Hra o trůny 6×06 – Krev mé krve - Ice & Fire
![image](http://www.icefire.cz/wp-content/uploads/2012/10/icefire.png)
Starý nepřítel se vrací, Gilly se potkává se Samovou rodinou, Arya je postavena před dilema a Jaime čelí Nejvyššímu vrabčákovi. Scénář: Bryan Cogman Režie: Jack Bender
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.
Komentáře
1. nechápu kde nějaká šlapka od komediantů vzala prachy na velmi nákladnou vraždu Mužů bez tváře.
2. předpokládal jsem že v činnosti MbT je nějaká morální stránka. Že se zaměřují třeba na šlechtu/podvodníky apod.. vzhledem k tomu jak vznikli bych čekal že nespravedlivá vražda nějaký herečky, která je všem fuk není jejich stylem..
Je možné že Arya zabije holčičku a její tvář bude ta, která bude přidána ?
Výdělečný podnik.
Ve zkratce: Beztvářní nejsou až tak mysteriózní, jak se na první pohled dělají. O Arye vědí, že je Arya, protože jim to Jaqen nějak řekl. A ta je pro ně důležitá, protože je měnič. A možná právě měnění tváří souvisí s vlčími sny mnohem víc, než se zdá. A hlavně: Beztvářní v
Seriál samozřejmě nic z toho neřeší. O Aryu teď mám docela strach, protože z toho, co jsem zatím viděl by pro Waif neměla být žádnou velkou výzvou.
Sebral ji od dětí lesa? Zřejmě ano, já se jen ujišťuji...
Nicméně, když jsem to viděl poprvé, říkál jsem si jen že takhle se vraždí v Ašaji :D
Jinak Sama a Fialku bezmezně žeru. Akorát je blboun, že ji tam nenechal. Myslím že kdyby jí přijali za svou a postavili na roveň Samovy sestry tak by to pro ni bylo horší, než nabízená pozice v kuchyni. Ale co my víme, třeba Sam podezíral taťku, že by ji chodil obtěžovat. Však víme, jak to bylo s pánem hradu a služebnými - Emilko sem, Emilko tam... a už chodí s outěžkem.
Nikoho dalšího netuším.
Snad jen, že by tam mohl hrát Kit Harington a snad i Iwan Rheon :D
Překvapivě :-)
Četl jsem v Pevnosti, že herečka hrající Brienne uváděla, že se účastní trojdenní bitvy. Takže je celkem slušná šance, že o bitvě bude celý nebo téměř celý díl.
A Gilly naopak očekává zcela rovnoprávné zacházení, byť je to takové společenské dno, jaké jen může být.
Věřím, že by lady Tarly přijala Gilly vlídně, určitě by ji okrajově zajímal i Samův bastard, ale pochybuju, že by si s ní sedla k jednomu stolu. A pochybuju, že by to Gilly očekávala.
S Žofií Chotkovou bych řekla, že už jsme zase příliš daleko od mentality středověku. To už nám doznívá období přebujelých složitých vztahů i mezi vyšší šlechtou. V Písni si Robb mohl vzít Jeyne, což byla příslušnice nižší šlechty, a kdyby nedošlo k těm nešťastným událostem se zrušeným zasnoubením, ostatní by ji jako královnu respektovali.