Teraz som objavil jednu maličkú chybu. Na 404error page je napísané toto : "Stránka nebyla nenalezena" :) ( alebo že by v češtine uzákonili dvojitý zápor ? ;) )
@Alek, ešte jedna vec. keď si čítam nové príspevky pod diskusiou A, tak priamo odtiaľ neviem prejsť do inej diskusie napr. B (podľa kritéria, že kde sú nové príspevky). Vždy musím kliknuť na nové príspevky (pričom to mi nijak neindikuje, že sú nejaké nové) a až potom vidím v ktorej diskusii pribudlo niečo nové.
Uff, uff, asi jsem mimoň, ale pečlivě jsem všechny příspěvky označila jako přečtené a stejně mi vpravo vyskakuje třeba 3110 neořečtebých komentářů v topicu Odkazy. Jinak jsem zmatená jak lesní včela, ale snad se to spraví. Je to totiž krása.
Jsem od přírody konzervativní člověk, který nemá rád změny, ale tahle mi přijde moc prima a to hlavně co se rychlosti týče :) Dnům, kdy jsem klikla na icefire záložku a celý počítač se zasekl, aby se mi web mohl načíst (takhle brutálně se to stávalo sice asi jen při prvním otevírání stránky ten den, ale stejně) odzvonilo! Tadá :) Je to moc pěkné :) Musím si zvyknout, ale myslím, že to půjde :) Smajlíci se mi celkem líbí, ale jsem zvyklá používat dvojtečku a závorku a u toho asi zůstane (no jo, konzerva). Děkuji autorům za úsilí, které do toho vložili :) Edit: Havran, který označuje nové příspěvky je super!!
V některých diskusích mi zmizely komentáře. Teď jsem se chtěla mrknout na svůj seznam záporáků v příslušném topicu a můj koment se vypařil, ačkoli reakce na něj zůstaly. To samé v tématu Oblíbené místo (nebo jak se to jmenuje)- komentář chybí, reakce na něj jsou.
Ještě jeden dotaz mírně zaostalé (snad poslední). Kde se přihlašuje, když nechci přes tu růžovou stránku (předpokládám, že tam nebude navždy)? Nějak to nemůžu najít. Dík moc.
Komentáře
"Stránka nebyla nenalezena" :) ( alebo že by v češtine uzákonili dvojitý zápor ? ;) )
P.S. Kontrola pravopisu mi na jiném PC funguje (Firefox 13.0.1). Nebo už to Alek zprovoznil?
Jinak jsem zmatená jak lesní včela, ale snad se to spraví. Je to totiž krása.
Edit: Havran, který označuje nové příspěvky je super!!
Dík moc.