Nový Ice & Fire, model 2012
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire
Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Vadí vám vyloženěn jakékoli kreslené smajlíky, nebo spíše ta animace?
Jů, právě mi zasvítilo okýnko, že mě Michelle zmínila v jiné diskuzi. Taky super nápad! :o)
1. aké tagy sa tam dajú/majú vkladať? snažil som sa písať napr. zhodné s diskusnými fórami a nerozoznalo ich.
2. odpovede na otázku prichádzajú aj ako notifikácie do mailu. dá sa vypnuť?
btw čo sa týka tých šípok, to je asi vec zvyku. sú trochu nenápadné, ale akonáhle ich človek znovuobjaví, tak už sú v poho, imo.
inak ešte raz pochvala a prajem pevné nervy, teraz sa musí hromadiť toľko pripomienok, že z toho ide asi hlava dokola.
Smajlíky - vadí mi animované i animace. Ale je mi jasné, že v tomhle budu nakonec v menšině :)
Nejnovější komentáře v bočním panelu -- implementovat stránkovač by bylo docela složitý. Už jste si sami odpověděli, jak zobrazit více diskuzí s nečtenýma komentářema :).
Ty nejnovější komentáře asi přesunu teda nad kategorie.
ad tagy (štítky): například "Lyanna", "Jon", "Eddard", "Zimohrad", "Meereen", nebo i "HBO", záleží na názvu diskuze, jaké informace jsou v diskuzi podstatné, pod tímto štítkem pak bude diskuze dohledatelná. Nový štítek vytvoříš tak, že klikneš do příslušného formulářového pole (při zákládání diskuze), napíšeš název tagu a stiskneš enter. Pokud už tag existuje, mělo by ti ho to našeptat.
Jak se vám líbí smajlíky na http://codex.wordpress.org/Using_Smilies - jsou takoví mírnější. tyhle jsou použitý na webu.
Mimochodem - že u sebe nevidím zobrazené ikonky přečtených knih je asi záměr a ne chyba, že?
Zatím jsem nenašel nic co by se mi nelíbilo a ikony knížek u jména jsou boží. Napala mě taková drobnost, jestli by bylo šlo u profilových obrázků přidat nějákou automatickou úpravu rozměrů, je škoda že ty naše erby, které nám Montezuma pracně vyrobil, nejdou vidět celé, ale to je jen taková prkotina :-)