A Game of Thrones: The Card Game (Second Edition)

upraveno 1. prosince 2015 v LCG

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Video s pravidly hry v češtině:
  • Tak co, bude tuhle sobotu někdo v Plzni?
  • @Monte Karstark když už jsi zakládal tenhle topik - hraješ taky? A přijedeš někdy na nějaký turnaj?
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No když jsem tenhle topic zakládal, tak jsem tou hrou byl dost nadšený. Líbilo se mi, jak ta hra vypadá. Jak jsou v ní zpracovány postavy a jejich schopnosti odpovídající knihám. Jednotlivé frakce a jejich odlišné strategie pro dosažení výhry. Události, místa, věci, obrázky atd. Doteď stále sleduji, jaké karty přijdou v dalších expanzích.
    Ale má to pro mne jednu zásadní vadu, a tou je, že je to sběratelská hra. Leze to do peněz. Musí se kupovat ty nové balíčky. Staré časem ztrácí hodnotu a jsou nahrazovány novými verzemi. A je to primárně zaměřené na hru 1v1. Mě by asi víc bavilo, kdyby to byla jednorázová koupě pro 3-5 hráčů. Jo ta základní krabice se tak asi hrát dá, ale je na ní vidět, že je pro to postupné rozšiřování připravená a mraky věcí, postav, míst, událostí... v ní prostě chybí.
  • @Monte Karstark to zní jako ne. Každopádně kdyby sis to chtěl někdy vyzkoušet, třeba na nějakém turnaji, tak stačí říct a když tam pojedu, tak ti tam můžu klidně vzít sestavený balíček jaký si řekneš.
  • Mi to leží už skoro rok doma na stole, ale ještě jsem se k tomu nedostal.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.