Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire

Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.

Read the full story here

13468922

Komentáře

• GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Jéé... Máme farebné ikonky :) Ďakujééééém
  • A na androidu je google chrome? Ten pro ipad je ok. Ono to jako spadne?
  • alek napsal(a):

A na androidu je google chrome? Ten pro ipad je ok. Ono to jako spadne?

Na androide je to komplikované ... Chrome je až od 4.0 alebo 4.1. Ja tam mám proste "internetový prehliadač". Andriod verzia 2.3.5.
    A presne ako vravíš, načítava sa a potom to spadne.
  • Hergot. Chvíli se tady neobjevím (no dobře možná to bylo pár měsíců) a málem jsem to tu nepoznal. Btw moc pěkný web. Jen jedna maličkost - zkoušel jsem sem nahrát můj starej profilovej obrázek v png formátu a místo jěj je tady vidět jen šedá čmouha. Do dvou mega se vejde a žádný omezení na pixely tady snad není... nebo se pletu?
  • @ZoiD niekto tu písal že .png formát nie je zatiaľ podporovaný :)
  • @Mrcel17 Aha. Díky. Těch 7 stránek komentů se mě nechtělo zatím pročítat ;;)
  • jop, s formáty krom jpg je trochu problém a momentálně nevíme proč :-)
  • Bratrstvo Noční hlídky je další novinka.
  • Ano, zahráli jsme na přání heada :-) díky za dobrý tip. Jen mě zatím nenapadl lepší název, jak zapojit i sesterstvo :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Společenství Noční hlídky? Ale u mě osobně je i bratrstvo O.K.
  • Sesterstvo by byla jasná diskriminace. :-)
  • heade, kdy už se necháš vyfotit?
  • Nechci dopadnout jako ty. :-)
  • :-) já ti tam ten obrázek snad sám nasadim, nějak mě to irituje.
  • Stejně se spoustě lidí avatary nezobrazují. :-)
  • spoustě jsou dva, pokud vim :-)
    heavy - poslouchej lorda velitele! ;o)
  • Já mu naslouchám velmi pozorně a ve spoustě věcí se shodneme. :-)
    Nějakou ikonku by sis fakt pořídit mohl. Taky mě to irituje :o))
  • Áá, nové smajlíky, tieto sú od dosť lepšie. Vďaka :)
  • Vy jste jako vosy. :-))
  • ja už viem akú si dám ikonku... ale ľudí to bude pliesť
    Mimochodem - tady na fóru nebude u posuvníku (šipky nohoru-dolů) ta prostřední varianta (bublina),která najede mezi text a diskuzi?
  • Prijde mi ze tady to nema vyznam, pac uvodni texty tu byvaji vetsinou kratke.
    O.K. I když nemálo původních diskuzí má úvodní texty dost dlouhé. A nově třeba bodovací hra.
    Nevada napsal(a):

A ještě jeden poznatek. Když uložím nový příspěvek, tak se mi zařadí pod poslední přečtený. Ale až po aktualizaci stránky zjistím, že tam třeba přibylo 5 nových a teprve pak se za ně "přesune" ten můj post. Dělám něco špatně

Je to chyba jen u mne?
  • Nebyl by odkaz na toho Rhaegara drnkálistu, co běhá na úvodní stránce? Já už ten obrázek někde viděla a nemůžu si vzpomenout kde. :)
  • No ale hafo puvodnich z clanku bylo dost zkraceno, proto ta moje uvaha. Uvidime.

Mne dela to samy, tezko rict jestli je to chyba... Bych skoro rek, ze to je zamer toho systemu, ze pri odeslani neprenacte celou stranku.
  • upraveno 27. října 2012
    MU : Nech sa páči :)
  • Zmínka na FB HBO http://www.facebook.com/hraotruny/posts/280443875409362 Potěšilo :-) Tak pokud ještě nesledujete, je na čase. Vhodnější FB stránka nebude, respektive já ji určitě spravovat nehodlám. Nadále chci spíš využívat Twitter a web je připraven na to, že budeme také více využívat YouTube a možná Pinterest. Snad to brzy vše dokopu, teď se soustředíme na nějaké ty chybky a vaše připomínky.
  • Mrcel17: Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.