Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire

Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.

Read the full story here

2456722

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. října 2012
    Ach jo. Čí nápad byly animované smajlíky? :o( Vždyť to tady za chvíli bude vypadat jak na mimibazaru.

A přihlásit se musím vždycky až na fóru? Není nějaký způsob jak se zalogovat hned na úvodní stránce na webu?

A nešlo by udělat editaci příspěvku přímo? Bez toho kolečka, které teprve nabídne "menu", prosím?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A odpovědí? :)

A teď moje druhá otázka. Nedali byste si lívanec?

No dobrá. Mám třetí otázku, otázku, která otestuje tvoje IQ až na samotnou hranici a natáhne šlachy tvých znalostí až k prasknutí. Budou mít Nejnovější komentáře zase více stránek?
  • Ach jo. Čí nápad byly animované smajlíky? Vždyť to tady za chvíli bude vypadat jak na mimibazaru.
    hele můžeme udělat hlasování o smajlících, já si prostě pamatuju, že když jsem se napspoledy ptal, co byste chtěli, tak to byli právě nejvíc smajlíci :-)
    Aha, tomu mám rozumět jako konstatování, že tak to bude a tak to chceme, protože se nám to tak líbí.
    No v podstatě konstatování, takhle to forum funguje a obávám se, že změnit by to by byl fakt velkej zásah. A mně to teda nějak nevadí - myslím, že to je jen o zvyku.
    A přihlásit se musím vždycky až na fóru? Není nějaký způsob jak se zalogovat hned na úvodní stránce na webu?
    Na webu se můžeš zalogovat v diskuzi pod článkem. Pro jiné účely tam logování nemá smysl. Web je jiný systém, kam se ty diskuze jen vkládají. Proto tam ani nefachá v sidebaru označování kolik nových příspěvků je v diskuzi apod.
  • A nešlo by udělat editaci příspěvku přímo? Bez toho kolečka, které teprve nabídne "menu", prosím?
    No, to by možná šlo, neumím to ted odhadnout. To fakt tak často edituješ? Mně se t takhle líbí, že to neotravuje, dokud to opravdu nechci.
    No dobrá. Mám třetí otázku, otázku, která otestuje tvoje IQ až na samotnou hranici a natáhne šlachy tvých znalostí až k prasknutí. Budou mít Nejnovější komentáře zase více stránek?
    Tohle si troufám odhadnout, nebudou. Ale je to práce @paulcz, tak odmítnutí bude znít fundovaněji od něj :-)
    upraveno 26. října 2012
    Dala jsem označit vše jako přečtené a přitom mi pořád svítí kvanta nových ve všech diskuzích.

A prosím, prosím, udělejte něco s tím řazením příspěvků. Je to děsně schizofrenní :o)

A ještě jedna věc. Posuvník je dost stranou, navíc mi přijde dost blbě viditelný. Návrh - co ho přesunout na tu zubatou čáru?
    upraveno 26. října 2012
    Otázka 4. Zkoušel jsem se dostat do povídek z posledního kola. Nedá se do nich dostat z odkazů uvnitř článku hodnocení povídek. Dá se dostat pouze do povídek 11-20 přes vedlejší okno "Nové příspěvky v rubrice"

Tedy nechi vypadat že neustále kritizuji... :)
    Ale co s tím, u všech toastů, uděláš? :)

Edit: Aha, teď jsem tuplovaný oposum, už jsem přišel na tlačítko komunita...
  • úplné šialené smajlíky sú trochu kolotoče, ale nechajme to chvíľu sadnúť a uvidíme.
    Což o smajlíky, to by mi nevadilo (jen by možná bylo dobrý vidět dopředu jejich náhled).
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    alek napsal(a):

Tohle si troufám odhadnout, nebudou. Ale je to práce @paulcz, tak odmítnutí bude znít fundovaněji od něj :-)
    Jé, to ale neuvidím, které komentáře jsme nečetli, když jich prošvihneme víc? To je blbé, nešlo by s tím něco udělat?

A ty smajlíci jsou fakt peklo, já jsem s Nevadou pro starou dobrou tečku a závorku :)
    Jo, a koukám, že na fóru jsou vidět ve fóru všechny nejnovější komentáře, takže padá i otázka č. 3
  • Je to tu fajn, ale bude mi trvat asi tak půl roku, než se zorientuju a zvyknu si. :-)
    Já bych taky hlasovala pro neobrázkové smajlíky, ale přežiju i ty obrázkové.

Jinak jsem si taky dala "označit vše jako přečtené" a pořád mi tu toho svítí hrozivě moc. Čím to?
    flanker.27 napsal(a):

Což o smajlíky, to by mi nevadilo (jen by možná bylo dobrý vidět dopředu jejich náhled).

Vpravo nahoře v políčku pro psaní příspěvku máš ikonku smajlíku. Tam si může vybrat podle libosti.
  • flanker.27 napsal(a):

v pravo hore v okne do ktorého ideš písať je toolbar so smajlíkami.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. října 2012
    Nepletete si ty nepřečtené příspěvky s číslem, informujícím o počtu diskuzí v dané kategorii?
    Krisa napsal(a):

alek napsal(a):

Jé, to ale neuvidím, které komentáře jsme nečetli, když jich prošvihneme víc? To je blbé, nešlo by s tím něco udělat?

A ty smajlíci jsou fakt peklo, já jsem s Nevadou pro starou dobrou tečku a závorku :)
    Pokud to správně chápu, tak když klikneš na fórum, vyjedou ti všechny diskuse v pořadí, kdy se v nich diskutovalo i s počtem nejnovějších příspevků.

