Povídka č. 9 (10. kolo) - Ice & Fire

upraveno 24. srpna 2016 v Povídky

Komentáře

• upraveno 28. července 2015
  • Nádhera, zatím nejhezčí z povídek, díky za ni! Ani mi nevadilo, že děj jsem vlastně dopředu znala, četlo se to samo.
  • RiokaiRiokai "Mrtví jsou mrtví."
    Musím říct, že tohle byla parádní povídka. Krásně napsáno, všechno sedělo, nic nebylo strojené ani jinak kostrbaté, pocity Robba naprosto věrohodné a všechno tak melancholické až kruté. Můj adept na vítězství. :-)
  • Výborné zpracování a skvěle vybraný citát (až se mi nechce věřit, že to řekla Cersei :-D ).
    Z Rudé svatby by mi stačilo asi ještě méně, ale druhá půlka povídky to vyvážila a byla perfektní :-)
  • Díky moc. :-D Přemýšlela jsem, jestli to mám vůbec posílat...
    @Michelle Řekla to Sanse v průběhu bitvy na Černovodém zálivu.
  • Tak to jsi vůbec nemusela váhat... A piš dál, jde ti to :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Trošku mi tam vadí, jak se všichni s Robbem baví jako kdyby to byl jejich velkej kámoš a ne král.
    Ale jinak dobrá povídka.
  • Jedna z nejděsivějších částí Hry o trůny prožitá ještě jednou.
    Pohled mladého Robba oproti zatrpklé Catelyn. Příběh a drobné střípky přátelství k mužům, kteří s mladým vlkem bojovali a chránili se mi velice líbil. Zvláště osud Robina Flinta a Dacey Mormont.
    Oceňuji nápadité rozdělení povídky na dvě části. První bestiálně zrádná a druhá ukazující počátky největší romance v sáze.
    Jazyk, zpracování i motiv musím hodnotit velice vysoko. Za mě samotného velice povedená povídka tohoto kola.
  • NeyraNeyra Oheň, led a krev
    Paráda. Tohle se mi vážně moc líbilo, krásný jazyk, nový pohled na známé události...
    A ten citát teda fakt vybranej na jedničku :D :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.