Průběh natáčení
Aktualizace měsíc do konce natáčení
Termíny a lokace
Šéfové HBO pro Variety řekli, že premiéra má být v druhé čtvrtině roku 2011, tedy v období od 1. dubna. Duben později potvrdil i GRRM. Natáčení první sezony končí 18. prosince. Produkce má 3 jednotky, dvě v Belfastu a jednu na Maltě. Filmování na Maltě již skončilo.
Pokud bude odsouhlasena druhá...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Nová je tak snad jen fotka dýky, která vyšla dnes. Zajímavá je možná i knížka, na které leží. BTW, HBO se ptá jaký další předměty byste chtěli vidět?
Kit Harrington je temnější, upjatější, emo. :-)
nemůžu se dočkat :oD
Viděl scény Maisie se Seanem Beanem a tvrdí, že pokud vám Arya nezlomí srdce, pak pravděpodobně žádné nemáte.
Nemůžu se dočkat ještě víc!
Sophie je okouzlující Sansa a bude hodně těžké, aby ji lidi dokázali nenávidět tak moc, jak ji nesnáší v knihách (hurónský smích).
Vsadíme se? ;o))
Také se trochu obává, jak zapůsobí odchod Neda. Ale HBO není běžná TV, tak to snad diváci vezmou. Ostatně opravdový strach má spíš z Krvavé svatby. To by mohla být teprv exloze. :-)
Jo, to se nedivím. Snad aspoň tu svatbu ukáží přímo a ne v náznacích jako plánují bitvy.
Nevada píše:
Sophie je okouzlující Sansa a bude hodně těžké, aby ji lidi dokázali nenávidět tak moc, jak ji nesnáší v knihách (hurónský smích).
Vsadíme se? ;o))
Já do toho asi nejdu, páč Sophie je fakt kouzelná, sem tam se ke mě dostanou její tweety, dokonce odpovídá fanouškům... ááách jo, jsem ztracen :-) Ale Maisie a Isaac jsou ještě kouzelnější, to jako joo.
Nicméně nemůžeme očekávat, že se bitva na Černovodě odehraje před našima očima.
Nie je to blbosť? Veď Černovoda bola v druhej knihe, alebo nie? Inak ale výborný sumár. Ad titulky - toto ma už tiež napadlo. Bolo by dobré, aby to robil niekto z fandomu. Nechcem si v budúcnosti prečítať niečo ako "Casterlyův kámen" alebo podobne :) Vedieť časovať titulky, možno by som sa na to aj podujal.
Mimochodem - plánuje někdo z angličtiny znalých dělat potom titulky? Nepochybuji, že na titulky.com se nějaké objeví, ale za titulky od někoho znalého předlohy bych byla tuze vděčná.
Jj, v plánech to určitě mám. Buď jako korektor právě kvůli termínům, nebo případně jako překladatel. Chtěl jsem se nedávno potrénovat na Pillars of the Earth, ale nakonec jsem to přenechal profíkovi z titulky.com (měl absťák po Tudorovcích :-). Nejlíp pokud nás bude víc, takže u Macejka si dělám čárku ;-) S časováním většinou nebývá problém, protože to udělaj v zahraničí za tebe (snad to tak bude i u GoTu).
Macejko píše:
Nie je to blbosť? Veď Černovoda bola v druhej knihe, alebo nie?
jj, byla, on to GRRM řekl spíš tak obecně, do budoucna, pokud by druhá byla.
ja osobne si myslím, že druhá séria je úplne reálna. dokonca si myslím, že aj tretia. potom nastane kríza a zostane otázne či pokračovať ďalej...
*) kdysi dávno jsem to zkusil, ale nějak jsem nevěděl do čeho jdu a když mi vychcípaly všechny postavy ze začátku v půlce první knížky tak sem to nějak nedal... a když už sem byl duševně připravenej na obsah, tak sem se k tomu už nedostal
a když mi vychcípaly všechny postavy ze začátku v půlce první knížky tak sem to nějak nedal
To bych neřek, že zrovna ty budeš taková citlivka :-)
A pokud to tu snad čte někdo neznalý knih, tak nebojte, sirien přehání, v první knížce to je ještě docela mírumilovný :-D
Už dlouho si řikám že se na to vrhnu a užiju si projednou zase trochu jatek, ale ještě jsem se k tomu nedostal.
(Je mu čtrnáct, bohové a tvůrci!)
V seriálu 17. Ale s tím obočím máš pravdu, přijde mi, že rpoto snad musej mít nějakej důvod, když to tak důsledně nechávaj špatně :-)
WestFlame píše:
Vždyť i sám Martin přiznal, že to s věkem dětských hrdinů přehnal a že by je teď udělal starší...
Fakt to přiznal? Kde? To by mě totiž zajímalo, ty věky mu totiž v celý sáze imo lehce haprujou (vzhledem k představám, který z příběhů mám) a vypadá to, že seriál to napravuje.
V seriálu 17. Ale s tím obočím máš pravdu, přijde mi, že rpoto snad musej mít nějakej důvod, když to tak důsledně nechávaj špatně :-)
Ono se to dost často objevuje i na FanArtu, prostě je nás, pravých árijců, tak málo, a odbarvených cikánek a skorocikánek tak mnoho, že už lidé nevědí, jak vlastně ve skutečnosti vypadáme... :(