Nový Ice & Fire, model 2012
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire
Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
A přihlásit se musím vždycky až na fóru? Není nějaký způsob jak se zalogovat hned na úvodní stránce na webu?
A nešlo by udělat editaci příspěvku přímo? Bez toho kolečka, které teprve nabídne "menu", prosím?
A teď moje druhá otázka. Nedali byste si lívanec?
No dobrá. Mám třetí otázku, otázku, která otestuje tvoje IQ až na samotnou hranici a natáhne šlachy tvých znalostí až k prasknutí. Budou mít Nejnovější komentáře zase více stránek?
A prosím, prosím, udělejte něco s tím řazením příspěvků. Je to děsně schizofrenní :o)
A ještě jedna věc. Posuvník je dost stranou, navíc mi přijde dost blbě viditelný. Návrh - co ho přesunout na tu zubatou čáru?
Tedy nechi vypadat že neustále kritizuji... :)
Ale co s tím, u všech toastů, uděláš? :)
Edit: Aha, teď jsem tuplovaný oposum, už jsem přišel na tlačítko komunita...
A ty smajlíci jsou fakt peklo, já jsem s Nevadou pro starou dobrou tečku a závorku :)
Já bych taky hlasovala pro neobrázkové smajlíky, ale přežiju i ty obrázkové.
Jinak jsem si taky dala "označit vše jako přečtené" a pořád mi tu toho svítí hrozivě moc. Čím to?
Jo, trochu se už rozkoukávám.
Ale jiná připomínka - mám dojem, že nahoře v tlačítku svět chybí odkaz na mapy.
Nebylo by lepší hodit výpis nejnovějších komentářů nahoru nad seznam diskuzí?
A proč mi tady nefunguje kontrola pravopisu, když jinde na netu ano?
MozillaFirefox 12.0 (super, konečně funguje přeškrtnuté písmo, dík)A jedna připomínka. Možnost mazat své příspěvky je imho chyba ;)
Ale nemyslete si, že si vaší námahy nevážím. Naopak díky za všechnu snahu, práci a péči, kterou jste vynaložili :)
Ti smajlíci jsou fakt zlo!
1. Lepšie by bolo, keby boli "Najnovšie komentáre" vyššie ako "kategórie"
2. a to je zatiaľ všetko : )
komenty na webu jsou otočeny, je vidět 25 prvních v dané diskuzi a řazení je od nejstaršího nahoře k novějším dole a pak je tam odkaz sem do fóra na ty další nové...
smajlíky promyslím.