba mého nejbližšího dívčího okolí týče.
Neuvěřitelné. Jak se jmenuje ta planeta odkud pocházíš ty a společenstvo přítelkyň:-)))???
ten charakter Skutečného Muže™ vždycky tak nějak lákal víc.
Takže ne Legolas, ne Aragorn, ale Gimli byl dívčích srdcí šampión. No tak to by mohl mít Tyrion šanci! :-)
Tu sa snáď nájde niekto taký, kto pochybuje, že Tyrion zadupe Robba a Jona do zeme? ;)
Je tu jeden takový muž. Má zvučný hlas a plavý vlas...jeho jméno zní Ilyn....Ilyn Payne....
(omlouvám se, ale nejsem si jist, který způsob vložení odkazu je ten správný, na jednom fóru se to dělá způsobem č.1, na jiném způsobem č.2 , tak za chvíli uvidím, jak je to tady :))
http://www.youtube.com/watch?v=n7YOJruMiJg
Chmur píše:
Já vím, že jsou muži slintající po pubescentních dívkách ...lolitkách ..I zde jsou...fanatičtí milovníci Sansy:-)))
To nevíš, že ser Léto se ve skutečnosti synem jelena a růže? Má radši pořádné chlapáky!
posledni video - brneni - super - hora, loras, jamie, oharova skica!!!! doufam ze alespon jednou bude mit tu masku/helmu
k plakatum jona a roba - ja to pochopil tak, ze GRRM veri, ze to bude velkej hit, ze ktereho se stane kult - takze za me, jen houst
wallpapery z toho fan webu vyborny, uz je jeden na plose - jenom skoda, ze arya nema jeden s oharem
k catelyn - moc syckujete - buhvi, z jakeho obdobi jsou zábery catelyn - jeji postava mela vyvoj - a ta osoba vyzarujici silu byla az po poprave Neda, kdyz uz mela "jen" Roba - predtim byla jen uzlicek nervu strachujici se o zbytek rodiny
aspon co jsem tak koukal na zahraniční žebříčky fantasy knih tak se písen umistovala většinou na prvních místech
Přidej odkazy....