Moc pěkná povídka, zajímavá zápletka, propracované vyprávění (líbí se mi třeba ty vracející se motivy slunečního tepla atp.). A taky tam nejsou hrubky, z toho mám vždycky radost.
Moc povedená povídka. Zvláště chválím výběr hlavního hrdiny. Berik patří mezi nejzajímavější postavy ságy. Moc mi bavil prolog a seznámení s jeho dětstvím. Dále pokračuje skvěle barvitý příběh balancující mezi smrtí a ztrátou vlastní osobnosti. Konec se už nese jen v melancholii a smutku. Věděl jsem kam směřuje, ale přesto jsem doufal že závěr bude jiný. Skvělá postava se obětuje a dá vzniknout té nejhorší... Jedinou věc jsem nepochopil, kde vzal stařec ten prsten???
Komentáře
A taky tam nejsou hrubky, z toho mám vždycky radost.
Zvláště chválím výběr hlavního hrdiny. Berik patří mezi nejzajímavější postavy ságy. Moc mi bavil prolog a seznámení s jeho dětstvím. Dále pokračuje skvěle barvitý příběh balancující mezi smrtí a ztrátou vlastní osobnosti.
Konec se už nese jen v melancholii a smutku. Věděl jsem kam směřuje, ale přesto jsem doufal že závěr bude jiný. Skvělá postava se obětuje a dá vzniknout té nejhorší...
Jedinou věc jsem nepochopil, kde vzal stařec ten prsten???