Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
1679111222

Komentáře

• Tak nějak jsem pořád nepřišel na to kde jsou k vidění ty ikony knížek. Označil jsem si co mám přečteno a přesto ani u sebe ani u ostatních na profilu nevidím ikonky knížek :(
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 30. října 2012
    @Everett Young: Není to vidět v profilu, ale v diskuzích pod nickem, vedle odkazu "nahlásit". Teď je u Tebe taky nevidím. Zkus si to v nastavení několikrát uložit. Mně to taky fungovalo až po třetím uložení. Případně zkus F5.
  • Zůstat přihlášen nonstop u všech je Alekův tajný sen. Neberte mu ho. :-)
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 30. října 2012
  • Co se týče uživatelského jména- mám ho pořád s mezerou, i když se říkalo, že mezery nepůjdou. Když jsem jí chtěla zkusit zrušit a nechat ji jen u nicku, naskočilo mi po najetí na příslušné políčko červené proškrtnuté kolečko a psát to nechtělo. Chyba na mé straně, nebo to prostě měnit nejde?
  • O.K. už to funguje. A že mám zakázaný nick? To víte, zakázané ovoce chutná nejlépe - ostatně Jaime a Cersei by mohli vyprávět ;)
    Aha, chyba na naši straně (teda předpokládám, že to Alek nechce mít zakázané) -- už to jde?
  • Ano už to vidím i u sebe.Ale hádám že chyba byla spíše někde mezi židlí a klávesnicí než v pluginu.
  • Já tomu nerozumim. Kde je zas problém? Rozlišujte username (bez tyček, mezer apod.) a nickname (tam může být cokoli). Takže jestli chápu, je tam v tom systému díra? Viz @Miss Utahraptor - to by měo být určitě špatně, v username by mezera být neměla, protože pak nebude fungovat mention pomocí @.
  • No, username mi změnit nejde tam mi to ukazuje přeškrtnutý zákaz vjezdu.
  • V pořádku, už jsem i bezmezerná. :D
    @Alek problém byl v tom, že doteď si username nemohli změnit (nebylo to povoleno v configu).
    @Everett Young už by to mělo jít, viz @MissUtahraptor :)
  • Vidíte, funguje to! :-P
  • aha, tak to sorry, nechápu, jak a kdy se to mohlo změnit...
    Dotaz, možná až lama dotaz.
    Kdo se zobrazuje v seznamu "Kdo je online"? Jen ti, kteří se tou dobou opravdu pohybují na webu, nebo i ti, kteří jsou trvale přihlášení a třeba několik hodin tady nejsou? (Ani nevím jestli druhá varianta je vůbec možná, nevyznám se v tom.)
    upraveno 30. října 2012
    Je to naopak dobrý dotaz -- zobrazují se všichni, kteří mají otevřený prohlížeč se záložkou s icefire forem :).
    A ještě jedna věc. Nešlo by, aby se editační tlačítka zobrazovala neustále a ne až když začnu psát příspěvek? To, jak přitom pole pro psaní příspěvku poskočí dolů je dost nepraktické.
  • Vždyt je to hezký. Ty pořád chceš aby člověka něco rozptylovalo a ten systém je tak vychytanej, že ti to nabízí, až když to potřebuješ :-)
    Mě právě rozptyluje, když se mi něco "nečekaně" objeví. Mám ráda, když mají věci svůj pevně daný řád a nic (si) na mě nikde nevyskakuje ;o)
  • a nedalo by sa to nastaviť tak že to vyskoči ale neposunie sa to?
    @alek: proto jsou tam ty uvozovky. Ale je to rušivé a navíc to zdržuje, protože automaticky přestanu psát, když mi stránka najednou cukne. Stejně tak to kolečko skrývající jedinou funkci "opravit" :o)
    Neber to nijak zle, ale popravdě vůbec nechápu proč jsou ty věci skryté, když
    - se to v případě editačních tlačítek stejně okamžitě objeví, i když to člověk nepoužije
    - v případě "opravit" tam stejně trčí něco jiného, co musím navíc rozklinout, když to chci použít
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Tak já se přiznám, že mi to taky docela vadí. Navíc když opravuju, tak to neni vidět vůbec.
  • upraveno 31. října 2012
    To je chyba... a ta má právě prioritu před podobnými úpravami, o kterých navíc nejsem přesvědčen. Editace určitě zůstane, jak je. Sorry, ale přijde mi to jako dobré řešení.

Odskok okna jsem si napsal, ale neumím prostě ted odhadnout náročnost.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • ano! tie prve neviem presne akú emóciu budú vyjadrovať, ale sä cool
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.