Průběh natáčení

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny

Aktualizace měsíc do konce natáčení

Termíny a lokace

Šéfové HBO pro Variety řekli, že premiéra má být v druhé čtvrtině roku 2011, tedy v období od 1. dubna. Duben později potvrdil i GRRM. Natáčení první sezony končí 18. prosince. Produkce má 3 jednotky, dvě v Belfastu a jednu na Maltě. Filmování na Maltě již skončilo.

Pokud bude odsouhlasena druhá...

Číst celý článek zde
1567810

Komentáře

• upraveno 23. prosince 2010
    http://home.austarnet.com.au/petersykes/fantasy100/lists_books.html například tahle jinak stačí dát do googlu top 100 fantasy books
    Draconus:Je tam možnost zprávu editovat :-)
    povedal by som si, že taký rebríček môže byť fajn návod, čo si prečítať, ale (nič v zlom) druhé a desiate miesto poznám a som v rozpakoch...
    no já se podle žádnejch žebříčku neřídím když se rozhoduju co číst,ono se to asi hlavně bere podle toho jak se co prodává a třeba takovej eragon byl prý bestseller a přitom to byla docela blbost,jen myslím že písen má docela úspěch i u zahraničních čtenářu když se umístila tak vysoko
    Eragon mne taky nějak extrémně nechytl :-)
    Eragon je hlavne naprosto nechutna vykradacka Star wars. Nechapu jak to mohlo mit takovy uspech, kdyz to cele vpodstate opsal :)
  • upraveno 24. prosince 2010
    Veselé Vianoce všetkým ASOIAF fanúšikom! :)
  • upraveno 24. prosince 2010
    Všem čtenářům kvalitní literatury přeju též šťastné a veselé! Felix et laetum festum natali Christi! (Kdyby čistě náhodou byl návštěvníkem těchto stránek Papež. :-))) :-D
  • MIlMIl
    upraveno 24. prosince 2010
    Šťastné a veselé vánoce a ať Vám všem ježíšek nadělí něco, čím si čekání na DwD a seriál příjemně zkrátíte.
  • upraveno 26. prosince 2010
    k tem zebrickum - ono je to logicke - do internetovych zebricku hlasuji ti co internet pouzivaji, coz jsou vetsinou mladsi rocniky - a ty se rozhodnou na zaklade nejake vlny - hp, eragon... divit se nelze

kdysi jsem udelal srovnani top fantasy knih dle legie a dle iblistu

mmchd: aktualni top fantasy serie dle iblistu a muzete se prokliknout i na top scifi, pripadne dalsi zanry

bohuzel se mi zda, ze u zebricku knih od meho clanku neco zmenili a tak tam nejdou zobrazit zadne rozumne vysledky...
  • upraveno 6. dubna 2011
    Dneska v noci by mělo HBO odvysílat video 26 minut z natáčení. Video by mělo být dostupné i na webu, takže se můžete zítra těšit. Od českého HBO nemám žádné informace, pravděpodobně to u nás nepude. Když to bude zajímavé, titulky asi budeme tvořit my. Uvidíme...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 16. listopadu 2011
    Diskuzi sólo pro natáčení druhé řady asi zakládat nebudeme, že?

Fotka z natáčení Robb a Jeyne.
    šššt, seriálové vlákno, spoiler
  • upraveno 16. listopadu 2011
    ale vypada fakt strasne teda....
    Jo, souhlasím :)
    Ach jo. Ta Jeyne je fakt ošklivá. Kvůli té ztratil Robb království i život?
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    A já si Jeyne představovala jako křehkou světlovlásku, která neumí skoro do pěti napočítat :(. Robb je takovej blbec!!!
    Začínam si byť istý: Chaplinová sa tam dostala protekčne.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    Macejko: Máš naprostou pravdu. Tohle NENÍ Jayne Westerling
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Tak zas třeba překvapí herecky až z ní budem všichni paf...
    Nehoděj se k sobě. Tak a teď už jí nenávidíme všichni :D Chaplinka se bude muset ještě snažit.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Co je to? fotka z líbánek?
    No aspoň že holka není dřevo:

No tak se ne každá fotka povede, no :D

Chmur: A to sis jako při čtení neříkal to samý?
    Mně to připadá jako soukromá fotka pořízená během pauzy. Ne přímo záběr z natáčení.
    Chmur: A to sis jako při čtení neříkal to samý?
    Při čtení jsem si říkal, žádná žena není tak krásná, aby kvůli ní muž ztratil tolik co Robb. Musím, to teď rychle začernit, aby na mě někdo nedělal pššt.
    Chmur: JJ. Jeyne navíc má být hezká holka, ale žádná Helena Trojská. O to víc frustrující je, co všechno způsobila, i když nevědomky.
    Mně se ta holka líbí. Jestli se mi hodí na tu roli, je věc jiná, ale to taky závisí na tom, co s tou postavou provedou co do charakteru a role v příběhu...
    Dany by nikdo krásou přerazit neměl, to by byl průser. Něco jako když královna je hezčí než Sněhurka.
    Chmur napsal(a):

Ach jo. Ta Jeyne je fakt ošklivá. Kvůli té ztratil Robb království i život?

spatny rozliseni, hodne sumu... me se ale docela libi :)
    Dany by nikdo krásou přerazit neměl, to by byl průser.
    Na Dany jsou nejkrásnější draci, ale představitelka Dany v seriálu je naštěstí poměrně půvabná a sexy...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.