Hra o trůny 6x03 - Oathbreaker - Ice & Fire

upraveno 17. května 2016 v 6. řada
13»

Komentáře

• V 6. sérii se má objevit Walder Frey, tak jsem vcelku zvědavý, zda zareaguje na to, že sir dvacet dobrých mužů mu zabil dceru.
    Pořád si dělám naději, že vznešené rody Severu se nakonec postaví za Starky, ale obavám se, že to nakonec skončí tak, že Jon a divocí budou u Zimohradu prohrávat a na poslední chvíli díky dohodě se Sansou je zachrání Malíček s armádou z Údolí.
  • SagartSagart Amo ergo sum
    @undefined Co se týče Waldera Freye, mám pocit, že se scénáristi vykašlou na logiku a nacpou "zlou" postavu ke "zlé" proti "hodnému" Džonovi.
    Podle scén z traileru bych typoval i druhou rudou svatbu :D
  • @Sagart Ten trailer jsem taky viděl a opravdu to připomínalo rudou svatbu. Jen nevím, kdo by byl tak hloupý a nechal se pozvat na svatbu od Freye.
  • http://watchersonthewall.com/hbo-confirms-titles-game-thrones-604-605-reveals-descriptions/
    Tak to opravdu vypadá, že Brian se setká s černou rybou, to by mohlo být zajímavé.
    Začínat si myslet, že Bran z jeskyně půjde za Jonem, aby mu řekl, že je vyvolený.
  • upraveno 11. května 2016
    Moje dnešní poslední spekulace, je že v bitvě o Zimohrad se nebude hrát jen o Sever, ale i o říční krajiny a nakonec i Údolí.
    Aby to nakonec v seriálu neskončilo tak, že Jon bude vyvoleným králem a jeho pobočníkem bude Malíček.
    @Djokovic V seriálu bude Jon evidentně vyvoleným králem a podle všeho mu za manželky půjdou Daenerys, Píseční hadi, Cersei, Maergery (samozřejmě ještě panna) a možná i někdo Jiný... :D
  • Takže za mě teda zatím, první díl plný nelogičností, druhý díl super, třetí díl dějově prázdný. Doufám, že čtvrtý bude zase super. Jak na to tak koukám, tak pokud se scénáristi drží předlohy, tak je to dobrý a v pohodě, ale jakmile se od ni odkloní, tak je to vesměs blbost, která nedává vůbec smysl. Škoda, že tuto látku nedostal na starost někdo lepší s pořádnou fantazii a ne tady ty dvě parodie na scénáristy. :-k
  • No jak už zmiňoval někdo dřív, Jon vstane z mrtvých a všichni se tváří jako...no jako by se zotavil z chřipky nebo co, asi jsou tam na Zdi fakt drsný chlapi, že je to nerozhodí. Nebudu opakovat ostatní slabé stránky a zklamání (rickon, arya, tyrion, cersei, dayne,...)
    Jen dodám, že největším zdrojem pobavení nám teď u seriálu je, když u nějaké scény začnu manželovi říkat "my si na fóru myslíme" nebo "v knížce to bylo tak" nebo "co to má sakra zase bejt? to chtěli ušetřit za vlka? a malej jon je snad mrtvej, ne"
  • Tyrion LannisterTyrion Lannister The Mannis strikes back!!!!!!
    upraveno 13. května 2016
  • Ještě takový zamyšlení... Jon asi není Oathbreaker ne ? Dyť přece zemřel a relativně byl ze své služby propuštěn. :/
  • @Tyrion Lannister
    Co se týče souboje spasitele s dvaceti dobrými muži, pak očekávám, že Jon bude prohrávat a v poslední chvíli situaci zvrátí Malíček s armádou Údolí. Ramsey podle mého ale uprchne, protože ho tvůrci seriálu ještě nebudou chtít mít mrtvého.
  • @Amaroun Spíš se v dílu nejvíc mluvilo o přísahách v souvislosti s Malým Jonem Umberem...Tam bych viděl to křivopřísežnictví ;)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Chundeláče NE!!!
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.