Představení TV kritikům

upraveno 27. února 2011 v Seriál Hra o trůny
Každoročně se koná několik tiskových konferencí pro Televizní asociaci kritiků. HBO nemohlo na této zimní se svým největším hitem chybět. Článek obsahuje i popis 15minutové ukázky, nové obrázky, datum premiéry atd.

Každoročně se koná několik tiskových konferencí pro Televizní asociaci kritiků. Jde o jakési tržiště, kde se představují TV projekty. HBO nemohlo na této zimní se svým největším hitem chybět. Byla to i příležitost pro setkání...

Číst celý článek zde
«134

Komentáře

• upraveno 8. ledna 2011
    Popis 15minutového sneak preview od Mo Ryan,

http://www.tvsquad.com/2011/01/07/game-of-thrones/.
  • upraveno 8. ledna 2011
    knedle píše:
    (a catelyn vypada furt divne)

Vzhledově možná, ale podle těch trailerů a ohlasů jí hraje skvěle. To větší neznámá je imo Cersei.
  • upraveno 8. ledna 2011
    GRRM píše:
    Bojí se reakcí typu, „není to Pán prstenů“.

To snad musí být jasné každému, že televizní produkce, byť HBO, si nemůže dovolit mega bitevní scény jako špičková Hollywoodská produkce. Navíc bitvy zrovna nejsou to, čím je pro mě Píseň tak skvělá.

Jinak mě potěšila novinka o flashbackách, čím víc, tím líp. A taky mě rozesmála poznámka Martina: "Většina spisovatelů se pachtí s knihami roky a nikdo se o ně nezajímá." Napadá mě, jestli to autor nemyslel i dvojsmyslně. :-D
  • upraveno 8. ledna 2011
    Olorin píše:
    Napadá mě, jestli to autor nemyslel i dvojsmyslně. :-D

To bude jistě jen tím mým neobratným překladem :-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 8. ledna 2011
    ... upálení Brandona v trůnním sále.

To jako fakt? Oni to "zestruční"? :o(
  • upraveno 8. ledna 2011
    Já jsem to vlastně napsal/přeložil špatně. Ale vznikla z toho tady ta zajímavá idea, tak se mi jí skoro nechce bořit...

Ve skutečnosti se Brandon sám uškrtí. Upálen v trůnním sále je lord Rickard Stark, jeho otec. Lepší? ;-)
  • upraveno 8. ledna 2011
    Najviac potešila informácia o flashbackoch, v tie som dúfal fakt veľmi dlho. Som zvedavý, kto si teda zahrá Aerysa.
    upraveno 8. ledna 2011
    Alek píše:
    Ve skutečnosti se Brandon sám uškrtí. Upálen v trůnním sále je lord Rickard Stark, jeho otec. Lepší? ;-)

Mnohem :o))

Já se lekla, že to z důvodu množství postav skutečně strouhnou. Ono by pak Jaimeho "vyznání" v Řekotočí nebylo tak působivé. Stejně jako Neddovo připojení se k rebelii.

Za flashbacky jsem taky ráda. A teprve teď jsem si pořádně prohlédla fotky. Fííí :o)
  • upraveno 8. ledna 2011
    Jen houšť Barristana a Danyiných vlasů!
  • upraveno 8. ledna 2011
    diky alek!
  • upraveno 8. ledna 2011
    Ooo Chudák Lady :-( ten zaběr je skvělej

Edit pořád si nemůžu zviknout na že Jaime vypadá jak Kapitán ( ten plášť :D)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 8. ledna 2011
    Jo, jak jsem viděl obrázek Lady s Nedem, trochu se mi zamžil zrak...
    upraveno 9. ledna 2011
    Jj, i já si smutně povzdechla.
  • upraveno 9. ledna 2011
    tusite kdo je treti klecici pred Robertem? nejakej tip?
  • upraveno 9. ledna 2011
    mohla by to být Sansa...pokud si dobře pamatuju byla celá natěšená ,že uvidí krále.
  • upraveno 9. ledna 2011
    Taky bych tipoval Sansu
  • upraveno 9. ledna 2011
    podľa vlasov určite sansa
  • upraveno 9. ledna 2011
    Zdá se mi to čím dál příšernější, naprosto nejde o rozpočet. Všechno to srovnali, hezcí i oškliví jsou průměrní a většinou značně nezajímaví. Vážně je to příšerné, nezávidím Martinovi jeho situaci, dle zpráv o nemocnici má zřejmě i následky...

