obrázky, odkazy [seriál]

Vlákno pro sdílení obrázků a fotek inspirovaných seriálem, zobrazujících scény ze seriálu apod. Buďte ohleduplní k ostatním a nesdílejte takové odkazy v knižním vlákně . Díky.
13468917

Komentáře

• taky od pasu níž moc nekoukám :-D
    přejme mu (a nám taky) vousaté role, ať se máme na co těšit
  • JayJay
    upraveno 4. května 2016
    @Krisa: Asi máš pravdu, na tom "mém" obrázku by asi měly být vidět kapsy... Jinak kvalita fotek řemeslně (zvláště ta u piana, či co to tam stojí) nic moc,... a spíš nic než moc.
  • Cha cha, mě to právě zaujalo od pasu níž, toho jsem si v té pohádce jaksi nevšimla. :-P
  • @Krisa A Klondike jsi už viděla? Tam je vousatý dost :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @brbr Nope
  • upraveno 5. května 2016
    @Krisa No, tak to abys to rychle napravila
    image
    @brbr Kruci, já mám takových seriálových restů a teď ještě tohle... No dobrá, ukládám si :D
  • @Krisa Jak můžeš mít resty, vždyť máš dovolenou :twisted:
    @brbr No právě, jenže já potřebovala sjet tak 400 dílů Naruta :D
  • Postavy seriálu ve stylu Tima Burtona.
    @Terezička To je super :)
  • Terezička napsal(a):

Postavy seriálu ve stylu Tima Burtona.

Tima Burtona mám fakt rada. A tie obrázky sú jednoducho fantastické. Jon vyzerá docela zábavne s tými očami.
  • To mi připomíná: http://timburtongameofthrones.tumblr.com/tagged/Tim-Burton
    Hlavně ty s Theonem považuju za hodně povedené.
  • Dear old gods... Tyrion (v tej ľudskej podobe hore) vyzerá, akoby prišiel zo Zombielandu. A potom si všimnem, že prakticky všetci okrem Sandora majú zošité ústa... Musí to byť tou jazvou. Na chudinku Cat však nemá. Ramsay so stiahnutou kožou vyzerá tiež docela zaujímavo. Sam the slayer nemá chybu. Nah... There is too many of them to mention all that caught my attention.
    Len nechápem, čo robí na Skagose jednorožec.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    Aviv napsal(a):

Čeká na zpracování do podoby vyhlášených Skagoských steaků :D :P
  • Sagart napsal(a):

Aviv napsal(a):

Čeká na zpracování do podoby vyhlášených Skagoských steaků :D :P
    Já myslím, že i ty jsou míň surové než ta nebohá hlava. Zajímalo by mě, jestli má i ten roh nějakou nutriční hodnotu... :-k
    @Aviv Ten roh vrátí Nedovi, hlavu, Jaimemu ruku, Maergery čest, Hodorovi mysl a Daenerys mozek :-)
    Takto fungují rohy jednorožců :-D
  • @Sagart Na tohle bys potřeboval opravdu hodně rohů, minimálně na tu Daenerys :-D
  • Sagart napsal(a):

@Aviv Ten roh vrátí Nedovi, hlavu, Jaimemu ruku, Maergery čest, Hodorovi mysl a Daenerys mozek :-)
    Takto fungují rohy jednorožců :-D

Já si teď vzpomněla na povídečku, kde to bylo spíše naopak.
    Aviv napsal(a):

Já si teď vzpomněla na povídečku, kde to bylo spíše naopak.

Zveřejnit povídečku by nikoho nezabilo... Alepoň bych se zasmál :D
  • Zaklínač :-D
    @Everett_Young Jo tááák toto já nečtu...
    Nicméně, od někoho takého bych to i čekal :)
  • @Sagart s Yenn si užívali na vycpaném jednorožci dokud se neutrhl ze stropních lan a nerozsypal se pod nimi :-D
    upraveno 10. května 2016
    @Everett_Young Nemusíš mě to spoilovat, třeba dostanu někdy chuť na polskou klasiku :-? :)
  • Tak ja mám na mysli inú poviedočku. Už někdo z vás chtěl od Ježíška plamenomet?
    Aviv napsal(a):

Už někdo z vás chtěl od Ježíška plamenomet?

Já jako nevím, kde žiješ, ale tady chce každý od Ježíška draka, nebo zlovlka.
    Todle zkus na fanouškovském fóru Quentyna Martella Tarantina :D
  • @Aviv Jóóó :-D Koukám, že máš bezva nápady :twisted: (ačkoli vzhledem k jistým problémům na Slovensku celkem chápu k čemu by se ti hodil :-D )
  • Je to názov súťaže - Ježíšku, já chci plamenomet. Ľudia tam posielajú poviedky, čím hororovejšie, tým lepšie a raz za čas vydajú knižôčku s tými, ktoré získali najvyššie hodnotenie. A tá z roku 2009 sa vyskytla u babky. A potom sa vyskytla na mojom nočnom stolíku. A v nej sa vyskytla poviedka s jednorožcom, ktorý robil pravý opak... navracania cti mladým slečnám.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Ani jsem nevěděl, že po Sigur Ros naverbovali do GoT další islandskou kapelu:
    image
    K vidění bude dnes v noci v S06e05
  • Sekne im to.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.