Průběh natáčení

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny

Aktualizace měsíc do konce natáčení

Termíny a lokace

Šéfové HBO pro Variety řekli, že premiéra má být v druhé čtvrtině roku 2011, tedy v období od 1. dubna. Duben později potvrdil i GRRM. Natáčení první sezony končí 18. prosince. Produkce má 3 jednotky, dvě v Belfastu a jednu na Maltě. Filmování na Maltě již skončilo.

Pokud bude odsouhlasena druhá...

Číst celý článek zde
1567911

Komentáře

• upraveno 11. prosince 2010
    Třeba to jen tak ze srandy... :-)
    Chmur píše:
    To je od Martina dost naivní představa, už proto, že tento seriál stejně jako knižní předloha není určen dospívající mládeži

Samozřejmě teenagerky nejsou cílová skupina, ale to nebyly ani u Pána prstenů a Legolas asi u spousty visel. Já myslim, že GRRM mohl tímhle bonmotem narážet taky zčásti na to, že minimálně představitel Robba je podle britských médií velká vycházející hvězda filmu, už snad i byl nějakými časáky vyhlášen - a teď jsem línej to hledat - nejlíp oblíkanou hvězdou? No něco takovýho :-) Takže jediný co Maddenovi zbejvá, je právě nějaký úspěšný projekt, což se od GoT očekává.
    martin si dělal prdel samozřejmě..
    Já to spíš taky považuju za prdel od něho :-D si vemte kolik je tam oproti Lotrovi násilí... Už vidim jak mladé holky rozdejchávaj všem dobře známou svatbu... Tu jsem nerozdejchal málem já
  • upraveno 15. prosince 2010
    Tak ještě že nečeká, že dívčí pokoje budou zdobit plakáty Tyriona (nejlíp po poněkud nepovedné operaci nosu provedené serem Moorem) a Sandora
  • upraveno 16. prosince 2010
    Bryan Cogman, osoba pro styk s fanoušky :-) právě oznámil konec natáčení. Tak snad maj všechno důležitý...
  • upraveno 16. prosince 2010
    Chmur píše:
    To je od Martina dost naivní představa, už proto, že tento seriál stejně jako knižní předloha není určen dospívající mládeži

Harry Potter taky nebyl a nakonec tak skončil. Legolase a Aragorna tu už zmínil Alek... cílové produkty teen-age jsou to, co je zrovna cool in a trendy. Pokud se GoT ve větší míře chytne, pak to bude GoT.

Už se těším jak se budete křenit na tu slash tvorbu čtrnáctiletejch fanynek :D
  • upraveno 17. prosince 2010
    Já už jsem byl dokonce "obviněn", že se na ty zvídavé čtrnáctky těším, viď heade? :-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 17. prosince 2010
    Ser head je velmi jasnozřivý :)
    Píše:
    Harry Potter taky nebyl a nakonec tak skončil.

Opravdu? Já myslel, že od třetího dílu je to vyloženě pro náctileté.

Píše:
    Legolase a Aragorna tu už zmínil Alek

Legolas ano. Mladý elfí hezounek. Ale Aragorn? To je blbost. Která náctiletá holka bude paf ze zarostlého, špinavého čtyřicátnika? Bude jich minimum...
    Chmur píše:
    Ale Aragorn? To je blbost. Která náctiletá holka bude paf ze zarostlého, špinavého čtyřicátnika? Bude jich minimum...

Co pak čtyřicátníka, ale on to byl osmdesátník. Alespoň podle knihy... :-)
    Chmur píše:
    Ale Aragorn? To je blbost. Která náctiletá holka bude paf ze zarostlého, špinavého čtyřicátnika? Bude jich minimum...

Jen tak jako z dívčího pohledu... Zarostlí mužní čtyřicátníci? Ano prosím. To funguje.
    Kolik je ti roků? Jsi holka kolem 15? Těžko. Jsem přesvědčen o tom, že Aragorn a jeho představitel Vigo Mortensen je mimo vkus puberťaček. Samozřejmě, že vkus každého člověka se vyvíjí. Sladká patnáctka v patnácti...super, v pětadvaceti...no nevím, v pětatřiceti...divné...:-)))

Já vím, že jsou muži slintající po pubescentních dívkách ...lolitkách ..I zde jsou...fanatičtí milovníci Sansy:-)))
    Když šlo společenstvo do kin, bylo mi patnáct nebo šestnáct. S Aragornem byl jediný problém, a to že byl prostě beznadějně zadaný. Elfím princeznám se košem nedává.

