Hra o trůny 5x10 - Matčina milost - Ice & Fire
Hra o trůny 5x10 - Matčina milost - Ice & Fire
Finále páté řady je tu! Stannis pochoduje. Dany je obklopená cizinci. Cersei hledá odpuštění. Jon je vyzván. Scénář: David Benioff a D.B. Weiss Režie: David Nutter
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
ew.com/article/2015/07/10/game-thrones-stannis-dead
Co jinak, jak budete trávit rok čekání na novou sérii?? :-k
A na závěr můj milovaný trailer na STARK WARS: EPISODE VI: RETURN OF THE MANNIS
Potřeboval Aragorna ( a možná dvacet dobrých mužů). Oberyn se svým světelným mečem vládne(ostatně ty čepele jsou nejlepší triky, co jsem v seriálu viděl :D)
A menší poznámka na , případná tvorba kohokoliv nemá absolutně žádný vliv na to, že DD točí kraviny. A na tohle téma sis nevybral zrovna vhodnou chvíli, nedávno jsem dokončil svou pětaosmdesáti stránkovou fan fikci, takže toho o vlastní tvorbě vím docela dost. :king: Troufám si tvrdit, víc než ty.
A mimochodem novinky z letošního comic-conu http://www.latimes.com/entertainment/herocomplex/la-et-hc-game-of-thrones-comic-con-sansa-arya-20150711-story.html -Stannis Baratheon, jediný pravý král Západozemí
:-D
STANNIS
Davin Nutter potvrdil, že je mrtvý, leakntutý scénář potvrdil, že je mrtvý, Liam Cunningham potvrdil, že je mrtvý, Gwendoline Christie potvrdila, že je mrtvý, Daenerys se taky zmiňuje, že se Standa vracet nebude, dokonce má už i vlastní beatiful death a přesto navzdory tomu všemu samotný Stephen Dillane jako by se od 5. série propadl do země. Žádné rozhovory, žádné nové plány do budoucna, ticho po pěšině. Je sice známo, že nemá moc rád publicitu, ale namluvil pro seriál několik History and lore, jeden rozhovor na rozloučenou by teda pro něj neměl být problém (protože navzdory jeho averzi vůči publicitě, stále to není ten typ, kterého člověk musí táhnout k novinářům pod pohrůškou střelné zbraně). Jako že jsem si myslel, že se Stannisem je ámen, tak to přehnané množství ujíštění společně s faktem, že Štefan zmizel ve mne vyvolává velké podezření, že nám tu někdo věší bulíka na nos. Co si myslíte? A jestli má někdo o Dillaneovi někdo nějaké zprávy z posledního čtvrt roku sem s nimi.
PS: Osobně si myslím, že jen pro "zmatení" fanoušků, klidně ten rozhovor na rozloučenou se Standou udělat mohli, pak by to bylo třeba větší překvapení, kdyby se v seriálu objevil živý a zdravý! :-P