Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
1246722

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ještě jednou se ptám na ty mapy. Je to jen moje hloupost, nebo na ně nevede ze záložky svět žádný odkaz?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • OMG! Všechno je tak jiné a nevím, co dřív :D.
  • Přemýšlím, jaký si mám dát nový avatar, když starý jsem ztratil a nevím, odkud jsem ho vlastně sebral.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @alek+@Mrcel17: Nějak mi to uniklo, ještě se pořád zorientovávám v nové realitě. :)
  • Teraz som objavil jednu maličkú chybu. Na 404error page je napísané toto :
    "Stránka nebyla nenalezena" :) ( alebo že by v češtine uzákonili dvojitý zápor ? ;) )
  • @Alek, ešte jedna vec. keď si čítam nové príspevky pod diskusiou A, tak priamo odtiaľ neviem prejsť do inej diskusie napr. B (podľa kritéria, že kde sú nové príspevky). Vždy musím kliknuť na nové príspevky (pričom to mi nijak neindikuje, že sú nejaké nové) a až potom vidím v ktorej diskusii pribudlo niečo nové.
    Až po přihlášení na druhém počítači se mi označila veškerá pošta jako nepřečtená. Mám co dělat, abych to naklikala jako přečtené :o)

P.S. Kontrola pravopisu mi na jiném PC funguje (Firefox 13.0.1). Nebo už to Alek zprovoznil?
  • Uff, uff, asi jsem mimoň, ale pečlivě jsem všechny příspěvky označila jako přečtené a stejně mi vpravo vyskakuje třeba 3110 neořečtebých komentářů v topicu Odkazy.
    Jinak jsem zmatená jak lesní včela, ale snad se to spraví. Je to totiž krása.
  • paulczpaulcz zima se blíží
  • @brbr tie neprečítané komentáre si budeš musieť poctivo odklikať :)
  • upraveno 26. října 2012
    Jsem od přírody konzervativní člověk, který nemá rád změny, ale tahle mi přijde moc prima a to hlavně co se rychlosti týče :) Dnům, kdy jsem klikla na icefire záložku a celý počítač se zasekl, aby se mi web mohl načíst (takhle brutálně se to stávalo sice asi jen při prvním otevírání stránky ten den, ale stejně) odzvonilo! Tadá :) Je to moc pěkné :) Musím si zvyknout, ale myslím, že to půjde :) Smajlíci se mi celkem líbí, ale jsem zvyklá používat dvojtečku a závorku a u toho asi zůstane (no jo, konzerva). Děkuji autorům za úsilí, které do toho vložili :)
    Edit: Havran, který označuje nové příspěvky je super!!
  • hm dobry jen si musim trosku zvyknout :(|) ^:)^
  • Kdo stojí za tím krásným designem? Nebo to byla týmová práce? Hrozně se mi líbí, zdá se mi to tu teď takové, jak to jenom říct, útulnější :)
  • Tým je vypsán v patičce ;-) a já za něj děkuju.
    Monte vytvářel grafické prvky, alek styloval a já jsem kritizoval :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :\">
  • Monte, pěknej avatar ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To já tu tak různě zkouším. :>
  • V některých diskusích mi zmizely komentáře. Teď jsem se chtěla mrknout na svůj seznam záporáků v příslušném topicu a můj koment se vypařil, ačkoli reakce na něj zůstaly. To samé v tématu Oblíbené místo (nebo jak se to jmenuje)- komentář chybí, reakce na něj jsou.
  • Ještě jeden dotaz mírně zaostalé (snad poslední). Kde se přihlašuje, když nechci přes tu růžovou stránku (předpokládám, že tam nebude navždy)? Nějak to nemůžu najít.
    Dík moc.
  • Děkuji za modernizaci mých oblíbených stránek.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.