Představení TV kritikům
Každoročně se koná několik tiskových konferencí pro Televizní asociaci kritiků. HBO nemohlo na této zimní se svým největším hitem chybět. Článek obsahuje i popis 15minutové ukázky, nové obrázky, datum premiéry atd.
Každoročně se koná několik tiskových konferencí pro Televizní asociaci kritiků. Jde o jakési tržiště, kde se představují TV projekty. HBO nemohlo na této zimní se svým největším hitem chybět. Byla to i příležitost pro setkání...
Číst celý článek zde
Každoročně se koná několik tiskových konferencí pro Televizní asociaci kritiků. Jde o jakési tržiště, kde se představují TV projekty. HBO nemohlo na této zimní se svým největším hitem chybět. Byla to i příležitost pro setkání...
Číst celý článek zde
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
http://www.tvsquad.com/2011/01/07/game-of-thrones/.
(a catelyn vypada furt divne)
Vzhledově možná, ale podle těch trailerů a ohlasů jí hraje skvěle. To větší neznámá je imo Cersei.
Bojí se reakcí typu, „není to Pán prstenů“.
To snad musí být jasné každému, že televizní produkce, byť HBO, si nemůže dovolit mega bitevní scény jako špičková Hollywoodská produkce. Navíc bitvy zrovna nejsou to, čím je pro mě Píseň tak skvělá.
Jinak mě potěšila novinka o flashbackách, čím víc, tím líp. A taky mě rozesmála poznámka Martina: "Většina spisovatelů se pachtí s knihami roky a nikdo se o ně nezajímá." Napadá mě, jestli to autor nemyslel i dvojsmyslně. :-D
Napadá mě, jestli to autor nemyslel i dvojsmyslně. :-D
To bude jistě jen tím mým neobratným překladem :-)
To jako fakt? Oni to "zestruční"? :o(
Ve skutečnosti se Brandon sám uškrtí. Upálen v trůnním sále je lord Rickard Stark, jeho otec. Lepší? ;-)
Ve skutečnosti se Brandon sám uškrtí. Upálen v trůnním sále je lord Rickard Stark, jeho otec. Lepší? ;-)
Mnohem :o))
Já se lekla, že to z důvodu množství postav skutečně strouhnou. Ono by pak Jaimeho "vyznání" v Řekotočí nebylo tak působivé. Stejně jako Neddovo připojení se k rebelii.
Za flashbacky jsem taky ráda. A teprve teď jsem si pořádně prohlédla fotky. Fííí :o)
Edit pořád si nemůžu zviknout na že Jaime vypadá jak Kapitán ( ten plášť :D)
Ale dívat se, minimálně na jeden díl, stejně budu.
Pírko: Je dobře, že někdo chladí ty naše vášně, díky ;-) Ale co se týče GRRM, ten si nemůže stěžovat, je to producent a dle toho je taky příslušně nadšen... A stejně mi pořád vrtá hlavou, jak si vy (je vás víc) představujete takovýho Sandora či Jaimeho. Pro mě vypadaj v trailerech ok, Jaime namyšlený hezounek odpřírody, Sandor znetvořený docela solidně - fakt by měl být podle vás ještě víc? Od jisté úrovně zošklivení by to mohlo imo spíš působit komicky, nahánět strach se dá i jinak než vzhledem - a spíš to je velká neznámá.
tak žádný seriál ani film nebudu nikdy tak dobrý jako kniha
Hmm, to je věta do pranice. Ale chápu, jak to asi myslíš, tak nebudu šťourat (i když by se to dalo hezky vyvrátit třeba na LOTROvi :-)
A důkaz místo slibů, foto z natáčení. :-)
A nevím, co chcete uvádět na filmovém LotRovi za příklad, je to sice nadprůměrně natočený film, ale na knihu to pořád nemá. Knižní předlohu nelze nikdy filmem plně nahradit, ale to je snad každému jasné.
no jasně Lotr byl zfilmovaný skvěle ikdyž se přiznám že tolkiena jsem nikdy moc nečetl takže nemůžu říct jestli byl lepši film nebo kniha
IMO se to prostě nedá srovnávat, maximálně prožitek z knihy a filmu a právě ten je třeba pro mě luxusní u obou forem.