Heavyho smajle su dle meho gusta - tie dva, co pouzivam, su velmi prehladne a krasne nakreslene :)) Apropo, vy nemate dnes sviatok? U nas dnes nik nenadava...akurat na pocasie :)
No stokrát raději jsem za náš 28. říjen. Ten svátek má pro mě skutečný smysl. A jelikož jsem vám ho zapomněl připomenout, tak vězte, že 28. října 2006 vzniklo první IF fórum :-)
Ja sa tie vase mesiace snad nikdy nenaucim... U nas je to pamatny den, sviatkom je vznik SR, vy ste podedili historiu, my sa snazime najst si novu cestu. Predpokladam, ze vznik CR sviatkom nie je. U nas je sviatkom aj vznik Ustavy
slaví mi pripada take zvlastne slovo - vacsina ludi si urobi volno a ani si neuvedomi, preco. U nas je to pamatny den bez volna. Ja by som celkovo tie svaitky pekne poskrtala. Mame tusim najviac sviatkov v Europe.Tie mali povodne zmysel, lebo krestania aj pohania mohli oslavovat v spolocenstve xytu udalost a nik ich nehnal na panske.
U nás to lidi bohužel taky většinou berou jen jako den volna. Ale sváteční nádech to má aspoň v politických kruzích, dělaj se vzpomínkový akce, rozdávaj se prezidentská vyznamenání.
Komentáře
A mohl bys je, prosím, všechny doplnit?
Apropo, vy nemate dnes sviatok? U nas dnes nik nenadava...akurat na pocasie :)
Ja by som celkovo tie svaitky pekne poskrtala. Mame tusim najviac sviatkov v Europe.Tie mali povodne zmysel, lebo krestania aj pohania mohli oslavovat v spolocenstve xytu udalost a nik ich nehnal na panske.