obrázky, odkazy [seriál]

Vlákno pro sdílení obrázků a fotek inspirovaných seriálem, zobrazujících scény ze seriálu apod. Buďte ohleduplní k ostatním a nesdílejte takové odkazy v knižním vlákně . Díky.
1235717

Komentáře

• Fakt by ma zaujímalo, či ju do toho nútia ľudia z marketingu, alebo si ten človek naozaj myslí, že vyzerá dobre.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @Arutha Ty jsi snad nepochopil, že to je brutálně sexy?
  • Brutálne určite.
  • @Aviv to vystihla, rozhodne je to brutálne.
  • Madonna asi potkala Janu Uriel Kratochvílovou... :-P
  • upraveno 3. května 2016
    Keď spomínate Madonnin (ne)vkus práve som narazila na tento článok http://eva.cas.sk/clanok/16328/to-naj-z-met-gala-2016-ktora-si-neodpustila-holy-zadok... skúste hádať o kom je ten titulok :-) máte ju tam odpredu aj odzadu :-@
  • @Lara A neháda sa Jana Kratochvílová s Kačenkou o to, kto je naozaj Archanjel Uriel? :D
    @Aviv ;)
  • @Krisa: Což o to sexy to je,... ale (a víme co Mistr říká o "ale") ty šaty působí neodbytnou touhu se zeptat, jestli tou dobou nehodlala dělat konkurz na Ariel... :o)
    A zmalovaná je podle mě dost přes míru...
    @Jay Počkej, mluvíme tu oba o Madonně? (Se raději chci ujistit, protože tam nic mořskopanenského nemohu naleznout.)
  • Krisa napsal(a):

@Jay Počkej, mluvíme tu oba o Madonně? (Se raději chci ujistit, protože tam nic mořskopanenského nemohu naleznout.)

jop, ale taky vidím spíš čarodějnici, co se koupe v krvi panen :D stejně to nezabírá a na šedesát jí táhne i tak a je to vidět, muhahahá.

@Dreamer V tom případě prosím o nalezení podoby s Ariel (pokud nebyl myšlen Ariel).
  • @Krisa: No díky, TEN obrázek už jsem vytěsnil z hlavy (takže znovu: Nic jsem neviděl, nic jsem neviděl...), tak jsem měl za to, že se vyjadřuješ k tomu poslednímu...
    Moje chyba.
    upraveno 4. května 2016
    @Jay Jo ahá. Já zas úplně zapomněla na Sansu s Robbem, protože TEN obrázek mi vypálil všechno ostatní z Met Gala z hlavy.
    Každopádně tohle už leccos vysvětluje :)
  • @Krisa: No,... ano, vysvětluje.
    PS: Je hloupé se přiznat, že tomu pánovi v příliš malém saku jsem nevěnoval ani tolik pozornosti, abych vůbec začal uvažovat, jestli to je Robb?
    upraveno 4. května 2016
    @Jay Já bych neřekla, že mu je malé - knoflík netáhne, má ho nakrčené, protože se hrbí a má ruce na ramenou (je nakřivo, jak se drží se Sansou a na druhém rameni má další ruku).
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Jay napsal(a):

@Krisa: No,... ano, vysvětluje.
    PS: Je hloupé se přiznat, že tomu pánovi v příliš malém saku jsem nevěnoval ani tolik pozornosti, abych vůbec začal uvažovat, jestli to je Robb?

