Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
2456722

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 26. října 2012
    Ach jo. Čí nápad byly animované smajlíky? :o( Vždyť to tady za chvíli bude vypadat jak na mimibazaru.

A přihlásit se musím vždycky až na fóru? Není nějaký způsob jak se zalogovat hned na úvodní stránce na webu?

A nešlo by udělat editaci příspěvku přímo? Bez toho kolečka, které teprve nabídne "menu", prosím?
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    A odpovědí? :)

A teď moje druhá otázka. Nedali byste si lívanec?

No dobrá. Mám třetí otázku, otázku, která otestuje tvoje IQ až na samotnou hranici a natáhne šlachy tvých znalostí až k prasknutí. Budou mít Nejnovější komentáře zase více stránek?
    upraveno 26. října 2012
    Dala jsem označit vše jako přečtené a přitom mi pořád svítí kvanta nových ve všech diskuzích.

A prosím, prosím, udělejte něco s tím řazením příspěvků. Je to děsně schizofrenní :o)

A ještě jedna věc. Posuvník je dost stranou, navíc mi přijde dost blbě viditelný. Návrh - co ho přesunout na tu zubatou čáru?
    upraveno 26. října 2012
    Otázka 4. Zkoušel jsem se dostat do povídek z posledního kola. Nedá se do nich dostat z odkazů uvnitř článku hodnocení povídek. Dá se dostat pouze do povídek 11-20 přes vedlejší okno "Nové příspěvky v rubrice"

Tedy nechi vypadat že neustále kritizuji... :)
    Ale co s tím, u všech toastů, uděláš? :)

Edit: Aha, teď jsem tuplovaný oposum, už jsem přišel na tlačítko komunita...
  • úplné šialené smajlíky sú trochu kolotoče, ale nechajme to chvíľu sadnúť a uvidíme.
    Což o smajlíky, to by mi nevadilo (jen by možná bylo dobrý vidět dopředu jejich náhled).
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Jo, a koukám, že na fóru jsou vidět ve fóru všechny nejnovější komentáře, takže padá i otázka č. 3
  • Je to tu fajn, ale bude mi trvat asi tak půl roku, než se zorientuju a zvyknu si. :-)
    Já bych taky hlasovala pro neobrázkové smajlíky, ale přežiju i ty obrázkové.

Jinak jsem si taky dala "označit vše jako přečtené" a pořád mi tu toho svítí hrozivě moc. Čím to?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 26. října 2012
    Nepletete si ty nepřečtené příspěvky s číslem, informujícím o počtu diskuzí v dané kategorii?
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    a ba, teraz mám aktuálnu správu na prvej strane a pred chvíľou som bol myslím v inom topicu na strane asi 6 ako najnovšiej...
    flanker.27: Právě na to koukám a už to taky asi chápu. Ještě mi to dá chvilku zabrat, tak prosím omluvte mé případné blbé dotazy ;)
    Krisa: Jo když koukneš vejš, uvidíš mé dotazy, které jsem si po chvilce vesměs sám zodpověděl :)

Ale jiná připomínka - mám dojem, že nahoře v tlačítku svět chybí odkaz na mapy.
  • no asi ma znervózňuje, ak sa náhle (keď som pod článkom) radia príspevky opačne. hlasujem za to, aby boli rovnako ako vo fóre - zhora dole. môže si niekto vyskúšať založenie otázky na túto tému ak chce :)
    upraveno 26. října 2012
  • upraveno 26. října 2012
    (Bohové, fakt nenávidím animované smajlíky.)
    Abych teda trochu hájil, tak si pamatuju, že právě po smajlících se volalo...
  • Paráda, presne takto nejak som si to predstavoval : ) . Ale mám zopár malých pripomienok:
    1. Lepšie by bolo, keby boli "Najnovšie komentáre" vyššie ako "kategórie"
    2. a to je zatiaľ všetko : )
  • smajlík je ok, niekedy potrebuješ dovysvetliť emóciu. len by mohli byť strohejšie, jednoduchšie. menej farebné a animované.
  • ok, nejnovější komenty nad kategorie - píšu si do TODO - ted nevim jak to rychle udělat :-)

komenty na webu jsou otočeny, je vidět 25 prvních v dané diskuzi a řazení je od nejstaršího nahoře k novějším dole a pak je tam odkaz sem do fóra na ty další nové...

smajlíky promyslím.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.