Co zrovna čtete?
Ahoj, všichni! Už jsem Vám na sebe prozradila, že jsem hrozný knihomol (či knihofil :D ), který když si nepřečte aspoň pár stránek, nepovažuje den za ukončený. Ráda bych věděla, co zrovna čtete vy, jaké máte svoje oblíbené knížky (kromě GRRM samozřejmě), co byste doporučili ostatním. Nebo třeba zkuste odpovědět na otázku, jakou knížku byste si s sebou vzali na opuštěný ostrov, čili jestli existuje taková, kterou jste četli už několikrát dokola a budete ji určitě číst znovu. Díky. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Tak jsem našel zatím 24. Spoustu jich člověk tipne opravdu jen podle obrázku. Ve spoileru je pár knih co tu ještě myslím nepadlo
Ten OR jsem tipnul, knížku neznám :-)
Jinak ještě jsem našel
A z nekomentovaných tedy zůstávají obrázky - třeba když to popíše, tak někomu naskočí kniha, kterou zná...
vězeň není tak úplně vězeň, má na sobě spací úbor a není dospělý
Buddha - Buddhobo občanské jméno bez posledního h
Babiš-ka v poli :D :D :D - na tom poli něco roste, druh obilí... a ten člověk tam něco dělá
ty tenisáky nejsou tenisáky ale plody vinné révy které se zlobí... napsal to tuším Steinbeck
za Frankensteinem je absurdní drama od našeho bývalého prezidenta
a strašidelný dům to z nějakého důvodu bere jen slovensky, česky to nefunguje ;)
soška býka - má nějakou barvu a je to mládě
svatební foto není tak zcela svatební (i když proč ne :D ), jsou na něm 2 osoby stejného pohlaví... a nejsou zrovna velké
@Ayleen A co ti chyba?
Ked tak posli mi zoznam alebo ho daj do spoileru
Ono je něco jako Žně?
A vedle toho strašidelného domu/domu duchů či co to je ta střecha s tím ptáčkem na špici krovu?
A Buddha - Siddhárta Gautama...?... pořád nevím<\div>
Jinak ty nápovědy jsou dobré...
žně jsou v létě. a před nimi na poli roste obilí. a z toho obilí se vyrábí chlebová mouka, gin,.... a v tom poli onoho obilí ten člověk něco dělá. něco jako lapá, loví... a název té knížky by se dal pochopit jako otázka (začíná to tázacím zájmenem) ale není tam otazník :) (J.D.Salinger)
a vedle toho strašidelého domu bydlí slečna co se nějak jmenuje a je z domu který má nějakou barvu :) (L.M.Montgomery)
a ano, s Buddhou jsi na dobré cestě. jen ta první část jména
https://mkskimg1-asmirasro.netdna-ssl.com/ILoyBV9dd2q_s1600x1600.jpg
http://s20-cz.vinted.net/uploads/forum_photos/900/439/4934009.jpg?1456842446
A ešte zrzka