Hra o trůny 6x01 - Rudá žena - Ice & Fire

upraveno 6. května 2016 v 6. řada
124»

Komentáře

• Jsem zvědav při jaké příležitosti bude ten flashback na Věž Radosti. Vzhledem k tomu, že jediný žijící očitý svědek se v seriálu ještě neobjevil a pochybuju, že se objeví, tak by to leda mohla být Melisandřina vize nebo nějaký trik Tříoké vrány. Jiná varianta mě nenapadá. Nebo by to mohla být i vize té nové rudé kněžky, co bude v Meereenu. Třeba ukáže svoji vizi Varysovi s Tyrionem (proto se mohl Varys tvářit tak šokovaně).
  • upraveno 28. dubna 2016
  • @Dreamer Myslím, že Daenerys nás všechny ještě přežije. Bohužel. :-)
  • @Magister_Peditum
    To bude mit Bran jako vizi, nikdo jinej asi nepripada v uvahu.
  • upraveno 29. dubna 2016
    @Jay
    Jo Mel by to taky mohla byt to je pravda jak tak nad tim uvazuju. Kazdopadne v tom serialu uz nebude asi vazne nic davat smysl, takze je to moje chyba, ze si to porad spojuju s knizkama.
  • Jinak mám ovšem neodbytný pocit, že "nový" starý vzhled Rudé je pouze snaha svézt se na popularitě, kterou zcela zaslouženě má Glumešek... :o)
  • @Jay Já teda doufám, že nám "Glumečka" už neukážou. Jednou to stačilo až až. :-) Jinak Reedovic děcka by taky mohla něco tušit, to je pravda. Když už jsme u toho, tak by to Aryi mohl vykecat zase Mnohotvárný bůh, nějak. Osobně sázím na Melisandru. Kdo jiný by mohl zombie Jona informovat o jeho původu? Nebo by to mohla být nějaká hromadná vize při oživení Jona. Jako když se po narození draků znovu začala po celém světě znovu objevovat magie. "Azor Ahai se vrátil na tento svět smrtelníci, muhahahaha!" :-D
  • upraveno 29. dubna 2016
  • JayJay
    upraveno 29. dubna 2016
    @Thanatos: Ten je HODNĚ povedený,... Ale spíše než o důvod jde o dopad - z hlediska seriálu jde o "Collateral damage" z hlediska čtenářů možná o "Collateral advantage". Myslím, že přiřknout počínání D'n'D nějaký vyšší promyšlený a skrytý důvod by bylo... řekněme naivní.
  • AchileusAchileus Jsem příslušník Pražské kavárny
    @Jay Kdo je to další? Snad ne Aegon?
  • @svoa00 Říkal jsem si to taky, ještě mě napadlo, že prostě během toho potratu/fireshow/obětováníčarodějnýčubky/drakolíhně prostě usoudila, že to bylo na její dělohu trochu moc a na poli mateřství toho už moc nezvládne..
  • tvl to me vubec nedoslo s tou plodnosti....nechapu jak si to mohli ti dva pitomci takhle nechat ujit pod rukama, kdyz je to jejich nejvetsi konicek a zivotni dilo...a to nemyslim jen tohle, tech der v lore je tak k*revsky moc az me to boli, kdyz se na to divam...asi jak se sypou prachy, tak uz se sere na vsechno...smutny
  • @up_er Ty seš masochista?
  • Jsem nečtenář, pouze sleduji seriál... Neplodnost Dany mě nijak nepřekvapuje. Mluvilo se o ní několikrát. Chápu to jako důsledek porodu mrtvého dítěte (navíc v souvislosti s čáry té čarodějky, od které to chápu jako schválnost/pomstu, přestože se tvářila, že jí chce pomoct zachránit manžela). Že o neplodnosti měla mít Dany nějakou vizi ani nevím, nechybí mi to...
  • Tak jsem se k té radosti dostal až dnes a, jako již nejednou, mé pocity dosti výstižně shrnula ve svém komentu @svoa00 . Jen bych chtěl vypíchnout závěrečnou extreme old granny vložku - kamarád mne ve středu upozorňoval, že v závěru na Zdi uvidím v souvislosti s Mel tedy cosi opravdu nečekaného, a já blázen si představoval něco ve stylu nákupu Neposkvrněných a hesla "Drakarris" - tuhle odhalenou pravdu bych i oželel - leda by to znamenalo, že se Rudá žena hodlá obětovat ve prospěch Jona jako druhdy Bleskurychlý lord za Catelyn (nečtenáři ignorujte to, zde narážím na to, co se do seriálu jaksi nedostalo). Jo, a právě začínám znovu číst Hru o trůny abych si tak nějak spravil chuť a také protože přestávám věřit, že se Vichrů dočkáme ještě v tomto desetiletí.
  • Bylo to super.... Napjatý jak kšandy. :-)
  • Na edně v komentech k "tvůrci seriálu mluví..." a na watchersonthewall už je leak z druhý epizody :D achjo
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.