Hra o trůny 5x10 - Matčina milost - Ice & Fire

upraveno 27. června 2015 v 5. řada
imageHra o trůny 5x10 - Matčina milost - Ice & Fire

Finále páté řady je tu!   Stannis pochoduje. Dany je obklopená cizinci. Cersei hledá odpuštění. Jon je vyzván. Scénář: David Benioff a D.B. Weiss Režie: David Nutter

Číst celý článek zde

11213141618

Komentáře

• @Kit No jasně, "kreativně to dává smysl, protože to tak chtěli". Tyhle "potvrzení" bych stejně jako v případě Jona Sněha brala s velkou rezervou. Tak oni zrovna v případě Standy neměli to srdce ukázat jeho krvavou smrt, protože ho měli tak rádi, jasně že to zní pravděpodobně. Kdyby to chtěli ukázat tak, aby to bylo bez debat, stačil stříkanec krve na Brienne nebo něco podobného. Ale jestli to tak je, tak zničili i postavu Brienne, gratulu tvůrcům k jejich umění.
  • Ale no tááák!! Hlavně žádnou paniku a VĚŘIT!! :king:

Co jinak, jak budete trávit rok čekání na novou sérii?? :-k
  • Rybba napsal(a):

Ale no tááák!! Hlavně žádnou paniku a VĚŘIT!! :king:

Co jinak, jak budete trávit rok čekání na novou sérii?? :-k

Horší je čekání několik let na Vichry :D
  • @Kit Počkej až budeme čekat na sen o jaru nebo se konce ani nedočkáme :(
  • To je neskutečná představa ještě tolika let čekání na konec celé ságy! 8-O
  • @Rybba 10 let čekám a čekám :D čeká tady někdo déle než já?
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 12. července 2015
    @Rybba
    Rybba napsal(a):

Bože to jsou capyny, co ti lidi nevymyslí. Kdyby radši udělali nějakou svoji vlastní tvorbu a neprznili tak skvělé a jedinečné dílo jakým tento seriál zajisté je!! :-D

Náhodou, ty videa mohou seriál jen vylepšit. :D

A na závěr můj milovaný trailer na STARK WARS: EPISODE VI: RETURN OF THE MANNIS

Potřeboval Aragorna ( a možná dvacet dobrých mužů). Oberyn se svým světelným mečem vládne(ostatně ty čepele jsou nejlepší triky, co jsem v seriálu viděl :D)

A menší poznámka na , případná tvorba kohokoliv nemá absolutně žádný vliv na to, že DD točí kraviny. A na tohle téma sis nevybral zrovna vhodnou chvíli, nedávno jsem dokončil svou pětaosmdesáti stránkovou fan fikci, takže toho o vlastní tvorbě vím docela dost. :king: Troufám si tvrdit, víc než ty.

A mimochodem novinky z letošního comic-conu http://www.latimes.com/entertainment/herocomplex/la-et-hc-game-of-thrones-comic-con-sansa-arya-20150711-story.html
    Synové Dračího kamene, synové Braavosu, moji bratři. Já vidím ve vašich očích, stejnou nenávist, kterou chovám k D&D. Možná přijde den, kdy věrnost mých fanoušků selže. Kdy opustíme tenhle seriál a řekneme :"K*rva, skončili jsme s Hrou o Trůny.", ale dnes to nebude. Hodina bláznů (pohlédněte směrem na D&D) a roztříštěných mozkových buněk, kdy se rod Baratheonů zhroutí. ALE DNES TO NEBUDE!!!!! DNES BUDEME BOJOVAT!!!! Pří všem, co je vám na těchto dobrých knihách a seriálu drahé....VÁS VYZÝVÁM: STŮJTE!!!!! A ZABTE TU DĚVKU BRIENNE!!!!
    -Stannis Baratheon, jediný pravý král Západozemí
    @p1e9t9r2
    p1e9t9r2 napsal(a):

@Rybba 10 let čekám a čekám :D čeká tady někdo déle než já?