Jistě, Legolas byl sladký, ale ten charakter Skutečného Muže™ vždycky tak nějak lákal víc. I co se třeba mého nejbližšího dívčího okolí týče.
    ...nebo Daenerys ;-)

Ušatá má vytříbený smysl pro mužné hrdiny, s obdivem tleskám.
    Píše:
    Jistě, Legolas byl sladký, ale ten charakter Skutečného Muže™ vždycky tak nějak lákal víc. I co se třeba mého nejbližšího dívčího okolí týče.

Neuvěřitelné. Jak se jmenuje ta planeta odkud pocházíš ty a společenstvo přítelkyň:-)))???
    Co třeba Bronno? Bronno je zlatá loď, za děvčaty z Bronna choď...
    Ušatá píše:
    ten charakter Skutečného Muže™ vždycky tak nějak lákal víc.

Takže ne Legolas, ne Aragorn, ale Gimli byl dívčích srdcí šampión. No tak to by mohl mít Tyrion šanci! :-)
    Tu sa snáď nájde niekto taký, kto pochybuje, že Tyrion zadupe Robba a Jona do zeme? ;)
    Píše:
    Tu sa snáď nájde niekto taký, kto pochybuje, že Tyrion zadupe Robba a Jona do zeme? ;)

Je tu jeden takový muž. Má zvučný hlas a plavý vlas...jeho jméno zní Ilyn....Ilyn Payne....
  • upraveno 18. prosince 2010
    Nové artisans video, tentokrát zaměřené na brnění:

(omlouvám se, ale nejsem si jist, který způsob vložení odkazu je ten správný, na jednom fóru se to dělá způsobem č.1, na jiném způsobem č.2 , tak za chvíli uvidím, jak je to tady :))

http://www.youtube.com/watch?v=n7YOJruMiJg
    Tak nezjistím :D jeden z nich se zobrazil, druhý vůbec ne, čekal jsem, že se zobrazí i druhý, ale nefunkčně :))
    Opravil jsem to :-) Tady to prostě funguje tak, vložíš adresu odkazu, označíš ho a klikneš na URL tlačítko. Případně rovnou tlačítko URL, do uvozovek dáš odkaz a mezi hranatý závorky nějaký název, který bude vidět. Já vim, je to hloupý no...
    upraveno 18. prosince 2010
    Za Sansu!
  • upraveno 21. prosince 2010
    Ilyn má okouzlující oči, skoro jako já! :P

Chmur píše:
    Já vím, že jsou muži slintající po pubescentních dívkách ...lolitkách ..I zde jsou...fanatičtí milovníci Sansy:-)))

To nevíš, že ser Léto se ve skutečnosti synem jelena a růže? Má radši pořádné chlapáky!
  • upraveno 22. prosince 2010
    doted jsem se na serial tesil, ted jsem nadsenej a uz ho miluju - doufam, doufam ze nezklame

posledni video - brneni - super - hora, loras, jamie, oharova skica!!!! doufam ze alespon jednou bude mit tu masku/helmu

k plakatum jona a roba - ja to pochopil tak, ze GRRM veri, ze to bude velkej hit, ze ktereho se stane kult - takze za me, jen houst

wallpapery z toho fan webu vyborny, uz je jeden na plose - jenom skoda, ze arya nema jeden s oharem

k catelyn - moc syckujete - buhvi, z jakeho obdobi jsou zábery catelyn - jeji postava mela vyvoj - a ta osoba vyzarujici silu byla az po poprave Neda, kdyz uz mela "jen" Roba - predtim byla jen uzlicek nervu strachujici se o zbytek rodiny
  • upraveno 23. prosince 2010
    no já bych řekl že už to je docela kutl aspon teda v knižním světě takže bych řekl že má velkou šanci stát se i v tom televizním :-)
    aspon co jsem tak koukal na zahraniční žebříčky fantasy knih tak se písen umistovala většinou na prvních místech
    Píše:
    aspon co jsem tak koukal na zahraniční žebříčky fantasy knih tak se písen umistovala většinou na prvních místech

Přidej odkazy....
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.