Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire

Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.

Read the full story here

«13456722

Komentáře

• Tady jedna názorná ukázka propojení webu a fora. Komentuji na webu a následně by se to mělo objevit i ve foru. Snad... :-)
  • Moc krásně jste to admini udělali, navíc jsou potěšující i časy loginů u uživatelů, a hodně modré, příjemné písmo...prostě super!
  • ikonky knižiek sú milé!
  • Jo, to je moc hezká drobnůstka!
  • Juchů, jsou tu i smajlíci! Přesně tohohle jsem v minulosti několikrát potřebovala :o3 . Teď ještě najít nějaký ekvivalent psíka vrtícího ocasem a pak zlomyslně se "usmívajícího". :)
    Zatím budu pět chválu na pěkné obrázky- ty horní šoupací i pozadí se mi moc líbí. A malinkaté znáčky vpravo na straně jsou úplně geniální a působí strašně roztomile (v kladném smyslu slova).

Jak je to tedy s těmi mezerami v nicku?
  • Jak je to tedy s těmi mezerami v nicku?
    http://www.icefire.cz/forum/profile/edit a tam si můžeš nastavit kromě uživateského jména (bez mezer) i Nickname a tam můžeš dát takřka cokoli - ale prosím s citem :-) Tamtéž si můžete nastavit jaké knížky jste četli.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Hezké. Nejvíce se mi líbí u nových zpráv. Jdu to všechno zkoumat :)
    Jo a znáčky knížek jsou moc hezké, nechala bych je nebarevné.
  • skúška úpravy :p
  • Miss Utahraptor napsal(a):

J
    Zatím budu pět chválu na pěkné obrázky- ty horní šoupací i pozadí se mi moc líbí. A malinkaté znáčky vpravo na straně jsou úplně geniální a působí strašně roztomile (v kladném smyslu slova).

páči sa mi mapa ako pozadie. možno je škoda, že keď sa naťahuje diskusia dole, tak mapa už nepokračuje a zostáva iba tá hnedá farba.
  • Och! Až teď jsem se dostala na novém fórum a přidávám se ke chvále! Naprosto super práce! A snad je jasný, že jsem trošku změnila nick, doufám, že to nevadí.
  • hmm, no to je těžký, už takhle jsem brzdil kreativce, aby to nebylo moc velký a web se nenačítal dva týdny :-)

Jinak moc ocením feedback stran rychlosti - spousta z vás měla s minulým webem problémy a vlastně to byl halvní důvod téhle změny. Tak snad se povedlo. Případně mám ještě nějaké možnosti, jak to zlepšit.
  • čo je položka "moje nezodpovedané otázky?" rýchlosť zatiaľ ok.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Při zakládání nového topicu máš dvě možnosti. Můžeš založit diskuzi, nebo položit otázku.
  • otázky je taková alternativa k diskuzi, více později, sepíšu to do článku
  • a rozdiel v tom je aký? funkčne? obrázkovo?...
  • Je to moc hezké :-) Zatím jsem teda lehce zmatená, ale snad mi to nebude trvat dlouho a všechno pochopím... :-)
  • upraveno 26. října 2012
    rozdíl je větší, opravdu tam funguje odpovídání a tazatel pak označuje odpovědi jako vyhovující a nevyhovující apod.
  • otázka pre autorov aj pre všetkých ostatných. editovacie kolečko sa mi zdá byť veľmi blízko ikonky citovať, dvakrát po sebe som miesto editácie dal citovať. Nezdá sa vám? neumiestníte to trochu inak?
  • @sarven pošteluji to, ono ve verzi, ve které jsme to ladili byla ta citace úplně jinde.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    @Alek já jsem tam tu citaci dal, mám ji přesunout dolů? (dělá se to tím eventem -- handlerem)
  • nech jí tam, já tam jen vrazim nějaký margin
  • paulczpaulcz zima se blíží
    ok
  • hm, niekedy radí články zhora dole, a inokedy zdola hore. prečo?
  • ve foru vždy od starších (nahoře) k novějším (dole). U otázek je to trochu jiné. A na webu popravdě nevím jak to dělat - tam se ukazuje vždy určitý počet (ted 25) - bud nejnovějších (zcela nahoře), nebo od nejstarších (pak je to jako tady na foru). Je to složitý :-) Na webu to můžu změnit, ale azse mi přijde, že tam je zajímavější mít ty nejnovější.
  • teraz komentujeme článok na icefire, hej? nie sme vo fóre. tu sa mi to zobrazuje zdola hore.
  • to je furt jedna a tatáž diskuze, jen jiný pohled na ní. ve foru je celá, klasické řazení jako na starém IF. Na webu je jen trochu jiný pohled, prostě se vypíše 25 příspěvků a jsou varianty:

Most recent first / comment form at top of list (to tam je ted')
    Most recent last / comment form at bottom of list

Co vám přijde lepší?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Hned první připomínka. Pokud nejsem na první stránce diskuse, není vidět původní článek/popisek tématu.
    Není, jen na první stránce.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 26. října 2012
    Aha, tomu mám rozumět jako konstatování, že tak to bude a tak to chceme, protože se nám to tak líbí. :)
    upraveno 26. října 2012
    Při vylaďování jsem na to také upozorňoval. Ale upravit to asi není tak snadné. Nebo to vůbec nejde. Ale to je otázka spíše na @alek a @paulcz
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.