Hra o trůny 5x09 - Tanec draků - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/icefire.png)
Stannis stojí před těžkým rozhodnutím. Jon se vrací na Zeď. Mace navštěvuje Železnou banku. Arya narazí na někoho z minulosti. Dany neochotně přihlíží tradičním atletickým oslavám. Scénář: David Benioff & D.B. Weiss Režie: David Nutter
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
To už jí ani prsa nezachrání.
Stannis: "Takže jsem všechny ty lidi upálil zbytečně?"
Mell: "Eh...no... kozy?"
=D
tak to nic moc. Popravdě jsem čekal
.
.
.
hááááháháhá :D
@panama46 Je hrozně zajímavé, jak termín "obyčejný divák" používají nejvíce režiséři a scénáristé, kteří se snaží zakrýt vlastní neschopnost. Takový Troška má obyčejného diváka pořád plnou hubu (a podle toho jeho tvorba taky vypadá).
Doufám jen, že se nedočkáme nějakého ultra failu jako byla kotva nebo kovadlina v bitvě o Zeď
Rozhodli se proto že obsadí 3 nesympatický courky, v podobě holkokluka, pak nějaký novozélandský rugbistka a třetí.. já si ani nepamatuju jak ta třetí vypadala.. (?)
Prej že se S. zapalujou lejtka :-D :-D :-D :applause: .
Dorne: ať už měli na rozvíjení tamních slátanin času jakkoliv málo, tak triviální chyby v logice a naprosto odfláknuté provedení bojové scény J. a B. versus tři coury je na facky jak pro čtenáře, tak pro i ty nejobyčejnější diváky, to se na mne nezlobte.
Temnota pokryla svět a hrdina, Azor Ahai, byl vyvolen aby proti ní bojoval. Aby mohl bojovat s temnotou, Azor Ahai potřeboval ukovat meč hrdinů. Pracoval 30 dní a 30 nocí než bylo dílo hotovo. Avšak když meč schladil ve vodě, rozpadl se. Azor Ahai se však nenechal odradit a začal znovu kovat.
Podruhé mu práce trvala 50 dní a 50 nocí a výsledný meč byl lepší než ten předtím. Tentokrát pro schlazení chytil lva a vrazil mu jej přímo do srdce, ale ocel se znovu rozpadla.
Potřetí pracoval s těžkým srdcem, protože věděl, co musí udělat pro dokončení meče. Trvalo mu 100 dní a 100 nocí, než ho doknočil. Tentokrát zavolal pro svoji ženu, Nissa Nissa, a požádal ji, aby odhalila svá ňadra. Proklál svým mečem její srdce, její duše prostoupila ocel a byl stvořen Světlonoš.