Hra o trůny 6x04 - Kniha Cizincova - Ice & Fire
Hra o trůny 6x04 - Kniha Cizincova - Ice & Fire
Tyrion uzavírá dohodu. Jorah a Daario podniknou náročnou výpravu. Jaime a Cersei se snaží vylepšit svou situaci. Scénář: David Benioff a D.B. Weiss Režie: Daniel Sackheim
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
Kdepak, Mel nemohla zemřít, protože to bychom po DnD chtěli rozumné uvažování... až jim to dojde (tak za dva tři díly), tak spáchají megakomplot mezi Brienne a Davosem a killnou ji společně - Brienne za Renlyho, Davos za Shireen :o)
A že Brienne zapomněla na Mel? Chápejte, není to mstivá čuba a tak vůbec, už na první pohled viděla že je Mel silná žena a ty drží při sobě.
Očekávám, že v příští epizodě se vylodí Euron na Starém Wyku. Vrazí Theonovi do ruky roh a pošle ho do Meereenu, aby mu přivezl novou manželku =D
Já jsem mučen hned dvakrát.
Podruhé když lidé kolem tvrdí že "Got je fakt dobrý, seriál nejsou knihy, až natočiš něco lepší tak kritizuj, moc se v tom rejpeš, je dobře že to jde jinak blablablablablabla"
Když jim hodím argumenty že je to píčovina tak jen zavírají oči nad mou agresivitou.
Nejvíc mě dostává vzpomínka na to, jak jsem.všechny své známé před pěti lety donutil na to koukat. :onfire:
Btw. nějak rychle s tím souhlasili. Nezdá se vám?
Tu Tyrellskou armádu jsem zmínil schválně. Je to další logický kiks, protože Lannistrové nemůžou mít větší armádu, rozhodně ne po Válce pěti králů.
Opravdu se bojím, že se Daenerys dostane do Západozemí. Na konec kvůli ní Dothraci naučí své koně chodit po vodě.