Různé filmy
Včera jsem shlédl Zlatý kompas a musím povedať, že sa mi to páčilo.
Dobrá kvalita obrazu.
Zajímaví herci (Eva Green! s dětským hlasem) a jejich výrazné výkony.
Efektní vizuální podívaná.
Četl jsem i knihu (jen první díl) a s filmovou adaptací jsem velmi spokojen.
Kdybyste žili v tom světě, jakého byste asi měli daemona? :wink:
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Mě je nevím proč (nic jsem nečetl, jen jsem viděl pár animovaných JL) sympatický od DC Shazam. Jinak z Marvelu mám rád DoctoraStrange, což je teda zároveň film na který se z téhle dílny nejvíc těším. Zároveň se teda bojím že použijou stejnou šablonu a že to nepřinese nic novýho.. Na druhou stranu věřím že Benedict film vytáhne o třídu výš.. :-k
Čekal bych, že to bude dosti ohrané počtvrté, ale ten konec se přáním nemá chybu :D. Navíc oceňuji, že se pokaždé snaží přidat něco jiného (dinosauři, piráti a teď emzáci), takže rozhodně se těším :)
Já teda zase při pohledu na Keatona coby Batmana dost trpím. Mám tyhle díly jinak hodně ráda, ale on mi na tu roli těžce nesedí. :wall:
K starším verziám, videla som pred rokmi a rokmi tú so vznikom Jokera (aspoň myslím že to bol on - zelenofialový šatník a tvár stuhnutá v úškľabku - kyselina je takovej blivajz, že ani plastika to zcela nezachrání) a pánom Tučniakom. Catwoman tam bola úžasná (polibek pod jedovatým jmelím) a kto hral Batmana neviem, ale myslím že bol v pohode. Bale na mňa však zapôsobil viac.
No ale sto ľudí, sto chutí.
Jinak já a komixy, to byl v mládí hlavně "Kačerov jak hurikán,...", a Rychlé šípy. Superman je hroznej klaďas, Mirek Dušín by mohl závidět, plantážníci,... no, že bych si na někoho z nich hrál si nepamatuji.
Jinak teď Marvelí komiksy (díky filmům) byly celkem jasná volba... a jsou tam příběhy super i dost na pytel (Thor si občas může s Capem podat ruku). Z těch komiksových dobrých je Civil war a Zimní voják hodně vysoko... ale u Zimního vojáka je příběh úplně jiný než ve filmu (kde se Zimní voják vůbec nemusel vyskytnout a bylo by to jedno...), tož se uvidí co Občanská válka...
Prostě je to pitomost, stejně jako kvóty pro ženy ve vedení čehokoli.
http://www.csfd.cz/novinky/4339-dalsi-star-wars-a-avatara-uvidime-pozdeji/
Tak to jsem zvědavej, kdy to dvojku uvidíme :-k
Líbí se mi tato věta: Kam by třeba zapadali míšenci? :)
Taky by mě zajímalo, jestli by pak díky kvótám o Oskara soutěžil za režii třeba Tyler Perry a za mužský herecký výkon Marlon Wyans...
Tým vyvažuje to, že všetci Stormtrooperi majú bielu zbroj.