Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
1101113151622

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Snad vím, kdo jsou moji rodiče :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 1. listopadu 2012
    Člen Hlídky nemá rodinu kromě bratrů z Hlídky. :)

A nezapomeň, že jsem objevil, že otcem Jona Sněha je heavy :)
  • @flanker.27 a vies, ze som si tipla, ze sa ozves :). Ty rejpale
    Idem si po vyhru - sladucku mandlu
    upraveno 1. listopadu 2012
    @Hildegarda Dej si ještě jednu na moje zdraví :)
  • Mám dotaz. Jestli tu už zazněl, tak se omlouvám. Někdy se stane, že někdo přede mnou vložil příspěvek a já na něj reaguji. Vše se zdá OK. Jenže mezi tím tam vložilo pět jiných lidí příspěvky a já je nevidím, pokud neobnovím stránku např. Nejde s tím něco udělat? Díky.
    Myslím, že zaznělo, nicméně se k prosbě připojuji.
  • upraveno 2. listopadu 2012
    Na starém webu se po odeslání příspěvku objevilo upozornění, že mezitím, co jste zprávu napsali a odeslali, někdo jiný něco napsal. A vy jste i viděli co. A měli jste možnost zprávu buďto odeslat nebo ještě upravit. Tady tohle není.
    Stačí, když se hned při vložení příspěvku stránka aktualizuje o to, co bylo vloženo v mezičase.
  • No co si budeme povídat, ono je to spíš o zvyku. Já v tomhle systému vidim docela smysl. když se stránka aktualizuje po odeslání, tak se nové příspěvky označí jako přečtené a v panelu aktualit pak nejsou, což je taky špatně. Vždy je to něco za něco.
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Hele, nepřehnali jste to nějak s tou kombinací animovaných smajlíků? Ať už je napíšu jakkoliv (dvojtečka-pomlčka-závorka, dvojtečka-závorka, dvojtečka-o-závorka), tak se mi vždycky promění v nějaký animovaný nesmysl. Nešla by aspoň jedna varianta nechat jako normální textové? Jestli je přestanu používat, tak bude za chvíli uražená polovina fóra...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Moment - kde je ten problém? Keď dáš normálneho smajla ako dvojbodka a zátvorka a pod. malo by to dať normálneho smajla.. Takto: :( :D

Nie sú animované
    Jediný můj požadavek byl, aby to prostě fungovalo standardně. Nechci tu nějakou dvojkolejnost, kdy někdo bude mít textové a jiný obrázkové (to mi přijde opravdu jako matoucí nesmysl). Vyhověli jsme myslím v tom, že jste si zvolili ty umírněné obrázkové. Pojdme už smilegate uzavřít, prosím. A myslím, že míň smajlíků (pokud se někomu nelíbí) obecně prospěje. Já s nimi taky čím dál víc šetřím.
  • Animované jsou nejlepší!!! :D

Gepeto: vážně? :D
  • @Branislav 'Gepeto':Ide o to že nevada je team potter a nie voldemort.. čili robi nosovych smailov
    Já si z tebe prdelku nerobím. Ale ti tvoji moc textově nevypadali :D.

edit: když dám "označit vše jako přečtené", tak to nefunguje. Pořád mám na pravé liště přes 3000 nečtených zpráv u obrázků :D.
  • Aaaaa... jasné! Už to chápu :D. =D
  • Takže hlásím, že jsme se zbavili toho problikávání button baru. Také jsem zrušil takový ten popover, když jste přejížděli na homepage po jednotlivých diskuzcíh. Na dotykových zařízeních to pak znamenalo dvě kliknutí, abyste diskuzi otevřeli. No vopruz...
  • paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 2. listopadu 2012
    Další výhoda je, že už se zobrazuje buttonBar i při editaci příspěvku :) (alespoň mně)
    @Nevada už můžeš používat -- :o) (měl jsem tam jeden nechtěný bug)
    dík
  • Jen jsem tim chtěl říct, že každý systém je prostě postavený trochu jinak. Na prvním foru IF to nebylo vůbec, na minulem webu to nějak fungovalo atd. Tohle má také svůj smysl, i když ho třeba na první pohled nevidíte. Jen jsem prostě opatrnej před podobnými velkými zásahy rychle a nepromyšleně (smajlíci mě vyléčili :-)
    Tak určitě to nějakej smysl má =D
  • No má, já docela ocenuju, že se mi vlastně nemůže stát, že bych nějaký příspěvek minul. Pořád tam bude svítit oranžovej tuplik. A taky to zabranuje těm dvojitě odeslaným příspěvkům.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.