Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire

Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.

Read the full story here

1246722

Komentáře

• flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Ještě jednou se ptám na ty mapy. Je to jen moje hloupost, nebo na ně nevede ze záložky svět žádný odkaz?
  • Nevada napsal(a):

Mimochodem - že u sebe nevidím zobrazené ikonky přečtených knih je asi záměr a ne chyba, že?

podľa ikoniek si tanec ešte nedočítala?
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Pořád, pořád... Mám před sebou posledních 200 stránek -
    Quentyn se právě domluvil s Otrhaným princem na krádeži draka. Dobře mu tak. Byla to stejně notně otravná postava
    . Snad to tenhle víkend dám. A už na mě navíc tlačí další zájemci o četbu :)
  • flanker.27 napsal(a):

Ještě jednou se ptám na ty mapy. Je to jen moje hloupost, nebo na ně nevede ze záložky svět žádný odkaz?

http://www.icefire.cz/svet/geografie/mapy/ Jak jsem psal, to menu budu o víkendu doplňvat a vůbec upravovat obsah. Nemá smysl tam mít položku v menu, když by tam byl teď jeden článek. Těch věcí bude mnoehm víc.
  • flanker.27 napsal(a):

Alek o tom už sem niekde písal, že to tam plánuje dať :)
  • OMG! Všechno je tak jiné a nevím, co dřív :D.
  • Přemýšlím, jaký si mám dát nový avatar, když starý jsem ztratil a nevím, odkud jsem ho vlastně sebral.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @alek+@Mrcel17: Nějak mi to uniklo, ještě se pořád zorientovávám v nové realitě. :)
  • Teraz som objavil jednu maličkú chybu. Na 404error page je napísané toto :
    "Stránka nebyla nenalezena" :) ( alebo že by v češtine uzákonili dvojitý zápor ? ;) )
  • @Alek, ešte jedna vec. keď si čítam nové príspevky pod diskusiou A, tak priamo odtiaľ neviem prejsť do inej diskusie napr. B (podľa kritéria, že kde sú nové príspevky). Vždy musím kliknuť na nové príspevky (pričom to mi nijak neindikuje, že sú nejaké nové) a až potom vidím v ktorej diskusii pribudlo niečo nové.
    Až po přihlášení na druhém počítači se mi označila veškerá pošta jako nepřečtená. Mám co dělat, abych to naklikala jako přečtené :o)

P.S. Kontrola pravopisu mi na jiném PC funguje (Firefox 13.0.1). Nebo už to Alek zprovoznil?
  • Přemýšlím, jaký si mám dát nový avatar, když starý jsem ztratil a nevím, odkud jsem ho vlastně sebral.
    Mám ti ho najít?
    "Stránka nebyla nenalezena" ( alebo že by v češtine uzákonili dvojitý zápor ? )
    :-)
    sarven napsal(a):

@Alek, ešte jedna vec. keď si čítam nové príspevky pod diskusiou A, tak priamo odtiaľ neviem prejsť do inej diskusie napr. B (podľa kritéria, že kde sú nové príspevky). Vždy musím kliknuť na nové príspevky (pričom to mi nijak neindikuje, že sú nejaké nové) a až potom vidím v ktorej diskusii pribudlo niečo nové.

Od toho je v sidebaru ten box nejnovější komentáře a to číslo pak ukazuje nové komenty.
    Nevada napsal(a):

Až po přihlášení na druhém počítači se mi označila veškerá pošta jako nepřečtená. Mám co dělat, abych to naklikala jako přečtené :o)

P.S. Kontrola pravopisu mi na jiném PC funguje (Firefox 13.0.1). Nebo už to Alek zprovoznil?

