Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
191012141522

Komentáře

• Tak co, popojedem? :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    A dodáš k tomu nějaký fishismus? :o)
  • upraveno 1. listopadu 2012
    Co třeba... "Nezajímá mě, co vás trápí, ale jak se to týká mě!" :-)
  • Aleku, jak se ti líbí nové smajlíky? :-)
    A mohl bys je, prosím, všechny doplnit?
  • Smím se zeptat, proč jste rozbily během mé nepřítomnosti smajlíky? Proč se to nepřevádí? :-) ;-) :-D :-P
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    upraveno 1. listopadu 2012
    To byl můj a paulův nápad. Oddělit je, aby ti co chtějí použít textový použili textový :-) a ti co chtějí obrázkový, použily obrázkový :smile:
  • A je to skvělý nápad ;-)
  • aha :-) jsem trochu proti, více vy-víte-kde
  • Heavyho smajle su dle meho gusta - tie dva, co pouzivam, su velmi prehladne a krasne nakreslene :))
    Apropo, vy nemate dnes sviatok? U nas dnes nik nenadava...akurat na pocasie :)
    Nemáme. U nás katolíci nevládnou až tak okatě.
    What? :o))
    A jo táák, já myslela, že reaguješ na tu poznámku o ženských :o)))
    No co k té poznámce o ženských říci... (zasranej) Freud :-)
  • No stokrát raději jsem za náš 28. říjen. Ten svátek má pro mě skutečný smysl. A jelikož jsem vám ho zapomněl připomenout, tak vězte, že 28. října 2006 vzniklo první IF fórum :-)
  • Ja sa tie vase mesiace snad nikdy nenaucim... U nas je to pamatny den, sviatkom je vznik SR, vy ste podedili historiu, my sa snazime najst si novu cestu. Predpokladam, ze vznik CR sviatkom nie je. U nas je sviatkom aj vznik Ustavy
  • No 28. říjen (minulou neděli) je vznik republiky. Je hanba, že to SR neslaví - a to cituji Slováky, které znám, sám bych si netrouf to takto říct.
    slaví mi pripada take zvlastne slovo - vacsina ludi si urobi volno a ani si neuvedomi, preco. U nas je to pamatny den bez volna.
    Ja by som celkovo tie svaitky pekne poskrtala. Mame tusim najviac sviatkov v Europe.Tie mali povodne zmysel, lebo krestania aj pohania mohli oslavovat v spolocenstve xytu udalost a nik ich nehnal na panske.
  • 28. října vzniklo IF fórum a narodila se mi dcera....dvě nejdůležitější události mého života....kecám...jen jedna:-)
  • U nás to lidi bohužel taky většinou berou jen jako den volna. Ale sváteční nádech to má aspoň v politických kruzích, dělaj se vzpomínkový akce, rozdávaj se prezidentská vyznamenání.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
  • A svoji obhajobu opíráš o ničím nepodložené spekulace.. Tohle ti flanker smete se stolu.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.