Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
18911131422

Komentáře

• Můj oblíbený je ten "mad". :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pokud už animované smajlíky, tak bych taky hlasovala pro heavy_headův návrh.
  • upraveno 1. listopadu 2012
    Monteho smajlíci jsou originální. Heavy je jen někde skopčil...nudá...

• paulczpaulcz zima se blíží
    upraveno 1. listopadu 2012
    Tak je tu ten headův návrh (mělo by se projevit restartem prohížeče nebo promazáním cache) + můžete používat smajlíky i v podobě ":-)", pokud chcete použít obrázkového smajlíka, tak otevřením "smajlíkové" nabídky -- např :smile: :grin: atd.
    btw - proč máte pořád pocit, že jasné vyjádření názoru je rovnou výzvou k boji? Mám na mysli tu rodovou příslušnost, ale obecně se tohle nechutně šíří celým internetem. Pokud člověk nepřipojí patnáct smajlíků, tři omluvy, dvakrát nezdůrazní IMHO a na závěr neslíbí, že spáchá harakiri, pokud se někoho čirou náhodou dotkne, tak všichni berou obyčejné vyjádření jako osobní útok a dotyčného jako zlého uzurpátora, kterému jde minimálně o cílené urážení, ale nejčastěji o ovládnutí vesmíru. (psáno s nadsázkou, pro ty citlivější)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Monte: To je škoda. Mohli jsme dělat frakce a bojovat proti těm ostatním, přebíhat a nechat se přetahovat.....:-)
    Mohli jsme mít skupiny - zlodějský krakatice, namyšlený lvy, prostoduchý jeleny, nudný zlovlky, nadržený sluníčka, hloupý ryby a úžasný draky:-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Pravděpodobně by to skončilo tak, že 75% lidí by bylo u stárků, a zbytek by byl u Martellů a Greyjoyů. :D Ostatní by zely prázdnotou.
  • Fakt jo? To já bych byl u Targaryenů nebo Lannisterů...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já bych chtěla značku Zdi. Přece bych si ke svému avataru nemohla dát Starky...
  • Já budu Stark i Lannister. No a co? :-)
  • Krisa: Ty už by sis hlavně do profilovýho obrázku mohla dát ženskou...:-) A vůbec ženský... nepatřej na zeď ale do prádelny nebo vyšívarny (dobrý slovo, co?)
    Head: Tak odpovídá to tvojí nátuře, ne?
    No a právě že nic.
    Chmur: Huš! Nebo si pořídím virtuální radikální feministku bojovnici :)
  • Chmur: Ups, dneska jsme nějaké pichlavé, že?
    To je tou jeho zpropadenou náturou. :grin:
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Další výlev feministického ega... Oh, promiň, Loreto...
  • Bonemínu z Asterixe neznám....moment najdu si ji na googlu...Pěkná...Tvoje alter ego?:-)
    Krisa:
    flanker.27: Já dneska strašně blbě a málo spala, takže vysvětlování dnes prosím pomocí palice. Čtvrtek nedávám! Hlasuji za zrušení čtvrtka!
  • Souhlas s Krisou, čtvrtek fuj!
    Jinak se projevím jako naprostý idiot, jak se tam ti smajlící strkají? Umím jenom ty klasické, ale abych stvořila krutioka, to ani náhodou. Jinak samozřejmě hlasuju pro headovu verzi :-)
  • Smailíky jsou fajn, ale nebyla by vysvětlivka, který co znamená? Já používám tak 3 typy a nejspíš u toho zůstanu...
    Středa je horší to mám až do šesti :)
    Zkrátka takhle si představuju tu virtuální feministickou bojovnici
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.