Průběh natáčení
Aktualizace měsíc do konce natáčení
Termíny a lokace
Šéfové HBO pro Variety řekli, že premiéra má být v druhé čtvrtině roku 2011, tedy v období od 1. dubna. Duben později potvrdil i GRRM. Natáčení první sezony končí 18. prosince. Produkce má 3 jednotky, dvě v Belfastu a jednu na Maltě. Filmování na Maltě již skončilo.
Pokud bude odsouhlasena druhá...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Jestli sem to pochopil správně, tak první sezona má bejt jen Game of thrones, tedy první dvě knížky?
jop, seriál (a všechny případné sezony) převezme název první knihy (u nás rozděleno na dvě).
Amaroun píše:
Když Jon nakráčel se rozloučit s Branem, který tam ležel v bezvědomí, měl jsem za to že se nějak s Catelyn usmíří ve společném zármutku...
no na usmíření to vypadá jen uprostřed scény, začátek a konec je jinak dost vyhrocený.
jop, seriál (a všechny případné sezony) převezme název první knihy
Odkiaľ máš túto informáciu?
Voiceover Staré chůvy - dík, to mi fakt zprvu nedošlo.
Jinak tenhle teaser jasně ukazuje, že změn oproti knize bude spousta, ale jedná se spíše o lokace a načasování. Viz Nedovo střetnutí s Jaimem, setkání Dany s khalem. Dezertérem je asi Will a ne Gared atd. Takže si zvykejte :-)
Viz Nedovo střetnutí s Jaimem, setkání Dany s khalem. Dezertérem je asi Will a ne Gared atd. Takže si zvykejte :-)
Tak ono to Nedovo střetnutí s Jaimem je takový nezáživný (nebo spíš by to bylo nezaživný ve filmu pro normáního diváka).. Takže tu změnu chápu
Jinak nejvíc mne asi zatim nadchla Daenrys... Naopak Cersei mne pořád nesedí .. Co řikáte na Ohaře ? :-)
na YT jsem to nenašel
Teaser - S'il vous plaît Monsieur. :-)
diky
připomenete mi někdo, v jaký situaci to dá Tyrion Joffovi facku (čas 0:44)? Je to eště na Zimohradu, jak muříká, aby šel vyjádřit Eddardovi a Catelyn soustrast?
neviem, či mu vtedy dal facku, ale ja si pamätám ešte jednu. keď sa tyrion vráti do kráľovho prístaviska ako pobočník a joff na nádvorí (nielen) verbálne týra sansu.
keď sa tyrion vráti do kráľovho prístaviska ako pobočník a joff na nádvorí (nielen) verbálne týra sansu.
To si pamatuju, jenže to je až druhý díl.
neviem, či mu vtedy dal facku, ale ja si pamätám ešte jednu. keď sa tyrion vráti do kráľovho prístaviska ako pobočník a joff na nádvorí (nielen) verbálne týra sansu.
Tam ještě facka nepadla. To mu jen pohrozil, že to řekne jeho matce. Až když vyprovázeli Myrcellu na cestě do Dorne a při návratu Joff zkratkovitým rozkazem vyprovokoval dav k útoku. Sansa uvázla v davu, ale Ohař ji zachránil. Po návratu do bezpečí Rudé bašty Tyrionovi ruply nervy.
A na Zimohradu si facku nepamatuju.