Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire

Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.

Read the full story here

145791022

Komentáře

• Nevado, mám to taky tak.
  • Nadále chci spíš využívat Twitter a web je připraven na to, že budeme také více využívat YouTube a možná Pinterest.
    A G+ by sa nespustilo ? Samozrejme po tom všetkom dolaďovaní, upravovaní :)
  • @Alek ahá, jasne :) mám to aj v sledovaní, ale akosi mi to tej mojej hlave nedoplo, že to je stránka tohoto webu/fóra :)
  • Je to takový společný projekt s hraotruny.cz, ale spíš to skomírá jako celý G+ :-)
  • alek napsal(a):

Je to takový společný projekt s hraotruny.cz, ale spíš to skomírá jako celý G+ :-)

No škoda toho, ale podla mňa G+ neskomíra, skôr veľa ľudí ešte neobjavilo jeho výhody :)
  • Mně se pořád moc líbí, v poslední době (s tím jak mě štve facebook) se k němu zase vracim - ale jen pracovně. Sám za sebe píšu vlastně pravidelně jen na Twitter - to je můj favorit.
  • No zpět k webu, právě jsem trochu překpal kategorie tady ve foru, aby nebyly duplikace apod. Tak doufám, že jsem něco nerozbil :-)
  • Chcel by som sa spýtať, bolo by možné, aby sa úvodný príspevok zobrazoval na každej stránke diskusie? Napríklad v bodovacej hre by sa hodilo, keby som si pre prezretie pravidiel nemusel klikať vždy na prvú stránku.
  • upraveno 27. října 2012
    Taky mě to začíná pěkně rušit. :(

A dotaz- na co je to "nahlásit" pod jménem u komentářů?
  • Arutha2321 napsal(a):

Chcel by som sa spýtať, bolo by možné, aby sa úvodný príspevok zobrazoval na každej stránke diskusie? Napríklad v bodovacej hre by sa hodilo, keby som si pre prezretie pravidiel nemusel klikať vždy na prvú stránku.

Zatim nevim jak, ale mám na seznamu.
    A dotaz- na co je to "nahlásit" pod jménem u komentářů?
    Když chceš, aby si nějakého příspěvku všiml admin a případně ho smazal - spam, nějaké napadání uživatelů ad.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Já to v bodování zatím řeším tak, že mám první stránku otevřenou v novém panelu a když se chci podívat, tak jen rychle překliknu.

Místnímu velení a akčnímu týmu děkuji za přesun smajlíků nahoru.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 27. října 2012
    Tak už by se měla hlavička diskuze zobrazovat na každé stránce ;)
  • Ještě jeden dotaz- na původním webu se mi jinými uživateli editované příspěvky přičítaly jako "nové" a pokud byly na poslední stránce, vyhodilo mne to v diskusi právě na ty upravované. Ještě jsem nepostřehla, jak je to tady- abych v případě úpravy "o něco nepřišla". 8-?
  • alek napsal(a):

No ale hafo puvodnich z clanku bylo dost zkraceno, proto ta moje uvaha. Uvidime.

No ved pockaj, kym niekto nenapise fakt dlhu poviedku :)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 28. října 2012
    Neuvažujete o tom, že by všichni uživatelé měli defaultně nastavený nějaký univerzální avatar, dokud si sami nenastaví svůj? Třeba nějaký jiný obrázek havrana nebo logo "icefire" nebo nějakou postavičku jako byla na starém webu. Takhle je to v diskuzích divně matoucí.
  • upraveno 28. října 2012
    Chci vám po pár dnech říct: DOBRÁ PRÁCE PÁNOVÉ Díky za ni!!!
  • ;-)
    Nevada napsal(a):

Neuvažujete o tom, že by všichni uživatelé měli defaultně nastavený nějaký univerzální avatar, dokud si sami nenastaví svůj? Třeba nějaký jiný obrázek havrana nebo logo "icefire" nebo nějakou postavičku jako byla na starém webu. Takhle je to v diskuzích divně matoucí.

Dobrý nápad, mrknu na to, jestli by to šlo.

• Tak co třeba něco takového? http://vanillicon.com/
  • to je myslím, slušný nátlak na miestných, aby si zvolili svoj avatar. inak patria boltonovcom :)
  • No ještě je druhá varianta, že tam nasadím jeden fixní, třeba
    image
    Ale tohle se mi docela zalíbilo a je to opravdu unikátní pro každého - a navíc to může mít ten nutící efekt :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Je to knoflík, oči v obličeji nebo prasečí rypáček?
  • No docela to připomíná můj stav po včerejší návštěvě Fan City. :-D
    Stížnosti vlastně prosím směřujte na Nevadu :-D
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    alek napsal(a):

Stížnosti vlastně prosím směřujte na Nevadu :-D

To není stížnost, ale otázka : ) Obrázek se mi líbí, ale nevím, co to je.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Miss Utahraptor napsal(a):

Ještě jeden dotaz- na původním webu se mi jinými uživateli editované příspěvky přičítaly jako "nové" a pokud byly na poslední stránce, vyhodilo mne to v diskusi právě na ty upravované. Ještě jsem nepostřehla, jak je to tady- abych v případě úpravy "o něco nepřišla". 8-?

Tady systém vůbec neupozorňuje na editnutý příspěvek. Mně to přijde lepší, protože často edituju příspěvek i 3krát jen třeba kvuli gramatickým chybám apod. :)
    Mam problem.. čo sa prehliadača týka tak IE 10 (ano mi osmičkári)
    mam dosť uhnuté čísla nových príspevkov oproti názvu vlákna.. a strášne blbo sa v tom orientuje
  • @Gardien počkať, to sa nedá v osmičke nainštalovať iný prehliadač ? :O
  • da ale ja na IE nedam dopustiť.. naviac nema problem so strankami s ktorými Safari a firefox problem majú
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.