Mimochodem - seznam kategorií bych já osobně uvítala nahoře v "záhlaví" (knihy, svět, seriál, komunita). A ten odkaz na smajlíky by nešel přesunout z pole příspěvků nahoru k formátovací sadě? Zakrývá mi to písmo a rozčiluje mě, že nevidím jestli tam nemám překlep (v tomhle jsem trhlá, já vím, ale nedaří se mi to zvládat).
Jů, právě mi zasvítilo okýnko, že mě Michelle zmínila v jiné diskuzi. Taky super nápad! :o)
ku kladeniu otázky dve otázky: 1. aké tagy sa tam dajú/majú vkladať? snažil som sa písať napr. zhodné s diskusnými fórami a nerozoznalo ich. 2. odpovede na otázku prichádzajú aj ako notifikácie do mailu. dá sa vypnuť?
btw čo sa týka tých šípok, to je asi vec zvyku. sú trochu nenápadné, ale akonáhle ich človek znovuobjaví, tak už sú v poho, imo.
inak ešte raz pochvala a prajem pevné nervy, teraz sa musí hromadiť toľko pripomienok, že z toho ide asi hlava dokola.
A ještě jeden poznatek. Když uložím nový příspěvek, tak se mi zařadí pod poslední přečtený. Ale až po aktualizaci stránky zjistím, že tam třeba přibylo 5 nových a teprve pak se za ně "přesune" ten můj post. Dělám něco špatně?
Smajlíky - vadí mi animované i animace. Ale je mi jasné, že v tomhle budu nakonec v menšině :)
Já taky nejsem moc fanoušek emotikonů, jde o to co chce komunita (a dle všeho jste si o to sami říkali).
Nejnovější komentáře v bočním panelu -- implementovat stránkovač by bylo docela složitý. Už jste si sami odpověděli, jak zobrazit více diskuzí s nečtenýma komentářema :). Ty nejnovější komentáře asi přesunu teda nad kategorie.
Vadí mi animovaní smajlíci - připadají mi moc výrazní a ruší mne v textu (vidím spíš je, než text - "pálí mě do očí"). Nebarevní byly součástí textu, tito jsou "nad ním".
@sarven jj, já vím, že se tu hodně opakují věci a já reaguju až už je to 10x řečeno, ale nějak to nestíhám číst. Já si to později projdu a kdyžtak na něco reaguju (až se to trošku uklidní).
ad tagy (štítky): například "Lyanna", "Jon", "Eddard", "Zimohrad", "Meereen", nebo i "HBO", záleží na názvu diskuze, jaké informace jsou v diskuzi podstatné, pod tímto štítkem pak bude diskuze dohledatelná. Nový štítek vytvoříš tak, že klikneš do příslušného formulářového pole (při zákládání diskuze), napíšeš název tagu a stiskneš enter. Pokud už tag existuje, mělo by ti ho to našeptat.
Dala by sa nastaviť fixná šírka webu? Teda nech sa nedeformuje vzhľad stránky so zmenšovaním okna prehliadača. Celkom mi to príde všetko veľké, ale to môže byť práve tým, že mám stránku roztiahnutú na celú šírku monitoru..
Nový web je krásný, zatím si tu připadám jak Alenka v říši divů ale to se časem srovná :-) Zatím jsem nenašel nic co by se mi nelíbilo a ikony knížek u jména jsou boží. Napala mě taková drobnost, jestli by bylo šlo u profilových obrázků přidat nějákou automatickou úpravu rozměrů, je škoda že ty naše erby, které nám Montezuma pracně vyrobil, nejdou vidět celé, ale to je jen taková prkotina :-)
Komentáře
Jů, právě mi zasvítilo okýnko, že mě Michelle zmínila v jiné diskuzi. Taky super nápad! :o)
1. aké tagy sa tam dajú/majú vkladať? snažil som sa písať napr. zhodné s diskusnými fórami a nerozoznalo ich.
2. odpovede na otázku prichádzajú aj ako notifikácie do mailu. dá sa vypnuť?
btw čo sa týka tých šípok, to je asi vec zvyku. sú trochu nenápadné, ale akonáhle ich človek znovuobjaví, tak už sú v poho, imo.
inak ešte raz pochvala a prajem pevné nervy, teraz sa musí hromadiť toľko pripomienok, že z toho ide asi hlava dokola.
Smajlíky - vadí mi animované i animace. Ale je mi jasné, že v tomhle budu nakonec v menšině :)
Nejnovější komentáře v bočním panelu -- implementovat stránkovač by bylo docela složitý. Už jste si sami odpověděli, jak zobrazit více diskuzí s nečtenýma komentářema :).
Ty nejnovější komentáře asi přesunu teda nad kategorie.
ad tagy (štítky): například "Lyanna", "Jon", "Eddard", "Zimohrad", "Meereen", nebo i "HBO", záleží na názvu diskuze, jaké informace jsou v diskuzi podstatné, pod tímto štítkem pak bude diskuze dohledatelná. Nový štítek vytvoříš tak, že klikneš do příslušného formulářového pole (při zákládání diskuze), napíšeš název tagu a stiskneš enter. Pokud už tag existuje, mělo by ti ho to našeptat.
Jak se vám líbí smajlíky na http://codex.wordpress.org/Using_Smilies - jsou takoví mírnější. tyhle jsou použitý na webu.
Mimochodem - že u sebe nevidím zobrazené ikonky přečtených knih je asi záměr a ne chyba, že?
Zatím jsem nenašel nic co by se mi nelíbilo a ikony knížek u jména jsou boží. Napala mě taková drobnost, jestli by bylo šlo u profilových obrázků přidat nějákou automatickou úpravu rozměrů, je škoda že ty naše erby, které nám Montezuma pracně vyrobil, nejdou vidět celé, ale to je jen taková prkotina :-)