Nový Ice & Fire, model 2012
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire
Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Když se odhlásím, tak seznam vidím, taky v obou prohlížečích.
A zase ten adblock. To máš za trest, že ho používáš :-P
@Nevada Jak psal Everett, určitě to bude zase nějaká chyba v oprávnění moderátorů. Vytvořím si nějaký moderátorský profil a celé to prozkoumám. Dík za screen, ten mi ve skutečnosti pomohl (je to chyba na serveru).
Jinak na mobily jsem se to snažil lépe optimalizovat, takže jsem rád, že to mělo smysl a funguje vám to.
http://i.imgur.com/gtJXTHA.png
Pripada mi to takove cistejsi, ale je to jenom muj nazor.
Mne celkove trosku prijde, ze graficka stranka tohoto webu byla vytvarena stylem "tento graficky prvek se mi libi, takze ho tu nekam placnu", neco jako kdyz nekdo v obchode vidi peknou skrin a rekne si "tuto skrin musim mit!", a tak si ji koupi aniz by premyslel, jestli se mu do bytu hodi.
Nutno rict, ze tato aktualizace tuto stranku webu dost zlepsila, takze chvalim. Nicmene tu a tam mi porad prijde, ze tu par takovych prvku je (jako treba ty zuby).
Věcná: doporučila bych větší mezery mezi čísly stránek diskuze, třeba tady vidím 14151617181920 a chtěla bych vidět 14 15 16 17 18 19 20
Jinak jsem upravil překlad "Dismiss" na "Uvolnit", je to podstatně lepší než "Zahodit". Děkuji Uglovi za návrh.
A za druhé, což asi úplně nesouvisí s novými stránkami, i když možná ano - založila jsem si tady před pár týdny profil jako "Direwolf", byl to volný nick a několikrát jsem se pod ním v pohodě přihlásila (mám nastavené automat. přihlášení když si spustím stránky icefire, takže nic nevyplňuji). Ale najedou se mi jako můj nick objevilo LenkaB - což zřejmě někdo vzal z mého emailu, každopádně jsem si to změnila alespoň na Direwolf L - ale jak je možné, že se mi nick sám změnil? Díky za odpověď a taky za práci s těmahle úžasnýma stránkama!
Edit: tak panel jsem nasel, fikane jste ho prestehovali dolu, ale to tlacitko stejne zmizelo. Ted je tam pod tim ozubenym koleckem jen moznost odhlasit se a upravit profil
Edit: Tak jsem na to přišel, první se musí na svůj příspěvek klepnout někde do prostoru a pak se teprve objeví možnost "upravit".
Bratrstvo Noční hlídky nebude zase u seznamu lidí online?
A nešlo by posuvníky trochu zvětšit, prosím? (Ano, trapně se přiznám, že mám občas problém se trefit.)
Druhý dotaz -- trošku zvětším. Nechci to zas moc velké, aby to příliš nezavázelo. Přiznám se, že já to vůbec nepoužívám (home/end na klávesnici je rychlejší a funguje na všech stránkách).