Nový Ice & Fire, model 2012

upraveno 31. října 2012 v Webové záležitosti
Nový Ice & Fire, model 2012 | Ice & Fire

Je to tu. Nový web a fórum už fungují. Tento článek budu postupně doplňovat o info o nových funkcích apod. Uvítáme zde i zpětnou vazbu od vás. Samozřejmě ne všechno úplně funguje, budeme to dolaďovat.Tímto bych rád poděkoval paulcz a Montezuma3 za pomoc.

Read the full story here

1161718192022»

Komentáře

• paulczpaulcz zima se blíží
    @Gepeto Měl jsi pravdu, mistře :-). Ono totiž v PHP máš funkci strlen, která ti vrátí délku řetězce, nicméně non-ascii znaky považuje za více znaků. Takže je tam ještě druhá funkce mb_strlen, která už to dělá správně. PHP :-)

@Krisa Můžeš už si tam dát klidně znaky s diakritikou a bude je to počítat jako jeden znak. Pak jsem taky nakonec povolil 32 znaků (kulaté číslo), takže se ti tam vleze ještě mezera za čárkou :-).

Ale více znaků už povolovat nebudu, takže ne aby někdo potom přišel s tím, jestli tam nemůžu povolit 35 znaků (další kulaté číslo je až 64, to už je moc).
  • @paulcz To je slabý, Brandejs povoluje až 2000 znaků :-P
  • paulczpaulcz zima se blíží
    @Everett_Young Na to už si nevzpomínám. Ale pamatuju si třeba, jak nám přišel ukázat "kilo paměti, které teda váží téměř kilo" :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Everett_Young napsal(a):

Přijď si o tom raději poslechnout neskutečně nudnou tříhodinovou přednášku od Brandejse :-D

Snad radši ani ne, děkuji :)

@paulcz Jupí, dík. Ta mezera za čárkou a tečka na konci mě fakt štvala (jo, jsem divná, já vím).
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    (Nejsi!)
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Nevím jestli to tu už někdo nepsal, ale když si v topicu rozkliknu "přečíst celý článek zde" a poté chci napsat komentář, nezobrazuje se tam lišta s html tagy (kurzíva "I", spoiler atd.). Není to nic hrozného, ale jsem líný člověk a nechce se mi ty tagy vypisovat ručně. :twisted:
  • Mobilni verze - bylo by možné přidat úpravu příspěvku po jeho odeslání? Obzvlášť. Na mobilu sekám překlepy jak baťa cvičky a prsty jsou rychlejší než hlava. Dík.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    upraveno 11. října 2015
    @sfik Stačí kliknout někde do oblasti toho příspěvku a možnost "upravit" se ti zobrazí. ;-)
  • @Riokai krutohustopřísný! Dík. Stačí double tap do textu.!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.