Tuším, že nějaká uživatelka psala, že jako teenager Catelyn nesnášela a jako matka ji docela chápe. :) Tudíž někteří to táhnou od devadesátek. Díky bohu, já k nim nepatřím, já už bych se dávno umlátil čekáním.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Tyrion Lannister napsal(a):

A menší poznámka na , případná tvorba kohokoliv nemá absolutně žádný vliv na to, že DD točí kraviny. A na tohle téma sis nevybral zrovna vhodnou chvíli, nedávno jsem dokončil svou pětaosmdesáti stránkovou fan fikci, takže toho o vlastní tvorbě vím docela dost. :king: Troufám si tvrdit, víc než ty.

Nikto tu asi musí pocvičiť zmysel pre humor :D Toto je už druhý krát, čo si nepochopil dosť jasný sarkazmus.
    @Gepeto
    Gepeto napsal(a):

Nikto tu asi musí pocvičiť zmysel pre humor :D Toto je už druhý krát, čo si nepochopil dosť jasný sarkazmus.
    To víš, mám to jako Sheldon Cooper. (A krom toho, skrytá reklama pro desátý kolo, tak mi to nekaž :-$)

image

:-D
  • upraveno 13. července 2015
    Gepeto napsal(a):

I tací jsou mezi námi! Musíme se s tím smířit. :king: Tyrione, říkáš pětaosmdesát stránek? Fíha. To jsem psal už v porodnici! Kecám, tolik to nebylo! =D
    @Rybba
    Rybba napsal(a):

Gepeto napsal(a):

I tací jsou mezi námi! Musíme se s tím smířit. :king: Tyrione, říkáš pětaosmdesát stránek? Fíha. To jsem psal už v porodnici! Kecám, tolik to nebylo! =D
    :-D
  • p1e9t9r2 napsal(a):

@Rybba 10 let čekám a čekám :D čeká tady někdo déle než já?

Před deseti roky jsem ještě tahal kačera, to jsem ani nevěděl, že nějaká Hra o trůny vůbec je! To mi bylo sladkých sedmnáct. ;-)
  • @p1e9t9r2: Jsem přenošené dítě milosti. Když jsem se narodil, bylo mi sedm let...
  • p1e9t9r2 napsal(a):

@Rybba čtu to od 13 :D

8-O Šmarjá, génius! Ve třinácti jsem ještě neuměl ani číst! =D
  • @Rybba Hele víš jak na mne ta baba v knihovně blbě koukala, když jsem si tu knížku tam byl půjčit :D prý dětské oddělení je vedle
  • @p1e9t9r2 To u nás v knihovně by s tím problém neměli. Tam Píseň ledu a ohně do dětského zařadili rovnou. :-)
  • upraveno 15. července 2015
    Mně Píseň knihovnice sama nabídla, když jsem vracela Tolkiena, mohlo mi být tak nějak 13-14, tenkrát jsem odmítla, že toho mám na čtení zatím dost, a nakonec na to zapomněla. Číst jsem začala před pár lety (jo, díky seriálu), teď jsem za ten odklad ráda :-)
  • Lady_Stark napsal(a):

@p1e9t9r2 To u nás v knihovně by s tím problém neměli. Tam Píseň ledu a ohně do dětského zařadili rovnou. :-)

A já myslel, že vy ho tam pro jistotu nemáte vůbec! :-D
    p1e9t9r2 napsal(a):

@Rybba Hele víš jak na mne ta baba v knihovně blbě koukala, když jsem si tu knížku tam byl půjčit :D prý dětské oddělení je vedle

Týbrďo, tak to ti teda věřím, to bych čuměl taky jak puk na takovýho malýho caparta, co drží v ruce knížku dvakrát tak větší jak on! =D
    Jitka napsal(a):

Mně to knihovnice sama nabídla, když jsem vracela Tolkiena, mohlo mi být tak nějak 13-14, tenkrát jsem odmítla, že toho mám na čtení zatím dost, a nakonec zapomněla. Číst jsem začala před pár lety (jo, díky seriálu), teď jsem za ten odklad ráda :-)

Jitka operátorka? :-P
  • upraveno 15. července 2015
    @Rybba cože operátorka? asi mi něco uniká
  • @Rybba No hele jako já ve 13 vypadal na 9 :D takže to je na místě, a pamatuji jak mi doporučovala knihy, kde bylo na mne málo textu a moc obrázků :D
  • Jitka napsal(a):