To je naprosto v pořádku. Schválně se podívej na toto video, a po jeho shlédnutí výjmenuj alespoň dvě další celebrity, kromě Elizabeth Olsen, které se na červeném koberci také mihli. :D
  • @Krisa: Cizí ruce na ramenou by sako rozhodit neměly, jeho ruce jsou poměrně dole (v pase), což pro pasování saka je vcelku ideální postoj. Nakřivo je minimálně (to sako je zkrabatělé poměrně symetricky), takže přijímám pouze, že může být předkloněn,... ale to by opět nemělo být takto vidět... Kdepak, stále si myslím, že je mu malé (ale sem s argumenty, mám se sakem stejný problém a jsem líný koupit jiné)...
    @Monte Karstark: Jednak netrubkuju, jednak bych nejmenoval ani Elizabeth Olsen, neb to jméno mi nic neříká (já vím, hrozný barbar)...
    @Jay Vždyť má každé rameno jinak vysoko (nepředpokládám, že by byl mrzák), takže se hrbit musí.
    Navíc ten knoflík netáhne do strany, ale je tam to sako jakoby prověšené (do oblouku, nevím, jak to lépe nazvat). Levé rameno (z našeho pohledu vpravo) má níže a tam je ten oblou větší.
    Samozřejmě se mohu mýlit, ale fakt mi to přijde spíš postojem a rukama na ramenou. Zkusím vygůglit nějakou jinou fotku z té akce, kde stojí sám a normálně...
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Jay Netrubkuješ? Chceš říct, že jsi něco jako internetový vegetarián?
    Ne, on nemůže stát nikde normálně, všude má ruku v kapse, grrr.
    Ale tady je třeba vidět že na té straně, kde má ruku dole, se to sako tolik neprověšuje:
    image
    A tady to prověšení vidět není, ale je otázkou, jestli není za rukama:
    image
  • @Monte Karstark: Měl jsem na mysli spíše slova jako exot, magor, omezenec, nebo tak... :o)
  • JayJay
    upraveno 4. května 2016
    Co tady?
    Není ze stejné akce (soudě dle kravaty), ale postoj má téměř ideální (na hodnocení saka)...
    @Jay Tady mu to táhne do strany (od knoflíků, ne tím prověšením). Tohle bych řekla, že je malé.
    (Ale plést se samozřejmě můžu, to nepopírám.)

Ale je to fakt fešák. Nějak jsem si toho v seriálu nestihla šimnout, taková chyba :P
  • @Krisa: No, řekl bych, že to sako je stejné (třeba podle tvaru vrchního zakončení klop), ale hádat se nebudu... (juchů,... měl jsem (asi) pravdu ohledně módy... :o)) a jestliže tobě udělalo radost vidět pár jeho fotek, tak je výsledek win-win :o).
    PS: V seriálu mi přišel jako sympaťák, a podle fotek by si mohl střihnout klidně Bonda, Jamese Bonda.
  • Na té fotce se Sansou nemá ruce v kapsách, ale drží kolem pasu dvě slečny :P malé sako si představuji jinak...
    image
  • JayJay
    upraveno 4. května 2016
    @Dreamer: Tak to je zas příkladně malé (i co do délky) sako, v něčem takovém by se člověk měl stydět chodit i kanálama... :o) U zmíněné fotky se ruce v kapsách snad neřešily... jen, že je trochu problém najít nějakou jinou fotku bez zakapsovance, aby ta velikost saka šla posoudit...
    Já říkám, že mu je menší než by bylo zdrávo (a že mám stejný problém, jen jej -zjevně jako on- nepovažuji za tolik zásadní, abych se dokopal ke koupi nového). Ve skutečnosti to vypadá, že mu prostě od koupi saka jen lehce zmohutněl hrudník, což není nic špatného...
  • v Popelce mu to taky slušelo, ale nepouštěj si ji s dabingem
    image
    @Jay Jsem přesvědčená, že na tom obrázku je jiné sako - nemá lesklé klopy a zdá se, že i jinou barvu (to může být fotkou).

@Dreamer Jop, ruce nahoře a stojí šejdrem (nohy a ramena), to by se krabatilo i brnění :).
    upraveno 4. května 2016
    @Jitka Popelka byla fajn. Ale tahle fotka by mohla končit u pasu (nejsem úplný fanda pánských elasťáků a superslimek - kromě sportu, kde chápu jejich jasnou výhodu).

A za mne raději vousatou verzi, ale jinak samozřejmě dobrý.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.