Tak nějak jsem pořád nepřišel na to kde jsou k vidění ty ikony knížek. Označil jsem si co mám přečteno a přesto ani u sebe ani u ostatních na profilu nevidím ikonky knížek :(
@Everett Young: Není to vidět v profilu, ale v diskuzích pod nickem, vedle odkazu "nahlásit". Teď je u Tebe taky nevidím. Zkus si to v nastavení několikrát uložit. Mně to taky fungovalo až po třetím uložení. Případně zkus F5.
Co se týče uživatelského jména- mám ho pořád s mezerou, i když se říkalo, že mezery nepůjdou. Když jsem jí chtěla zkusit zrušit a nechat ji jen u nicku, naskočilo mi po najetí na příslušné políčko červené proškrtnuté kolečko a psát to nechtělo. Chyba na mé straně, nebo to prostě měnit nejde?
Já tomu nerozumim. Kde je zas problém? Rozlišujte username (bez tyček, mezer apod.) a nickname (tam může být cokoli). Takže jestli chápu, je tam v tom systému díra? Viz @Miss Utahraptor - to by měo být určitě špatně, v username by mezera být neměla, protože pak nebude fungovat mention pomocí @.
Dotaz, možná až lama dotaz. Kdo se zobrazuje v seznamu "Kdo je online"? Jen ti, kteří se tou dobou opravdu pohybují na webu, nebo i ti, kteří jsou trvale přihlášení a třeba několik hodin tady nejsou? (Ani nevím jestli druhá varianta je vůbec možná, nevyznám se v tom.)
A ještě jedna věc. Nešlo by, aby se editační tlačítka zobrazovala neustále a ne až když začnu psát příspěvek? To, jak přitom pole pro psaní příspěvku poskočí dolů je dost nepraktické.
@alek: proto jsou tam ty uvozovky. Ale je to rušivé a navíc to zdržuje, protože automaticky přestanu psát, když mi stránka najednou cukne. Stejně tak to kolečko skrývající jedinou funkci "opravit" :o) Neber to nijak zle, ale popravdě vůbec nechápu proč jsou ty věci skryté, když - se to v případě editačních tlačítek stejně okamžitě objeví, i když to člověk nepoužije - v případě "opravit" tam stejně trčí něco jiného, co musím navíc rozklinout, když to chci použít
To je chyba... a ta má právě prioritu před podobnými úpravami, o kterých navíc nejsem přesvědčen. Editace určitě zůstane, jak je. Sorry, ale přijde mi to jako dobré řešení.
Odskok okna jsem si napsal, ale neumím prostě ted odhadnout náročnost.
Komentáře
@Everett Young už by to mělo jít, viz @MissUtahraptor :)
Kdo se zobrazuje v seznamu "Kdo je online"? Jen ti, kteří se tou dobou opravdu pohybují na webu, nebo i ti, kteří jsou trvale přihlášení a třeba několik hodin tady nejsou? (Ani nevím jestli druhá varianta je vůbec možná, nevyznám se v tom.)
Neber to nijak zle, ale popravdě vůbec nechápu proč jsou ty věci skryté, když
- se to v případě editačních tlačítek stejně okamžitě objeví, i když to člověk nepoužije
- v případě "opravit" tam stejně trčí něco jiného, co musím navíc rozklinout, když to chci použít
Odskok okna jsem si napsal, ale neumím prostě ted odhadnout náročnost.