Mně se pořád moc líbí, v poslední době (s tím jak mě štve facebook) se k němu zase vracim - ale jen pracovně. Sám za sebe píšu vlastně pravidelně jen na Twitter - to je můj favorit.
Chcel by som sa spýtať, bolo by možné, aby sa úvodný príspevok zobrazoval na každej stránke diskusie? Napríklad v bodovacej hre by sa hodilo, keby som si pre prezretie pravidiel nemusel klikať vždy na prvú stránku.
Ještě jeden dotaz- na původním webu se mi jinými uživateli editované příspěvky přičítaly jako "nové" a pokud byly na poslední stránce, vyhodilo mne to v diskusi právě na ty upravované. Ještě jsem nepostřehla, jak je to tady- abych v případě úpravy "o něco nepřišla". 8-?
Neuvažujete o tom, že by všichni uživatelé měli defaultně nastavený nějaký univerzální avatar, dokud si sami nenastaví svůj? Třeba nějaký jiný obrázek havrana nebo logo "icefire" nebo nějakou postavičku jako byla na starém webu. Takhle je to v diskuzích divně matoucí.
Mam problem.. čo sa prehliadača týka tak IE 10 (ano mi osmičkári) mam dosť uhnuté čísla nových príspevkov oproti názvu vlákna.. a strášne blbo sa v tom orientuje
Komentáře
A dotaz- na co je to "nahlásit" pod jménem u komentářů?
Místnímu velení a akčnímu týmu děkuji za přesun smajlíků nahoru.
mam dosť uhnuté čísla nových príspevkov oproti názvu vlákna.. a strášne blbo sa v tom orientuje