Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize

Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.

Dobrá kvalita obrazu.

Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.

Efektní vizuální podívaná.

Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.

Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:

1279280282284285394

Komentáře

• Videl tu niekto film Dogma?
  • @Dreamer: Jo, jo, zahlídl jsem již včera, souhrou okolností asi půlhoďku poté, co jsem doporučoval kolegovi Galaxy Quest... Jinak velký herec,... a jakkoli tím nechci snižovat jeho výkony, musím říct, že v Čechách mu velmi pomohl i skvělý dabing rolí, které představoval - Od Grubera po Snapea...
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Aviv Myslíš s Benem Affleckem a Mattem Damonem? Jestli ano, tak to jsem viděla.
  • Krisa napsal(a):

@Aviv Myslíš s Benem Affleckem a Mattem Damonem? Jestli ano, tak to jsem viděla.

Presne. Ježíš je kámoš... Tak Metatron sa Rickmanovi tiež vydaril.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Aviv Už jsem to strašně dlouho neviděla, naposledy snad ještě na gymplu, asi se budu muset někdy zase kouknout :)

• podle mě další zajímavý trailer
  • Líbilo se mi, jak udělali boha. Žádná supervážná bradatá entita, ale vlastne niekto, kto s detským nadšením a hravosťou zbožňuje tento svet a pôjde robiť na trávnik stojky.
  • chtěl bych se zeptat kdo tu má učet na csfd tak jestli by sem napsal svuj nick jestli to teda není tajný :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Aviv napsal(a):

Videl tu niekto film Dogma?

Viděla jsem, několikrát. Naposledy včera (ano, jako "poctu" Rickmanovi).
    Ten film miluju. Stejně jako ostatní filmy Kevina Smithe s Jayem a Bobem.
    DanielSvatoš napsal(a):

chtěl bych se zeptat kdo tu má učet na csfd tak jestli by sem napsal svuj nick jestli to teda není tajný :D

Nevada :)
  • tebe už mám :D
  • LenaL, taky na csfd sháním zdejší uživatele a postupně si je přidávám :D
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 15. ledna 2016
    @DanielSvatoš U mě je nick jasný :)
  • jo tebe už taky mám delší dobu :)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    javaznenevim
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    ¨Ve většině případů asi stačí vyzkoušet zdejší přezdívky a ono z toho něco vyleze :-)
    @DanielSvatoš A Ty? :)
  • DanielSvatoš napsal(a):

Anguy

Ako ten lukostrelec?
  • přesně tak ale už nevim proč jsem to vybral :) asi me to zrovna napadlo (není to moje oblíbená postava)
  • Revenanta jsem viděla včera a docela dost se mi to líbilo. Byla jsem na ten film natěšená dopředu, takže jsem se trochu obávala, jestli to nakonec nebude spíš zklamání, ale naštěstí ne.
    Navíc mám hrozně ráda westernově laděné příběhy odehrávající se v zimě, toho krásného sněhu tam všude!
  • včera jsem viděl film Zakletý v čase (2009) a to už je třetí film který zahrnuje cestování časem a Rachel McAdams (Lásky čas, Půlnoc v Paříži)
    The Revenant. Tomu se říká "až na krev". Jak udělali scénu s medvědem nebo pád ze srázu s koněm, to nechápu...
  • BenjiBenji so much universe, so little time
    Benjik. Ale poslední dobou spíš mířím na Databázi knih- Benjiki -, csfd zanedbavam. @DanielSvatoš
  • upraveno 16. ledna 2016
    Musím přiznat, že Hateful Eight mi uběhlo mnohem rychleji než Revenant, ke konci filmu, jsem si říkala, prosím, hlavně ať už se Leo neplazí ve sněhu, nenapadnou ho žádní Indiáni, medvědi a ať už konečně někdo z nich zhebne, ale rychle! V knize to určitě musely být nejlepší pasáže, sledovat boj Glasse se sebou samým a drsnou přírodou, ve filmu, mě tyhle části začaly postupně ubíjet. Přesto hodnotím poměrně vysoko díky neuvěřitelně nádherné přírodě, výpravě, kruté a věrohodné atmosféře (znovu děkuji všem svatým, že žiju v 21. století :D ) a Tomu Hardymu.
    Co se týče Tarantinova westernu, musím říct, že to mělo tu správnou vánoční atmosféru :D ani na chvíli jsem se nenudila a když to v jednu chvíli hrozilo, tak naštěstí přišly na řadu pistole.
  • flanker.27 napsal(a):

The Revenant. Tomu se říká "až na krev". Jak udělali scénu s medvědem nebo pád ze srázu s koněm, to nechápu...

Tak můžu tě ujistit, že žádný medvěd určitě na placu nebyl :D Prostě šikovně použité triky. Mě hlavně fascinuje, že to napadení skutečný Glass přežil.

http://trampsky-magazin.cz/blog/hugh-glass-muz-ktery-odmital-zemrit-495.html
  • @svoa00 to taky nechápu, jak tohle mohl někdo přežít a nejen to napadaní medvědem, ale i všechno ostatní.
    @svoa00 Já vím, že se DiCaprio zmiňoval o provazech a létání po place, ale i bez medvěda to vypadá na medvědího Oskara :)

@Dreamer Ne, na Tarantina nepudu, i kdyby mě prosili na kolenou =D
  • upraveno 16. ledna 2016
    @Dreamer No, jako je pravda, že jsem si místy říkala, že toho plazení a chroptění je možná až trochu moc... Ale celkové klady filmu to převážily. ;-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.