Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire

Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.

Read the full story here

1235722

Komentáře

• upraveno 26. října 2012
    paulcz napsal(a):

Podivné, můžeš dát odkaz na konkrétní stránku v diskuzi, kde jsou reakce na tvůj zmizelý komentář?

Ok, tak jinak. Nevím, jak u Oblíbených míst, ale ten u Záporáků jsem teď našla na konci diskuse. Původně byl hned na první stránce a vím, že jsem ho později editovala, tak ho to teď asi "jen" hodilo na poslední stránku. Na původním webu dál zůstával na původní straně i po editaci.

edit: U oblíbených míst to samé- původní komentář (http://www.icefire.cz/forum/discussion/51222/oblibene-misto-kde-by-jste-chtely-zit-v-pisnich-ledu-a-ohne/p4) se po editaci vypařil a zařadil se časově o stránku později (http://www.icefire.cz/forum/discussion/51222/oblibene-misto-kde-by-jste-chtely-zit-v-pisnich-ledu-a-ohne/p5).

P.S.: Jak při editaci vložím odkaz pod určité slovo/slovní spojení? Nezobrazuje se mi ta kouzelná tabulka se zvýrazňováním/odkazy/dalšími úpravami textu.
    Každopádně změna je život....Jde jen o to si zvyknout. Smajlíci jsou fajn. Kdo nechce, ať je nepoužívá.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    (Odpůrcům nejde pochopitelně o to, že by je byli nuceni používat...)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 26. října 2012
    Miss Utahraptor: díky za report. Přišel jsem v čem je problém a je to docela f*****. Na starém foru se po každé editaci příspěvku změnilo datum vložení příspěvku. Tady se komentáře řadí podle data vložení, no a protože jsi ten komentář na starém icefire editla, tak se změnilo datum přidání. To znamená, že tu poletuje docela dost komentářů, které jsou špatně seřazené. Vyřešit něco takového je bohužel příliš náročné :(
    P.S.: Jak při editaci vložím odkaz pod určité slovo/slovní spojení? Nezobrazuje se mi ta kouzelná tabulka se zvýrazňováním/odkazy/dalšími úpravami textu.
    To bohužel zatím nefunguje.
    :-(

@Miss Utahraptor A šlo teda o editaci an starém nebo ted? Jsi mě trochu vyděsila, že edituješ nějaké dny staré příspěvky :-)

na odkaz je kdyžtak snadná formulka <a href="ODKAZ">NÁZEV</a>
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Miss Utahraptor napsal(a):

1. Napiš to slovo
    2. Označ ho myší a klikni na ikonu Url
    3. Vyskočí okno a do něj vložíš link
  • alek napsal(a):

:-(

@Miss Utahraptor A šlo teda o editaci an starém nebo ted? Jsi mě trochu vyděsila, že edituješ nějaké dny staré příspěvky :-) ...

Ještě na starém jsem editovala a teď se ty upravené komentáře zjevily úplně někde jinde.
    Pročítala jsem si pár diskusí, když už jsem je odklikávala jako přečtené a zjistila jsem, že se mi ty zmiňované komentáře "ztratily" a pak je našla zařazené o kus dál.
    Jak psal paulcz.
  • hmm, to je nepříjemný, tohle jsme při testech neodhalili :-(
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Mimochodem, pokud si změníte avatar (možná i jiné nastavení), odstraní se vám nastavení přečtených knih. V průběhu víkendu to doufám vyřeším.

Takže farebné ikonky kníh nebudú :( :( :(( @-)

Už jsou tu.
  • už se těším na ikonky Vichrů zimy a Příslibu jara :-))
    Na vichry bych věděl, ale co k Příslibu? Kytičku? 8->
  • Probudil jsem se a a Zed stoji, jaky uzas. A dokonce se v mych koncinach chumeli. Snizek, dedo, snizek! Aneb Zima se blizi... Bratri a sestry volam vas na straz :-)
  • Možná už totu někdo napsal, ale když mám ve Firefoxu zapnutý Adblock, tak se "ztratí" avataři. Naštěstí jej na těchto stránkách nepotřebuji, tak jen dávám echo.
  • Mal by som ešte otázku... či by bolo možné spraviť, aby sa dalo v sekcii Nejnovší komentáře stránkovať, tak ako to bolo predtým.
  • Hlasim, ze u nas zima tez prichazi (snezi)...
    Musim dneska rychle doplest svoji salu v targaryenskych barvach, ta me urcite zahreje. :)
    K tematu: diky za posunuti nejnovejsich komentaru nahoru!
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    skelet napsal(a):

Možná už totu někdo napsal, ale když mám ve Firefoxu zapnutý Adblock, tak se "ztratí" avataři. Naštěstí jej na těchto stránkách nepotřebuji, tak jen dávám echo.

Adblock mám, ale avatary vidím.
  • A proč máte vlastně na IF zapnutý adblock? To mě úplně odrazuje od úvah sem konečně nějakou reklamu dát a začít na tom rejžovat :-)
  • Tak já mám zapnutej AdBlock jako přídavek v Google Chromu vždycky. Ale avatary se mi zobrazují bez problémů. :-bd
  • Opět jsem lehce aktualizoval průvodní článek.
  • V IPadu se mi nechce načíst stránka Forum. Je chyba u mně nebo v systému? Úvodní stránka se načte v pohodě.
  • A vidím, že se objevují i některé "ztracené" diskuze...
  • Na Androide mám presne taký istý problém ako brbr, ale len ked idem cez natívny prehliadač, Ked idem napr. cez Operu tak načíta v pohode.
  • brbr napsal(a):

V IPadu se mi nechce načíst stránka Forum. Je chyba u mně nebo v systému? Úvodní stránka se načte v pohodě.

U mě na ipadu úplně v poho. Vyfotte, popište víc...
  • alek napsal(a):

brbr napsal(a):

V IPadu se mi nechce načíst stránka Forum. Je chyba u mně nebo v systému? Úvodní stránka se načte v pohodě.

U mě na ipadu úplně v poho. Vyfotte, popište víc...
    Hm, nevím jestli to stihnu, ono se to hned zavře (celý ten safari prohlížeč, či jak se to jmenuje). Ale je fakt docela možné, že ta chyba je u mně.

• Zkoušel jsem v safari i v chrome na ipadu a vše v poho - přihlášen i nepřihlášen...
  • vcera v iphone mi este nacitavalo staru stranku
  • asi mám ten Adblock brutálně nastavený :ar!
  • jo, v iphone/ipad si kdyžtak zkuste v settings vyprázdnit mezipamět apod.
  • Na androide nepomohlo ani to ... ale našťastie sa sem dá chdiť cez operu, čiže všetko v pohode :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.