Jo, trochu se už rozkoukávám.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    a ba, teraz mám aktuálnu správu na prvej strane a pred chvíľou som bol myslím v inom topicu na strane asi 6 ako najnovšiej...
    flanker.27: Právě na to koukám a už to taky asi chápu. Ještě mi to dá chvilku zabrat, tak prosím omluvte mé případné blbé dotazy ;)
    Krisa: Jo když koukneš vejš, uvidíš mé dotazy, které jsem si po chvilce vesměs sám zodpověděl :)

Ale jiná připomínka - mám dojem, že nahoře v tlačítku svět chybí odkaz na mapy.
  • no asi ma znervózňuje, ak sa náhle (keď som pod článkom) radia príspevky opačne. hlasujem za to, aby boli rovnako ako vo fóre - zhora dole. môže si niekto vyskúšať založenie otázky na túto tému ak chce :)
    upraveno 26. října 2012
    A ještě dvě otázky a pak už dám na chvíli pokoj.

Nebylo by lepší hodit výpis nejnovějších komentářů nahoru nad seznam diskuzí?
    A proč mi tady nefunguje kontrola pravopisu, když jinde na netu ano? Mozilla Firefox 12.0 (super, konečně funguje přeškrtnuté písmo, dík)

A jedna připomínka. Možnost mazat své příspěvky je imho chyba ;)

Ale nemyslete si, že si vaší námahy nevážím. Naopak díky za všechnu snahu, práci a péči, kterou jste vynaložili :)
  • upraveno 26. října 2012
    Som za. Je to pohodlnejšie :)
    (Bohové, fakt nenávidím animované smajlíky.)
    sarven napsal(a):

no asi ma znervózňuje, ak sa náhle (keď som pod článkom) radia príspevky opačne. hlasujem za to, aby boli rovnako ako vo fóre - zhora dole. môže si niekto vyskúšať založenie otázky na túto tému ak chce :)

Ano prosím :)

Ti smajlíci jsou fakt zlo!
    Abych teda trochu hájil, tak si pamatuju, že právě po smajlících se volalo...
  • Nevada napsal(a):

+1
    Montezuma3 napsal(a):

Nepletete si ty nepřečtené příspěvky s číslem, informujícím o počtu diskuzí v dané kategorii?

Asi ano. Ale v tom případě je to děsně matoucí.
    alek napsal(a):

A nešlo by udělat editaci příspěvku přímo? Bez toho kolečka, které teprve nabídne "menu", prosím?
    No, to by možná šlo, neumím to ted odhadnout. To fakt tak často edituješ? Mně se t takhle líbí, že to neotravuje, dokud to opravdu nechci.

Občas ano. Ale hlavně je to otravné a zdržující. Nesnáším když se musím proklikávat ke kýženému výsledku, když to přitom není nutné. Nicméně je to samozřejmě jen návrh ;o)
  • Paráda, presne takto nejak som si to predstavoval : ) . Ale mám zopár malých pripomienok:
    1. Lepšie by bolo, keby boli "Najnovšie komentáre" vyššie ako "kategórie"
    2. a to je zatiaľ všetko : )
  • smajlík je ok, niekedy potrebuješ dovysvetliť emóciu. len by mohli byť strohejšie, jednoduchšie. menej farebné a animované.
  • Jé, to ale neuvidím, které komentáře jsme nečetli, když jich prošvihneme víc? To je blbé, nešlo by s tím něco udělat?
    Od toho je přece stránka http://www.icefire.cz/forum/ nebo http://www.icefire.cz/forum/discussions
    Jinak jsem si taky dala "označit vše jako přečtené" a pořád mi tu toho svítí hrozivě moc. Čím to?
    No jo no, tuhle paměť ze starého webu prostě nedokážeme přesunout... Ještě můžete zkusit na http://www.icefire.cz/forum/categories opět použít ozubené kolečko a označit jako přečtené, ale o moc platnější to asi nebude. Mně to hlavní Označit vše jako přečtené celkem pomohlo...
    A prosím, prosím, udělejte něco s tím řazením příspěvků. Je to děsně schizofrenní :o)
    Takže to na webu otočím, bude to logičtější, ale míň užitečný řekl bych...
    A ještě jedna věc. Posuvník je dost stranou, navíc mi přijde dost blbě viditelný. Návrh - co ho přesunout na tu zubatou čáru?
    ty šipky? hmmm, to nebude hezký... ale promyslím
    Ale jiná připomínka - mám dojem, že nahoře v tlačítku svět chybí odkaz na mapy.
    správná připomínka, obsahově to ještě není hotové a rozřazené, budu ještě něco dodělávat, něco už je ale ještě to nevidíte apod.
    A proč mi tady nefunguje kontrola pravopisu, když jinde na netu ano?
    hmm, to vůbec nevim, píšu si
    nad ty kategorie? to nevim, možná jo...
    A jedna připomínka. Možnost mazat své příspěvky je imho chyba
    Proč? Na starém webu to nebylo ožný z tech důvodů, tady bych to zas musel ručně omezovat a spoustě lidí to vadí...
    Ale nemyslete si, že si vaší námahy nevážím. Naopak díky za všechnu snahu, práci a péči, kterou jste vynaložili
    jasný, my jsme s tím počítali, že v první chvíli uvidíte spíše ty změny oproti starému než ty novinky (např. ukládání rozepsaných příspěvků). ;-)
  • ok, nejnovější komenty nad kategorie - píšu si do TODO - ted nevim jak to rychle udělat :-)

komenty na webu jsou otočeny, je vidět 25 prvních v dané diskuzi a řazení je od nejstaršího nahoře k novějším dole a pak je tam odkaz sem do fóra na ty další nové...

smajlíky promyslím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.