Průběh natáčení
Aktualizace měsíc do konce natáčení
Termíny a lokace
Šéfové HBO pro Variety řekli, že premiéra má být v druhé čtvrtině roku 2011, tedy v období od 1. dubna. Duben později potvrdil i GRRM. Natáčení první sezony končí 18. prosince. Produkce má 3 jednotky, dvě v Belfastu a jednu na Maltě. Filmování na Maltě již skončilo.
Pokud bude odsouhlasena druhá...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jasně, Boardwalk není žádná velká sláva, ale já se na něj stejně rád podívám (Pořád lepší, než většina ostatních seriálů, bohužel. Čest výjimkám.).
Třeba se to rozjede později, já jsem zatim u 5. dílu, ale zatím to rozhodně pro mě není ten zázrak s geniálním Buscemim a Scorcesem.
súvisí to uriččtie s množstvom lokácii a exteriérov hlavne, tie produkovať je naozaj náročné. aj preto sa Tudorovci odohrávali prevažne v spálni :)
Samozrejme, že keď to bude dobre napísané a urobené, tak by som tomu odpustil aj kulisy a la Červený trpaslík, takže stále veľká radosť a očakávanie :)
Mňa naopak vzhľad seriálu prekvapuje čím ďalej tým viac. Ťažko uveriť, že to stálo "iba" 45 miliónov.
Stáhnutelné titulky k tomu by bodly :-)
Jaime Lannister má kabátek, jak namořnický kapitán 2:26 :-D
Edit: Daenrys valí :D
You're not going. You're no ranger, Jon.
Here a man gets what he earns.
When you earn it.
His ambition can and does make
him do quite extreme things.
Edit: Založim nový téma na překlady bude se hodit i do budoucna :-)
1.) Sníh - nikde skoro není. Je jasné, že asi chtěli autoři oproti knížce ze začátku ubrat sněhu, aby potom až opravdu Winter přijde, tak aby to byl větší kontrast. Ale nemělo by se to přehánět, vždyť ve scéně kdy najdou vlčata je sníh naprosto klíčový, jen díky sněhu si nevšimnuly vlčete pro Jona. V seriálu v té scéně sníh není, jsem zvědavý jak tu scénu celou změní kvůli toho.
2.) Herec vybraný pro Ilyria Mopatise, velká škoda, že Mcniece nakone nevyšel. Ale je to drobnost, kterou určitě přežiju :))
A pak ještě pár věcí, ale ty taky přežiju (Jaimeho tmavé, poměrně krátké vlasy, Tyrionův normální pohledný lidský obličej a ještě něco by se našlo)
Ale celkově velké nadšení a spokojenost.
Jinak o sníh bych se nebál, spíš aby tam bylo dost ledu, že jo...
Sansa má podlě mě příliš ostré a dospělé rysy (a to i přesto, že má být pravděpodobně starší než v knize) A její vlasy jsem si představovala lehce loknovitější, ale špatné to není (u zrzků jsem si ještě nezvykla na obočí, takže mě samozřejmě stále velmi irituje :D).
Jinak se mi typově docela líbí i Drogo, ale jen s Dany :)