Ale dívat se, minimálně na jeden díl, stejně budu.
  • upraveno 9. ledna 2011
    hm. som rád, že absolútne nezdieľam tvoj dojem. dúfam, že ani nebudem.
  • upraveno 9. ledna 2011
    Izák "Rým" Pírko - při filmovém zpracování vždy musí dojít na kompromisy, LotR by mohl vyprávět, ale rozhodně vidím situaci mnohem optimističtěji než ty.
  • upraveno 9. ledna 2011
    flashbacky budou! třeba se dočkáme i souboje u Věže radosti... Už aby pustili do světa trailer
  • upraveno 9. ledna 2011
    Ten trailer, co byl promítán kritikům, by měl být uveřejněn. Alespoň to říkal D. Benioff, že prý na HBO zatlačí :-)

Pírko: Je dobře, že někdo chladí ty naše vášně, díky ;-) Ale co se týče GRRM, ten si nemůže stěžovat, je to producent a dle toho je taky příslušně nadšen... A stejně mi pořád vrtá hlavou, jak si vy (je vás víc) představujete takovýho Sandora či Jaimeho. Pro mě vypadaj v trailerech ok, Jaime namyšlený hezounek odpřírody, Sandor znetvořený docela solidně - fakt by měl být podle vás ještě víc? Od jisté úrovně zošklivení by to mohlo imo spíš působit komicky, nahánět strach se dá i jinak než vzhledem - a spíš to je velká neznámá.
  • upraveno 9. ledna 2011
    tak žádný seriál ani film nebudu nikdy tak dobrý jako kniha , ale myslím že na kritiku je rozhodně brzy , počkal bych až se odvisílá pár dílu z trailerů se dá jen těžko něco kritizovat
  • upraveno 9. ledna 2011
    Draconus píše:
    tak žádný seriál ani film nebudu nikdy tak dobrý jako kniha

Hmm, to je věta do pranice. Ale chápu, jak to asi myslíš, tak nebudu šťourat (i když by se to dalo hezky vyvrátit třeba na LOTROvi :-)
  • upraveno 9. ledna 2011
    jinak bych se chtěl zeptat jestli nevíte něco o tom že by měl v seriálu hrát taky Jason Momoa známý z SGA jako Ronon Dex , když jsem koukal na Csfd na GoT tak tam byl napsaný mezi herci tak nevím jestli to byla chyba nebo tak něco mezi promo fotkama jsem ho nikde neviděl
  • upraveno 9. ledna 2011
    no jasně Lotr byl zfilmovaný skvěle ikdyž se přiznám že tolkiena jsem nikdy moc nečetl takže nemůžu říct jestli byl lepši film nebo kniha
  • upraveno 9. ledna 2011
    Na CSFD je ten profil zoufalej. Momoa ale v seriálu hraje, konkrétně khala Droga, viz zdejší seznam herců.

A důkaz místo slibů, foto z natáčení. :-)
  • upraveno 9. ledna 2011
    Draconus - Vždyť hraje Droga.

A nevím, co chcete uvádět na filmovém LotRovi za příklad, je to sice nadprůměrně natočený film, ale na knihu to pořád nemá. Knižní předlohu nelze nikdy filmem plně nahradit, ale to je snad každému jasné.
  • upraveno 9. ledna 2011
    Draconus píše:
    no jasně Lotr byl zfilmovaný skvěle ikdyž se přiznám že tolkiena jsem nikdy moc nečetl takže nemůžu říct jestli byl lepši film nebo kniha

IMO se to prostě nedá srovnávat, maximálně prožitek z knihy a filmu a právě ten je třeba pro mě luxusní u obou forem.
  • upraveno 9. ledna 2011
    dík moc vždycky jsem byl velkej fanoušek SG , takže jsem rád že se někdo ze seriálu objeví i v GoT , jinak jsem neviděl moc promofotek ani tu khala droga takže jsem to nevěděl
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.