No dobrá. Mám třetí otázku, otázku, která otestuje tvoje IQ až na samotnou hranici a natáhne šlachy tvých znalostí až k prasknutí. Budou mít Nejnovější komentáře zase více stránek?
Otázka 4. Zkoušel jsem se dostat do povídek z posledního kola. Nedá se do nich dostat z odkazů uvnitř článku hodnocení povídek. Dá se dostat pouze do povídek 11-20 přes vedlejší okno "Nové příspěvky v rubrice"
Tedy nechi vypadat že neustále kritizuji... :) Ale co s tím, u všech toastů, uděláš? :)
Edit: Aha, teď jsem tuplovaný oposum, už jsem přišel na tlačítko komunita...
Je to tu fajn, ale bude mi trvat asi tak půl roku, než se zorientuju a zvyknu si. :-) Já bych taky hlasovala pro neobrázkové smajlíky, ale přežiju i ty obrázkové.
Jinak jsem si taky dala "označit vše jako přečtené" a pořád mi tu toho svítí hrozivě moc. Čím to?
no asi ma znervózňuje, ak sa náhle (keď som pod článkom) radia príspevky opačne. hlasujem za to, aby boli rovnako ako vo fóre - zhora dole. môže si niekto vyskúšať založenie otázky na túto tému ak chce :)
Paráda, presne takto nejak som si to predstavoval : ) . Ale mám zopár malých pripomienok: 1. Lepšie by bolo, keby boli "Najnovšie komentáre" vyššie ako "kategórie" 2. a to je zatiaľ všetko : )
ok, nejnovější komenty nad kategorie - píšu si do TODO - ted nevim jak to rychle udělat :-)
komenty na webu jsou otočeny, je vidět 25 prvních v dané diskuzi a řazení je od nejstaršího nahoře k novějším dole a pak je tam odkaz sem do fóra na ty další nové...
Komentáře
A přihlásit se musím vždycky až na fóru? Není nějaký způsob jak se zalogovat hned na úvodní stránce na webu?
A nešlo by udělat editaci příspěvku přímo? Bez toho kolečka, které teprve nabídne "menu", prosím?
A teď moje druhá otázka. Nedali byste si lívanec?
No dobrá. Mám třetí otázku, otázku, která otestuje tvoje IQ až na samotnou hranici a natáhne šlachy tvých znalostí až k prasknutí. Budou mít Nejnovější komentáře zase více stránek?
A prosím, prosím, udělejte něco s tím řazením příspěvků. Je to děsně schizofrenní :o)
A ještě jedna věc. Posuvník je dost stranou, navíc mi přijde dost blbě viditelný. Návrh - co ho přesunout na tu zubatou čáru?
Tedy nechi vypadat že neustále kritizuji... :)
Ale co s tím, u všech toastů, uděláš? :)
Edit: Aha, teď jsem tuplovaný oposum, už jsem přišel na tlačítko komunita...
Já bych taky hlasovala pro neobrázkové smajlíky, ale přežiju i ty obrázkové.
Jinak jsem si taky dala "označit vše jako přečtené" a pořád mi tu toho svítí hrozivě moc. Čím to?
Ale jiná připomínka - mám dojem, že nahoře v tlačítku svět chybí odkaz na mapy.
1. Lepšie by bolo, keby boli "Najnovšie komentáre" vyššie ako "kategórie"
2. a to je zatiaľ všetko : )
komenty na webu jsou otočeny, je vidět 25 prvních v dané diskuzi a řazení je od nejstaršího nahoře k novějším dole a pak je tam odkaz sem do fóra na ty další nové...
smajlíky promyslím.