@Rybba cože operátorka? asi mi něco uniká

No ta tvoje fotka přece, ty jsi doktorka, sestřička, či co? 8-O
    p1e9t9r2 napsal(a):

@Rybba No hele jako já ve 13 vypadal na 9 :D takže to je na místě, a pamatuji jak mi doporučovala knihy, kde bylo na mne málo textu a moc obrázků :D

A to já mám zase takové knížky radši! Aspoň je pochopím, psaný text mi mnohdy dělá potíže! =D
  • jsem lékárnice (ano i lékárnice se někdy potřebuje takhle vyparádit), jinak ten co operuje by měl být operatér, co jsem tak zatím slyšela...proto mi to nedošlo ;-)
  • Jitka napsal(a):

jsem lékárnice (ano i lékárnice se někdy potřebuje takhle vyparádit), jinak ten co operuje by měl být operatér, co jsem tak zatím slyšela...proto mi to nedošlo ;-)

Jasně, chápu. Jinak já jsem operátor a vypadám v pracovním skoro stéjně! :D
    upraveno 23. července 2015
    edition.cnn.com/2015/07/22/entertainment/jon-snow-photograph-game-of-thrones-rumor-feat/index.html

Jon Sníh je frajer, probodli ho několikrát noži, ale on přežil a vrátil se jako terminátor

image
    STANNIS
    Davin Nutter potvrdil, že je mrtvý, leakntutý scénář potvrdil, že je mrtvý, Liam Cunningham potvrdil, že je mrtvý, Gwendoline Christie potvrdila, že je mrtvý, Daenerys se taky zmiňuje, že se Standa vracet nebude, dokonce má už i vlastní beatiful death a přesto navzdory tomu všemu samotný Stephen Dillane jako by se od 5. série propadl do země. Žádné rozhovory, žádné nové plány do budoucna, ticho po pěšině. Je sice známo, že nemá moc rád publicitu, ale namluvil pro seriál několik History and lore, jeden rozhovor na rozloučenou by teda pro něj neměl být problém (protože navzdory jeho averzi vůči publicitě, stále to není ten typ, kterého člověk musí táhnout k novinářům pod pohrůškou střelné zbraně). Jako že jsem si myslel, že se Stannisem je ámen, tak to přehnané množství ujíštění společně s faktem, že Štefan zmizel ve mne vyvolává velké podezření, že nám tu někdo věší bulíka na nos. Co si myslíte? A jestli má někdo o Dillaneovi někdo nějaké zprávy z posledního čtvrt roku sem s nimi.
  • @Tyrion Lannister Já bych tolik nadějí neměla. Jestli se "Štefan" už odmítl zapojovat, může to jenom kvůli tomu, že k ničemu víc už ho smlouva nezavazovala. Ale upřímně řečeno je mi po tom, kolik postav zprznili, už celkem jedno, co udělali s tou postavou ve svojí fanfikci (a lannisterské propagandě, jak poznamenala moje sestra =D)
  • Jako Tyrione, tys fakt myslel, že je John kaput? U Standy to chápu, že si to hodně lidí myslí i ty, ale myslím, že jsem to tu napsal už dostatečně jasně, ale i tak jen pro pořádek: JÁ SI MYSLÍM a věřím, že není mrtvý, ani Jon, ani Stannis, ani Myrcela, ani Sansa, ani Theon, jediný kdo to měl v tom posledním díle spočítaný a určitě nepřežil byla Myranda s ostatníma se určitě ještě uvidíme. :king:

PS: Osobně si myslím, že jen pro "zmatení" fanoušků, klidně ten rozhovor na rozloučenou se Standou udělat mohli, pak by to bylo třeba větší překvapení, kdyby se v seriálu objevil živý a zdravý! :-P
  • upraveno 24. července 2015
    Ještě větší překvapení by bylo, kdyby Stannis nebo (hlavně) Jon byli prostě, jednoduše a DEFINITIVNĚ mrtví, ale toho se asi nedočkáme... :wall:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.