Mi povidej, já toho mam taky hafo :-)

pravopis jsem zatim neřešil, páč me jde.
  • Uff, uff, asi jsem mimoň, ale pečlivě jsem všechny příspěvky označila jako přečtené a stejně mi vpravo vyskakuje třeba 3110 neořečtebých komentářů v topicu Odkazy.
    Jinak jsem zmatená jak lesní včela, ale snad se to spraví. Je to totiž krása.
  • paulczpaulcz zima se blíží
    Mrcel17 napsal(a):

Teraz som objavil jednu maličkú chybu. Na 404error page je napísané toto :
    "Stránka nebyla nenalezena" :) ( alebo že by v češtine uzákonili dvojitý zápor ? ;) )

Opraveno :)

• @brbr tie neprečítané komentáre si budeš musieť poctivo odklikať :)
    Nevada napsal(a):

pravopis jsem zatim neřešil, páč me jde.

Aha, díky. Takže to bude verzí prohlížeče.
  • alek napsal(a):

Přemýšlím, jaký si mám dát nový avatar, když starý jsem ztratil a nevím, odkud jsem ho vlastně sebral.
    Mám ti ho najít?

Né, díky, už se našla dobrá duše. :-)

• upraveno 26. října 2012
    Jsem od přírody konzervativní člověk, který nemá rád změny, ale tahle mi přijde moc prima a to hlavně co se rychlosti týče :) Dnům, kdy jsem klikla na icefire záložku a celý počítač se zasekl, aby se mi web mohl načíst (takhle brutálně se to stávalo sice asi jen při prvním otevírání stránky ten den, ale stejně) odzvonilo! Tadá :) Je to moc pěkné :) Musím si zvyknout, ale myslím, že to půjde :) Smajlíci se mi celkem líbí, ale jsem zvyklá používat dvojtečku a závorku a u toho asi zůstane (no jo, konzerva). Děkuji autorům za úsilí, které do toho vložili :)
    Edit: Havran, který označuje nové příspěvky je super!!
  • Díky!
    brbr napsal(a):

Uff, uff, asi jsem mimoň, ale pečlivě jsem všechny příspěvky označila jako přečtené a stejně mi vpravo vyskakuje třeba 3110 neořečtebých komentářů v topicu Odkazy.
    Jinak jsem zmatená jak lesní včela, ale snad se to spraví. Je to totiž krása.

Tohle se nespraví, buďme rádi, že ten boxík nejnvjěší koemntáře máme, původně tu vůbec neměl být. Tohle je maximum co jsme zvládli. Tuhle drobnost jsme netušili, ale stejně nám přijde lepší to zachovat takhle než to z cela zrušit. Časem si stejně vše oklikáte a pak to bude fachat ok.

Nevada: no já mám teda Chrome ale jde to tam.
  • hm dobry jen si musim trosku zvyknout :(|) ^:)^
  • Kdo stojí za tím krásným designem? Nebo to byla týmová práce? Hrozně se mi líbí, zdá se mi to tu teď takové, jak to jenom říct, útulnější :)
  • Tým je vypsán v patičce ;-) a já za něj děkuju.
    Monte vytvářel grafické prvky, alek styloval a já jsem kritizoval :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    :\">
  • Monte, pěknej avatar ;-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    To já tu tak různě zkouším. :>
  • V některých diskusích mi zmizely komentáře. Teď jsem se chtěla mrknout na svůj seznam záporáků v příslušném topicu a můj koment se vypařil, ačkoli reakce na něj zůstaly. To samé v tématu Oblíbené místo (nebo jak se to jmenuje)- komentář chybí, reakce na něj jsou.
  • Ještě jeden dotaz mírně zaostalé (snad poslední). Kde se přihlašuje, když nechci přes tu růžovou stránku (předpokládám, že tam nebude navždy)? Nějak to nemůžu najít.
    Dík moc.
  • Děkuji za modernizaci mých oblíbených stránek.
    Miss Utahraptor napsal(a):

V některých diskusích mi zmizely komentáře. Teď jsem se chtěla mrknout na svůj seznam záporáků v příslušném topicu a můj koment se vypařil, ačkoli reakce na něj zůstaly. To samé v tématu Oblíbené místo (nebo jak se to jmenuje)- komentář chybí, reakce na něj jsou.

Podivné, můžeš dát odkaz na konkrétní stránku v diskuzi, kde jsou reakce na tvůj zmizelý komentář?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.